Je možno biti na nekoga nor...
-
- Sramežljivka
Je možno biti na nekoga nor...
... in hkrati ne zaljubljen vanj?
-
- Sramežljivka
Marjan Pezde napisal/-a:Ja z deklico čutiva neverjetno povezanost, globoko medsebojno spoštovanje in občudovanje, fizično se privlačiva, itd. Metuljčkov v trebuhu pa pr meni ni. Skratka, občutek globoke ljubezni, le da sem fazo zaljubljenosti preskočil
Dve največji ljubezni, k sta se mi do zdej zgodili, sta bli u začetni fazi brez občutkou metuljeu. Tko da jst lahko zase potrdim, da je zveza ne samo možna, ampak lahko tut zelo uspešna.
Pa še to ...
Ne vem, zakaj se tok ljudi obremenjuje z definiranjem svojih občutkou in čusteu. Usega se ne da popredalčkat in jasno opredelit, kar pa ne pomen, da je pomanjkanje vedenja kam "to in ono spada" neki, zarad česar bi se blo treba obremenjevat in na usak način iskat (konkretne) odgovore, ... kar pr enmu ne funkcionira, ni nujno, da pr drugem ne bo.
In če se vrnem na primer, dokler se mata fino in se u tem, kar počneta, dobr počutta, ni važn, kakšne odgovore na možnost "biti nor, a ne zaljubljen" boš dobiu od drugih, važno je, kakšn "odgovor" (beri: občutke in čustva) si boš serviru ti sam.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mislim, da tudi jaz nisem ravno čutila metuljčkov na začetku, nisem bila brez glave, da ne bi mogla mislit na karkoli drugega, ni se mi mešalo od zaljubljenosti. Verjetno se skriva razlog v tem, da sva bila prej prijatelja? Sem pa čutila vznemirjenost, ko sem bila tik pred tem, da se dobim z njim... Ampak enako čutim še sedaj, po skoraj treh letih. Zdaj pa: ali sem še vedno zaljubljena ali pa ljubim že od vsega začetka.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js metuljčke sm ubsitvu čutla pr tistih tipih v katere sploh nism bla zaljubljena, ma so mi zmešali glavo za 1 mesec al celo manj..
v osebo v katero sm zaljubljena skor 7 let pa se ne spomnim da bi mela metuljčke (samo vznemirjenost sm čutla ko sm ga vidla, kar pa ni isto), razn ko me je objeu al pa mi reku kej lepega.. tudi js mislim, da je krivo to da sva bla prej frenda (še pred tem pa ga js niti videt nism upala, tko mi je šou na živce)..
metuljčki pa vseeno niso noben pogoj za ljubit nekoga, k js zase vem in sm 100% prepričana v to da mi ta oseba fuul pomeni (bi si celo upala rečt da mi največ na svetu), tudi če metuljčkou ni
v osebo v katero sm zaljubljena skor 7 let pa se ne spomnim da bi mela metuljčke (samo vznemirjenost sm čutla ko sm ga vidla, kar pa ni isto), razn ko me je objeu al pa mi reku kej lepega.. tudi js mislim, da je krivo to da sva bla prej frenda (še pred tem pa ga js niti videt nism upala, tko mi je šou na živce)..
metuljčki pa vseeno niso noben pogoj za ljubit nekoga, k js zase vem in sm 100% prepričana v to da mi ta oseba fuul pomeni (bi si celo upala rečt da mi največ na svetu), tudi če metuljčkou ni
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Jaz imam s svojim sedanjim fantom tudi podoben problem. V bistvu, jaz sem se nekako sama pri sebi sprijaznila, da ne bom več nikol noro zaljubljena in niti tega ne rabim. On pa pravi, da ne čuti metuljčkov z mano in ne vem kakšne zaljubljenosti, pa zato ne ve, če je to to. In vsakih toliko komplicira s tem. Jaz v bistvu ne kompliciram, če nisem ne vem koliko zaljubljena, ker ga imam rada in vem, da bi z njim lahko ostala skupaj. Ampak ali je res nujno, da si na začetku ne vem koliko zaljubljen. Skupaj sva komaj dva meseca. Ali bi morala v tem času biti prisotna zaljubljenost ali se lahko pojavi še kasneje? V bistvu nimam več pojma, kaj je prav in kako bi moralo biti.
Ni vse zlato, kar se sveti.
-
- Sramežljivka