Je možno biti na nekoga nor...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Marjan Pezde
Sramežljivka
Sramežljivka

Je možno biti na nekoga nor...

Neprebrana objava Napisal/-a Marjan Pezde »

... in hkrati ne zaljubljen vanj?
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

najprej razloži kaj zate pomeni bit nor na nekoga in kaj zaljubljen v nekoga pa ti bomo znal več povedat.torej, tvoja definicija...
Marjan Pezde
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Marjan Pezde »

Ja z deklico čutiva neverjetno povezanost, globoko medsebojno spoštovanje in občudovanje, fizično se privlačiva, itd. Metuljčkov v trebuhu pa pr meni ni. Skratka, občutek globoke ljubezni, le da sem fazo zaljubljenosti preskočil
*srčica*
Debatorica
Debatorica

pol je očitno možno. itak ni predpogoj ljubezni zaljubljenost. mogoče se boš pol zatresku, al pa tut ne. če ti je fajn z njo pa jo maš rad, se ne obremenju s tem če je možno bit nor na enga in ne zalublen :wink: :wink:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ljubezen se itak pojavi ko 'metuljčki' minejo, ko mine zaljubljenost. Lahko se zgodi, da se ljubezen razvije tudi brez zaljubljenosti, recimo iz prijateljstva.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jaa
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:00, skupaj popravljeno 1 krat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica

^^
sej je razložil da čutita spoštovanje, navezanost, ljubezen, edin kar manjka so metulčki. tko da mislim da nista lih FF :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Marjan Pezde napisal/-a:Ja z deklico čutiva neverjetno povezanost, globoko medsebojno spoštovanje in občudovanje, fizično se privlačiva, itd. Metuljčkov v trebuhu pa pr meni ni. Skratka, občutek globoke ljubezni, le da sem fazo zaljubljenosti preskočil

Dve največji ljubezni, k sta se mi do zdej zgodili, sta bli u začetni fazi brez občutkou metuljeu. Tko da jst lahko zase potrdim, da je zveza ne samo možna, ampak lahko tut zelo uspešna.

Pa še to ...
Ne vem, zakaj se tok ljudi obremenjuje z definiranjem svojih občutkou in čusteu. Usega se ne da popredalčkat in jasno opredelit, kar pa ne pomen, da je pomanjkanje vedenja kam "to in ono spada" neki, zarad česar bi se blo treba obremenjevat in na usak način iskat (konkretne) odgovore, ... kar pr enmu ne funkcionira, ni nujno, da pr drugem ne bo.

In če se vrnem na primer, dokler se mata fino in se u tem, kar počneta, dobr počutta, ni važn, kakšne odgovore na možnost "biti nor, a ne zaljubljen" boš dobiu od drugih, važno je, kakšn "odgovor" (beri: občutke in čustva) si boš serviru ti sam.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Ne vem no, verjetn se mi je že zgodilo, da sem bila nora na nekoga oz. sem mislila, da sem nora na kakšnega :D . Zdej pa vem, da sem že dve leti nora in do ušes zaljubljena, torej oboje :)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

ja pri meni je bile vedno najprej zaljubljenost in norost , potem pa vse ostalo :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Mislim, da tudi jaz nisem ravno čutila metuljčkov na začetku, nisem bila brez glave, da ne bi mogla mislit na karkoli drugega, ni se mi mešalo od zaljubljenosti. Verjetno se skriva razlog v tem, da sva bila prej prijatelja? Sem pa čutila vznemirjenost, ko sem bila tik pred tem, da se dobim z njim... Ampak enako čutim še sedaj, po skoraj treh letih. Zdaj pa: ali sem še vedno zaljubljena ali pa ljubim že od vsega začetka.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

js metuljčke sm ubsitvu čutla pr tistih tipih v katere sploh nism bla zaljubljena, ma so mi zmešali glavo za 1 mesec al celo manj..

v osebo v katero sm zaljubljena skor 7 let pa se ne spomnim da bi mela metuljčke (samo vznemirjenost sm čutla ko sm ga vidla, kar pa ni isto), razn ko me je objeu al pa mi reku kej lepega.. tudi js mislim, da je krivo to da sva bla prej frenda (še pred tem pa ga js niti videt nism upala, tko mi je šou na živce)..

metuljčki pa vseeno niso noben pogoj za ljubit nekoga, k js zase vem in sm 100% prepričana v to da mi ta oseba fuul pomeni (bi si celo upala rečt da mi največ na svetu), tudi če metuljčkou ni
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Jaz imam s svojim sedanjim fantom tudi podoben problem. V bistvu, jaz sem se nekako sama pri sebi sprijaznila, da ne bom več nikol noro zaljubljena in niti tega ne rabim. On pa pravi, da ne čuti metuljčkov z mano in ne vem kakšne zaljubljenosti, pa zato ne ve, če je to to. In vsakih toliko komplicira s tem. Jaz v bistvu ne kompliciram, če nisem ne vem koliko zaljubljena, ker ga imam rada in vem, da bi z njim lahko ostala skupaj. Ampak ali je res nujno, da si na začetku ne vem koliko zaljubljen. Skupaj sva komaj dva meseca. Ali bi morala v tem času biti prisotna zaljubljenost ali se lahko pojavi še kasneje? V bistvu nimam več pojma, kaj je prav in kako bi moralo biti.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

en off topic...ko si se predstavil dekletu, kako si se predstavil?

Jaz sem pezde, marjan pezde!

kako je reagirala? metuljčki v trebuhu ali kakšna druga reakcija?
Party Diva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Party Diva »

^^ :lach:
Drugače pa ne vem če te povsem razumem. Očitno še sama kaj takega nisem doživela. Mislim, ko sem bila na nekoga "nora", sem bila hkrati tudi zaljubljena vanj, brez enega od tega ni šlo.
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
Odgovori