Fant sovražno reagiral, ko sem ga hotela pustit

Zadovolj(e)n/a v postelji.
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka

Fant sovražno reagiral, ko sem ga hotela pustit

Neprebrana objava Napisal/-a LipFloss »

Na kratko najprej razlozim zgodbo:

spoznala sva se med poletjem - čisto naključno... odtlej sva bila vsak dan na vezi... ali prek sms-ov ali pogovori po telefonu...(on živi na drugem koncu slovenije) no v septembru sva se enkrat srecala... pa potem se enkrat v oktobru... takrat me je že zelo zanimalo kakšni so njegovi nameni z mano in povedal mi je da bi pač rad bil z mano tud v zvezi... torej sva oktobra na nek način pač 'začela' čeprav se ni velik spremenil samo fora je bla da noben ni vedu točn kje sva... bil je zlo prijazen in ni čisto nikoli pozabil name, vsak dan sva debatirala o različnih stvareh

nato sva se začela vedno manj videvat... ker je on vedno delal (ma tako službo da je veliko na poti) ... njegova sporočila so postala rutinirana v smislu: kaj delaš, kako si, pogrešam te. ali pa mi ni odpisal tud po enem dnevu ne in je potem reku da se mu ni dalo pisat(??!!)

seveda sem ga imela z vsakim dnem raje in sem mu začela zelo težit zaradi tega ker sva se od decembra (začetka decembra) pa do danes videla samo enkrat... on je reku da to pač tko je in da se je treba sprijaznit... sem mu povedala da se ne morem, ker to ni normalno za me... predlagala sem mu dneve kdaj bi se lahko dobila... ga spraševala kje bo za valentinovo, če bi bla lahko skupi... pa je spet ignoriral vse...

v soboto sem mu napisala v sporočilu da tko ne gre in da jst v tem ne mislim bit več... takoj mi je obljubil da bo prišel v ponedeljek... potem pa mi napisal da ni nikoli ničesar čutil do mene in da ima drugo resno punco... ker nisem mogla verjet temu kar slišim sem ga poklicala in odgovoril mi je najbolj nesramno kar je lahko... dejal da sem otročja, da on že dolgo ne čuti ničesar do mene, da me je zajebaval samo zato da bi spoznala da ne smem vsakemu vsega verjet... da bi se lahko videla večkrat ampak da se mu ne zdm vredna da bi zaradi mene kam hodil... da ma itak drugo ki ga ima rada... končal pa je pogovor z besedami: kar bod s temi svojimi k jih maš tok, kdo bi pa hotu bit s tabo, mal se poglej kašna si... dej dej jebi se, nimam jst časa za tebe... :twisted:

popadla me je neznanska jeza... in sovraštvo tako močno da sem ga v trenutku že bila prebolela(se mi je tko zdelo)... pozneje zvečer se mi je pred očmi še enkrat odvrtelo celo najino razmerje in trenutki ko sva bla skupi... nism toolk neumna da ne bi vedla kdaj je človek iskren in kdaj ne... zato sem mu povedala da ga v bistvu nikol nism hotela pustit in da sem ga hotela samo prestrašit da bi si potem posledično vzel večkrat čas za me... pa rekla sem mu da če ma res punco da nej se ma lpo z njo, ne bom motila.

Odgovoril mi je, da v vsem kar je povedal ni blo tolk resnice da bi morala it zaradi tega narazen, da bi še zmer rad biu z mano... pa izrazil željo da bi se dobila in se pogovorila o tem. Rekla sem da lahko pa čim prej.

SKRATKA... se komu sanja zakaj je po tem ko sem ga domnevno pustila reagiral tako jezno in sovražno? torej če jst ne bi požrla svojega ponosa in bi si mislla 'z mano se že ne boš tko zgovarju' bi ostalo pri tem in bi blo konec? se je sploh še komu to zgodil? pa ne vem če je sploh možno da je človek ki lahko izusti take strašne besede sploh kdaj čutil kaj do te osebe...?

predvsem me zanimajo izkusnje zensk ce se je keri zgodil.. alpa kakšen fant če mogoče to razume pa bi lahko pojasnil zakaj tako in kaj to pomeni?

jst zdej res ne vem kaj nej naredim, ker nikakor ne morem pozabit grozot ki jih je izrekel... po najini zvezi ki je bla vse prej kaj drugega kot zveza...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Čuden konec zveze - se je že komu zgodilo? - fantje, zak

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

LipFloss napisal/-a:
SKRATKA... se komu sanja zakaj je po tem ko sem ga domnevno pustila reagiral tako jezno in sovražno? torej če jst ne bi požrla svojega ponosa in bi si mislla 'z mano se že ne boš tko zgovarju' bi ostalo pri tem in bi blo konec? se je sploh še komu to zgodil? pa ne vem če je sploh možno da je človek ki lahko izusti take strašne besede sploh kdaj čutil kaj do te osebe...?

Tip je več kot očitno malo čuden (pa ne samo on, sodeč po tej celi sagi :P ), zato bi bilo mogoče bolje, da ne bi požrla ponosa.

To je pa vse, kar ti sploh lahko odgovorim, ker mi nič pri tej zgodbi ni jasno. Kako sta sploh funkcionirala kot par ob videvanu manj kot enkrat mesečno in rutinskih msgih, kam tukaj v sliko paše njegova druga punca, koliko tipov imaš ti še zraven in na podlagi česa sta se odločila, da bosta še skupaj. Ampak važno, da vama ni dolgčas :)
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Če nebi povedala,da ima tip službo,bi mislila,da je osnovnošolec.Men se zdi to en zelo velik,egoističen otrok,ki še dolgo ne bo odrasel...
Se ti zdi vredno požirat ponos,za fanta,ki te žali?Meni se namreč zdi škoda vsake misli za nekoga,ki prav izbira besede v jezi,kako me bo bolj prizadel in ponižal.Odločitev je seveda tvoja.
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LipFloss »

Nimam jst nobenih tipov, sam mam pa dost moških prijateljev... mislim zares prijateljev na katere je on ljubosumen, ker pač so oni lhko z mano on pa ne.

Naplosno se mam z njim zlo lepo, pa dobr nama je šlo pa tud kakšne bolj resne teme so naletele... o prihodnosti itd.

vseskozi se mi je zdelo da me ma res rad samo ni mi šlo v račun zakaj je tko malomaren če mu je kej do mene, sem se tolažila s tem da pač ni tist fantiček ki j enoro zaljubljen ampak ma bolj odrasel odnos.

vse je blo v redu DO te čudne čustvene reakcije z njegove strani... pa predvsem to me zanima... če je blo to zato da bi potolažil samega sebe... češ sej me nisi vredna... alje blo zato kr je bil jezen na me ker sm g apustila in g as tem prizadela in se mi je želel maščevat za to... al je blo res zato ker mu ni nič do mene... tega ne razumem ostalo mam razčiščeno.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Uh, tip nima namena met nič s tabo. Sori. Da si v toliko časa ne vzameš časa za nekoga? Pomoje te dr*a v glavo.

Pošlji ga v ku*ac.

Pa še jebi se ti je reku...fa*ing kmet.
MatejNovak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MatejNovak »

moj, "moški" dodatek k temu:
KRETEN, KRETEN, KRETEN, vreden da bi moral dobiti vzgojne batine...
Hvala bogu da se je zate tako končalo, mislim na to da sta šla narazen. A si predstavljaš, da bi bla še nekaj časa z njim?
Ostani zvesta svojim načelom, ker te bodo močno delalo. Boš vidla kako boš takoj naprej pozitivno živela.
Tud men se je že zgodil v preteklosti, da me je bivša punca tako presenetila, da nisem mogu verjet zakaj sem bil tako slep, da nisem že takoj prepoznal lastnosti človeka.
"Male Visitor"
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

LipFloss napisal/-a:...sem mu začela zelo težit...

...tko ne gre in da jst v tem ne mislim bit več...

zato sem mu povedala da ga v bistvu nikol nism hotela pustit in da sem ga hotela samo prestrašit da bi si potem posledično vzel večkrat čas za me...

Citiral sem samo najboljše highlighte. Ženska, TI si psiho, ne tip.

Tisto ti je verjetno rekel samo zato, da bi mu dala že enkrat mir. Verjetno sploh ni res, da ima drugo. No, če ima drugo (pametnejšo od tebe), hvala bogu.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Kaj pa vem... Po mojem je otrocji, da je tako odreagiral..

Tezenje je v neki meri se sprejemljivo, samo spet vprasanje kako tezenje in v koliksni meri..

Reci si, da si lahko srecna da si koncala z njim... Pa srecno naprej. Kdo pa rabi take tipe.. ;)
Sasho
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sasho »

Na njegovi strani je ego. Na tvoji slepomišenje in sprehodi okrog vroče kaše ter zatiskanje oči. Kaj narediti: poiskati tipa na svojem koncu Slovenije. :wink:
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Tko k je že ena napisala,stara ti si PSIHOOO...js bi te še na bol grd način odjebu!!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Tudi ČE bi tipa skušala prestrašit s tem, da bi mu zagrozila s koncem, mu tega ne bi nikdar priznala.
Punca, pojme maš pošteno zmedene. Preveč si se obešala po njem, preveč si težila, preveč si bla zapsihirana. Kako bi šele zgledalo, da bi recimo skupaj živela? :?

Tipa pa lepo pusti pri miru. Take dvojne igrice se grejo osnovnošolci, ne pa fantje, ki so dopolnili polnoletnost.
Imaš, da me vikaš!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

LipFloss napisal/-a: in odgovoril mi je najbolj nesramno kar je lahko... dejal da sem otročja, da on že dolgo ne čuti ničesar do mene, da me je zajebaval samo zato da bi spoznala da ne smem vsakemu vsega verjet... da bi se lahko videla večkrat ampak da se mu ne zdm vredna da bi zaradi mene kam hodil... da ma itak drugo ki ga ima rada... končal pa je pogovor z besedami: kar bod s temi svojimi k jih maš tok, kdo bi pa hotu bit s tabo, mal se poglej kašna si... dej dej jebi se, nimam jst časa za tebe... :twisted:

A mu lahko verjameš, da to kar je rekel, da ne drži in da je rekel samo v jezi? Mu lahko pustiš, da tako govori in dela s teboj? Če ti to ustreza, prav. Ampak.. a je res vreden vsega tega?
Niketa123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Niketa123 »

Koliko pa je on star in iz katerega konca Slo. je? Poznam namreč en podoben primerek.

Meni se to ne zdi resna zveza....da se 3x v pol leta vidiš pa parkat po tel. slišiš :-/. In ostal čas samo čakaš, da se bo spomnil nate...Meni se je s tem podobnim primerkom dogajalo podobno, le da mu jaz nisem težila. Po določenem času sem se naveličala čakati in ugotovila, da ni vreden mojega truda in sem ga lepo poslala nekam in ga nisem več poklicala. Njemu pa očitno tudi nisem veliko pomenila, saj me tudi on ni več kontaktiral...mislim, da tisti, ki bi mu bilo veliko do tebe bi se bolj potrudil...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ok tole kar si ti opisala men sploh ne deluje resna zveza, kaj šele nek fer odnos en do druzga.

Dobr lahko, da ti je vse tiste grde stvari reku v navalu jeze..ampak ne vem no, men se sliši kr dokaj realno-tud taki tipi obstajajo, ki punce sam drkajo v glavo.

Kok sta pa stara?

Sama se boš mogla odločit, če boš še naprej vztrajala v taki zvezi. Jst pomoje ne bi, ker bi me ta zadnje njegove besede tok šokirale da ga pomoje ne bi hotla nikol več pogledat.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

se strinjam z miteqom in Murphyjem - če kdo tukaj nima vsega pošlihtanega na podstrešju, si to kvečjemu ti...
Odgovori