?
Namreč, ker seveda moški moramo storiti prvi korak, me tako le ta čaka, a ne vem kako naj pristopim, da že v prvem koraku nekaj ne zaj*bem.
In ne, nisem star 15 let

?

Log85 napisal/-a:ker seveda moški moramo storiti prvi korak
miteq napisal/-a:Log85 napisal/-a:ker seveda moški moramo storiti prvi korak
Si pa star 85, ker očitno še živiš v svetu stare šole.
Moderniziraj se malo. Tudi ženske morajo kdaj prve pristopiti.
potem sledi nekaj pogovora in nato povabilo na pijaco...predvsem ne sme bit vsiljivo, ampak prijazno, in ce se ti bo zdelo da ni prevec zainteresirana lepo adijo in cao
) in sma pomoje nenamenoma ze nekako z ocmi dale vedet da se nama pac zdita zanimiva. onadva pa sta bla tut taka zlo odprta in zabavna fanta, ki rada spoznavata nove ljudi...in potem je tam natakar neki zafrkaval naokol, in smo se pac zaceli pogovarjat, najprej smo se nasmehnili drug drugemu, potem so padle opazke ces, lej kaj dela ta natakar
potem smo se zaceli pogovarjat o njem, ker onadva sta ga ze od prej poznala...pogovor je steku, in potem sva vprasali zakaj ne prisedeta k najini mizi
narocila sta pijaco se za naju, in pogovor je steku...koncalo se je tako da smo ga celo noc skupi zurali
js sem sicer mela fanta, tako da je blo vse prijateljsko, ampak ce ga ne bi mela, ne morm zanikat da bi mogoce blo kaj vec

Jochie napisal/-a:najbolje bo, da si na vrhu prepada, ona pa na dnu ter se ji vržeš v objem!
ta je bla dobra
Če se pa samo pretvarja si je pa sama kriva. In ja, za nekatere sem kasneje izvedel da so se pretvarjale in jim ni blo tolk ravno.

mogoče lahko dobiš še prej njen msn (če ga imasta
) in potem tam parkrat vržete debate in kasneje pijačka
potem pa če si ji simpatičen bo tudi sama to pokazala
Razen če je bol zaprt tip človeka...Zdej tu tudi dosti vpliva kakšna oseba je ona. Meni recimo so mi zelo všeč ljudje, ki me znajo nasmejat in so zelo odprti pa sproščeni. Mislim pa, da s malo humorja in sproščenostjo ne moreš zgrešit 
sicer pa - brezveze se ukvarjat, kako boš pristopil in se mogoče celo besedilo na pamet učit, to najmanj 'vžge', vžge edino sproščenost, vsaj pri meni