Kako naj fant pristopi k vam, punce?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Log85
Sramežljivka
Sramežljivka

Kako naj fant pristopi k vam, punce?

Neprebrana objava Napisal/-a Log85 »

....punce, kako naj fant pristopi k vam, da se vam bo zdel čim bolj " normalen" :D :D ?
Namreč, ker seveda moški moramo storiti prvi korak, me tako le ta čaka, a ne vem kako naj pristopim, da že v prvem koraku nekaj ne zaj*bem.

In ne, nisem star 15 let :D
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Re: Zdaj pa jaz vas vprašam....

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Log85 napisal/-a:ker seveda moški moramo storiti prvi korak

Si pa star 85, ker očitno še živiš v svetu stare šole.

Moderniziraj se malo. Tudi ženske morajo kdaj prve pristopiti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Log85
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Zdaj pa jaz vas vprašam....

miteq napisal/-a:
Log85 napisal/-a:ker seveda moški moramo storiti prvi korak

Si pa star 85, ker očitno še živiš v svetu stare šole.

Moderniziraj se malo. Tudi ženske morajo kdaj prve pristopiti.

Se opravičujem, tudi take punce obstajajo, vendar v tem primeru sem jaz tisti, ki bi nekaj storil prvi.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja poglej, ce si punci simpaticen niti ni tako vazno kako uberes prvi korak, ce ji pa nisi, bo pa moglo bit neki hudo ''revolucionarnega'' da si bo spremislila :D

tako da js predlagam da najprej malo opazujes znake, da ti kaze vsaj malo naklonjenosti, potem pa lepo brez sramu in z nasmehom na obrazu do nje, in nekaj pac reces :D potem sledi nekaj pogovora in nato povabilo na pijaco...predvsem ne sme bit vsiljivo, ampak prijazno, in ce se ti bo zdelo da ni prevec zainteresirana lepo adijo in cao :D

men se je zdelo naprimer cist lepo in normalno, letos poleti, na morju, sva sedeli s prijateljico v piceriji in sva narocili in cakali na pico...ob sosednji mizi sta pa sedela dva fanta. in sva jih takoj opazle (pac sta bla simpaticna :D ) in sma pomoje nenamenoma ze nekako z ocmi dale vedet da se nama pac zdita zanimiva. onadva pa sta bla tut taka zlo odprta in zabavna fanta, ki rada spoznavata nove ljudi...in potem je tam natakar neki zafrkaval naokol, in smo se pac zaceli pogovarjat, najprej smo se nasmehnili drug drugemu, potem so padle opazke ces, lej kaj dela ta natakar :D potem smo se zaceli pogovarjat o njem, ker onadva sta ga ze od prej poznala...pogovor je steku, in potem sva vprasali zakaj ne prisedeta k najini mizi :D narocila sta pijaco se za naju, in pogovor je steku...koncalo se je tako da smo ga celo noc skupi zurali :D js sem sicer mela fanta, tako da je blo vse prijateljsko, ampak ce ga ne bi mela, ne morm zanikat da bi mogoce blo kaj vec :D

mene ful pritegne to, da fant ni sramezljiv, ampak se obnasa lepo naravno in nasmejano, ful pomaga ce punco ze na zacetku znas nasmehnit :D
Log85
Sramežljivka
Sramežljivka

red_rose napisal/-a:
mene ful pritegne to, da fant ni sramezljiv, ampak se obnasa lepo naravno in nasmejano, ful pomaga ce punco ze na zacetku znas nasmehnit :D

A tukaj tiči zajec:).

Dobro, bomo polni humorja (sms varianta)........:)

Lp
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

najbolje bo, da si na vrhu prepada, ona pa na dnu ter se ji vržeš v objem! :wink:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Jochie napisal/-a:najbolje bo, da si na vrhu prepada, ona pa na dnu ter se ji vržeš v objem! :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: ta je bla dobra :D

Drugače pa ja, če si punci všeč ne bo problemou. Recimo men če je nekdo všeč sm itq takoj zainteresirana spoznt tega tipa pa mogoč potem še kej več :wink:
Sam ne bit sramežljiv ko en opušak, ker to res ne pali pr večini žensk.
Live your life like you want
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Jochie napisal/-a:najbolje bo, da si na vrhu prepada, ona pa na dnu ter se ji vržeš v objem! :wink:

hehe... obstajajo tud bolj nezni nacini :)

ce si samozavesten,duhovit,prijazen,obziren..ni hudic,da te ne bo hotla se kdaj vidt:)
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Ma ene ženske tako dobro skrivate/jo to da si jim oz da jim nisi všeč, da ne boš vedel za nič na svetu. Želim ti srečo in da ti bo hitro pokazala kaj si misli.

Moja taktika je vedno bila, da če se mi zdi da je ne zanimam sem lepo nehal. Šel stran. Simple :) Če se pa samo pretvarja si je pa sama kriva. In ja, za nekatere sem kasneje izvedel da so se pretvarjale in jim ni blo tolk ravno.

Sicer pa raje ne bi preveč o nasvetih, moj "odstotek ulova" je dokaj slab :D
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Jst lahk povem, kako ni dober pristopit k punci (saj po mojem mnenju). Mene zlo odbija, če pride tip k punci kot največji frajer (npr.: kwa j zdej bejba? a si kej moja? blabla bla bruh :rolleyes: ) Res, to pa res odbija. Najbolje je bit naravn, "normaln" pa tko...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

če ženske ne interesiraš že na pogled, pol bo tut bl slaba..edin če ste vsi ORNK PIJANI :lol:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

vcasih pa te na orvi pogled lih ne gane,sam se mas pole tko fajn v njegovi druzbi,d ti ostalo ni vazno.. :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

e;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

Js bi tudi dala predlog za kakšno pijačko :) mogoče lahko dobiš še prej njen msn (če ga imasta :P) in potem tam parkrat vržete debate in kasneje pijačka :) potem pa če si ji simpatičen bo tudi sama to pokazala ;) Razen če je bol zaprt tip človeka...Zdej tu tudi dosti vpliva kakšna oseba je ona. Meni recimo so mi zelo všeč ljudje, ki me znajo nasmejat in so zelo odprti pa sproščeni. Mislim pa, da s malo humorja in sproščenostjo ne moreš zgrešit ;)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Jaz pravim, da lahko slab tip pristopi z najboljšim načinom, pa ga bo punca ignorirala, lahko pa pride dober tip z najslabšim pristopom in bo to za punco kar naenkrat waaaw pristop :D sicer pa - brezveze se ukvarjat, kako boš pristopil in se mogoče celo besedilo na pamet učit, to najmanj 'vžge', vžge edino sproščenost, vsaj pri meni :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Odgovori