navezanost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

navezanost

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

upam da še ni kake podobne teme...zanimajo me izkušnje kako se s tem spopadate in kam to vodi...ni glih problem, samo pač rada bi slišala še mnenja drugih

skupi sva skor 8 mesecev, jaz sem 18 on pa 21. poleti sem bila odsotna 3 cele mesece in pol...od 30.maja do 12.septembra me ni bilo v Sloveniji (bila sem 1500km stran...to niti ni tako važno kje in zakaj - je bilo dogovorjeno preden sem fanta spoznala)
vmes sva se videla dvakrat (enkrat en teden enkrat 14 dni) , ostali čas je bilo seveda pogrešanje gromozansko...ko pomislim na to me kr stisne :oops: ampak nama je ratalo! navezala sva se pa seveda FUL!
preden sem šla sva že en mesec živela skupaj...(ja zelo hitro..) v njegovem stanovanju v kraju šolanja obeh (pač samo med tednom)
sedaj ko sem prišla nazaj v SLO pa sva se tako zares vselila skupaj. domov bova šla recimo na dva ali tri tedne za 2 dni...
dopoldne sem na faksu on v službi...mava tut druge prijatle ampak ko sva doma sva pač drug z drugim...in če ga ni se počutim prav grozno samo..pogrešam ga tudi če pridem pred njim domov in ga moram čakat tistih par ur... :oops: drugače nisem neki posesivna pa mu tut preveč ne težim, samo tako zelo navezana sem na njega...ker ko ga ni zraven se kar spomnim na tist grozen občutek ko sem mogla čakat cel mesec da ga bom spet videla :?

recimo danes je šel ker ima nekaj nujnega v domačem mestu za opravit...pa mi je grozno no :? pa sploh mi ni neki do družbe drugih ljudi...ma sej sem drugače ful družaben človek, ampak nevem, mi je fant dovolj.

kako ste pa vi kej navezani na svoje? in kolk od vas vas že dalj časa živi s partnerjem?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ko..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Čeprau ne živiva s fantom skupaj, sem ful navezana na njega. Ko sva bila pou leta vsak dan skupaj, sem pol misla da bo konc sveta, ko se 1x nisva vidla ceu teden. In zdej se že drugič navajam, da mi ni tok hudo, ker se mal daljši čas ne vidiva. :) Se pa počutim enako kot ti - to, da mi ni tok do druge družbe, ne da se mi hodit ven žurat in podobno. ;)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Prvhi 8 mesecev sem bila res navezana na njega.. Ko sem šla brez njega med tem časom 2x na dopust za 12 dni se mi je zmešalo skoraj :( zdaj pa se mi nekako zdi da sem se že navadla, da se kdaj pa kdaj ne vidima ravno dosti. In ne, ni to to, da bi me minilo do njega, sploh ne, ampak ni več tista začetniška zaljubljenost ampak je prava ljubezen, kjer ti pač ni več važno da si z nekom nonstop pa to :) vsaj jaz tak to čutim :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Medva se vidva običajno le ob vikendih in bližje ko je vikend bolj sm tečna, ker se mi že tok vleče, k ga nč ne vidm :D Če je to navezanost, men na tečnobo udar :D Je pa odvisn, če sm sama dost zaposlena mi je ful lažji čakat kot pa če nimam kazga posebnga dela. Takrat pa res skoz na njega mislem...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

na nobenga do sedj nism bla prov posebno navezana. no od zacetka že, ko si še ves v cvetju in zaljubljen in bi se rad vsak dan vidu ... pol se pa hitr navadm na to, da se ne vidm s fantom vsak dan. in tut nisem se z nobenim hotla vidt vsak dan. čeprov sem že z dvema skupej živela, smo se k sreči bl malo vidl, tko al samo ponoč al pa na dva tri dni (službene obveznosti fanta). pri tem prve, ki sva živela skupej, sem se vsega skupej čist prehitr naveličala in hvala bogu šoli, kamor sm lahko pobegnila za cel tedn (postelja v dijaškem domu), kadar mi ni bilo do fantove družbe. pri drugem sem pa itak imela veliko dela s tamalim pa sem kr pozabila na to, da fanta ni ...

tebi red_rose pa svetujem, da se v tistem času, ko sta skupej, zaposliš s čim drugim ... greš mal vn na zrak, prebereš kšno doro knjigo (lahko tut poučno), mu prpravš presenečenje ... navsezadnje greš pa lahko spat in tako hitrej mine čas, ko ga ni :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Ne vem ali sem jaz čudna ali .. Meni osebno se zdi tole, da ga ni za uro, dve taka žalost in pogrešanje malo bolano! Razumem, da si navezana na njega, da ga maš rada itd. Ampak maš pa tud svoje življenje, svoje hobije, prijatelje in na vse zadnje tud čas za sebe in ne vem zakaj taka tragedija, če ga ni par ur.

Lej, jaz imam fanta, ki ni iz mojega kraja. Sma kar oddaljena in pač se lahko vidiva sam za vikende. Ko pa pride kaka situacija, kot je prišla zdaj (služba), se bova vidla komaj zdaj po 3 tednih! Seveda ga pogrešam ful, tud en majhen izpad sama pri sebi sem mela, ko bi najraje vse nekam poslala. Ampak pol sem si sama sebi v glavi rekla hej, pa kaj mi je? Je on velik del mojega sveta in ne pa cel svet! In se ne vrti vse okrog njega. In kolko je še parov, ki se vidijo še redkeje.

In kako si lahko potem ti normalno preživela brez njega 3 mesece, če zdaj ne moreš 2 uri?

Oprosti, če sem bla prehuda, sam to je moje mnenje.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Tud jst sm dost navezana na svojga fanta, sam se itak videvava samo med vikendi zarad razdalje pa službe tko da s takimi stvarmi nimam glih izkušenj da bi non.stop visela skupi. Mogoče greva drug let skupi v stanovančk v ljubljano (študentsko seveda) in bova takrat vidla kako bo. Sem pa 100% da ne bi vsega časa preživela skupi, ker vsak od naju rab neki časa sam zase.
Prvi dve leti najine zveze tud jst nism čutla neke potrebe po druženju, da bi ven hodila itd...sam zdej pa komi čakam da grem kam samo s kolegicami:).
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Maudisa napisal/-a:Ne vem ali sem jaz čudna ali .. Meni osebno se zdi tole, da ga ni za uro, dve taka žalost in pogrešanje malo bolano! Razumem, da si navezana na njega, da ga maš rada itd. Ampak maš pa tud svoje življenje, svoje hobije, prijatelje in na vse zadnje tud čas za sebe in ne vem zakaj taka tragedija, če ga ni par ur.

Lej, jaz imam fanta, ki ni iz mojega kraja. Sma kar oddaljena in pač se lahko vidiva sam za vikende. Ko pa pride kaka situacija, kot je prišla zdaj (služba), se bova vidla komaj zdaj po 3 tednih! Seveda ga pogrešam ful, tud en majhen izpad sama pri sebi sem mela, ko bi najraje vse nekam poslala. Ampak pol sem si sama sebi v glavi rekla hej, pa kaj mi je? Je on velik del mojega sveta in ne pa cel svet! In se ne vrti vse okrog njega. In kolko je še parov, ki se vidijo še redkeje.

In kako si lahko potem ti normalno preživela brez njega 3 mesece, če zdaj ne moreš 2 uri?

Oprosti, če sem bla prehuda, sam to je moje mnenje.

sej glih to je fora :) ma ne da ne morem prezivet, valda da lahko, ampak pac ga pogresam pa to...(ni sam dve uri, za 2 dni je sel :P)
3 mesece in pol sem normalno prezivela in funkcionirala tam dol ampak sem tako vesela da sma spet skupi da si vec sploh ne predstavljam kaj takega, ker sem ga hudooooooooo pogresala...

pa pac zanima me kako je se kaj pr drugih..sej zato je forum ane, za izkusnje drugih pa debatiranje okol tega :D
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Maudisa napisal/-a:Ne vem ali sem jaz čudna ali .. Meni osebno se zdi tole, da ga ni za uro, dve taka žalost in pogrešanje malo bolano! Razumem, da si navezana na njega, da ga maš rada itd. Ampak maš pa tud svoje življenje, svoje hobije, prijatelje in na vse zadnje tud čas za sebe in ne vem zakaj taka tragedija, če ga ni par ur.

Se strinjam z njo. Vem, da ti je najbrž težko, ampak pomisli, če imaš družino koliko je enih obveznosti, služba,... malo je skupnega časa.
In kako hudo je tistim, ki se vidijo le občasno, ker so drugače službeno odsotni.
In nazadnje tudo meni, ko fanta vidim po par ur na teden. Ni lahko, a kaj hočem. Bolje toliko kot nič.
Eni imate srečo, da ste lahko skupaj. Mogoče se bo tudi za nas ldaj izboljšalo.
Interspar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Interspar »

Ma, dej nehi! Najdi si kakšno stvar, ki jo res rada počneš in to počni po urniku. Tudi, ko bi lahko bila z njim.

A se sploh zavedaš, kakšen pritisk na fanta izvajaš s takim načinom? Prej ali slej se bo fant naveličal takega obešanja nanj.

Sploh pa, saj živita skupaj, saj bo prišel domov, a ne? Razen, če ti ne bo pobegnil, ker se bo počutil utesnjenega.

Z drugimi besedami: Get a life!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

red_rose: po moje ga tako zelo pogrešaš zato, ker se veliko nista videla in želiš nadoknadit vse za nazaj. Saj smo vse dale to fazo skozi na začetku zveze. :D

Midva živiva skupaj že dobro leto dni in... čeprav ga mam res rada... moram priznat, da mi prav paše bit sama. :P
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Interspar napisal/-a:Ma, dej nehi! Najdi si kakšno stvar, ki jo res rada počneš in to počni po urniku. Tudi, ko bi lahko bila z njim.

A se sploh zavedaš, kakšen pritisk na fanta izvajaš s takim načinom? Prej ali slej se bo fant naveličal takega obešanja nanj.

Sploh pa, saj živita skupaj, saj bo prišel domov, a ne? Razen, če ti ne bo pobegnil, ker se bo počutil utesnjenega.

Z drugimi besedami: Get a life!

ma js nc ne izvajam nobenga pritiska :D niti se ne obesam nanj, niti on na mene... :P jaz sem samo na forumu napisala to kako sem se pocutla...ahh
mogoce je pa res tak izpadlo
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni je to neumno. In če ne težiš zdaj, grem stavit, da boš to počela, ko bodo rožnata očala padla z nosu. Če vmes ne boš pri sebi spremenila pogleda na to, koliko časa naj si posvečata in da ni konec sveta, če ga 2 dni ni, potem ti bo to slej kot prej šlo na živce - on bo znal preživeti brez tebe, se funkcionalno zaposliti, ti pa boš doma čakala nanj, po možnosti še v osami in na pol depresiji. Brezveze, to ni nek odnos, še najmanj bog ve kaka ljubezen - prej patološka odvisnost od družbe drugega. Ker ne znaš biti sama. Zakaj ne, moraš ugotoviti sama.

Jaz sem precej navezana na mojega fanta, če bi se dalo, bi z njim počela čim več stvari, obstaja pa še en mali milijon zadev, ki jih imam zase in se vedno bolj učim zamotiti z njimi, ko njega ni. Ker celotno življenje posvetiti nama oz. njemu, bi bilo po mojem nadvse neumno. Najprej jaz, potem midva.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

eno je pogrešanje, eno pa bolestna navezanost. in to, da ljudem brez partnerja ni do ničesar (ne do hobijev, ne do prijateljev ipd.), je bolestna navezanost. človek je najprej samostojna oseba, šele nato del para.
...just breathe...
Odgovori