skupi sva skor 8 mesecev, jaz sem 18 on pa 21. poleti sem bila odsotna 3 cele mesece in pol...od 30.maja do 12.septembra me ni bilo v Sloveniji (bila sem 1500km stran...to niti ni tako važno kje in zakaj - je bilo dogovorjeno preden sem fanta spoznala)
vmes sva se videla dvakrat (enkrat en teden enkrat 14 dni) , ostali čas je bilo seveda pogrešanje gromozansko...ko pomislim na to me kr stisne

preden sem šla sva že en mesec živela skupaj...(ja zelo hitro..) v njegovem stanovanju v kraju šolanja obeh (pač samo med tednom)
sedaj ko sem prišla nazaj v SLO pa sva se tako zares vselila skupaj. domov bova šla recimo na dva ali tri tedne za 2 dni...
dopoldne sem na faksu on v službi...mava tut druge prijatle ampak ko sva doma sva pač drug z drugim...in če ga ni se počutim prav grozno samo..pogrešam ga tudi če pridem pred njim domov in ga moram čakat tistih par ur...

recimo danes je šel ker ima nekaj nujnega v domačem mestu za opravit...pa mi je grozno no

kako ste pa vi kej navezani na svoje? in kolk od vas vas že dalj časa živi s partnerjem?