Pesem poletja
Pesem poletja
No letos bodo na tv papriki ponovno izbirali pesem poletja. Kak se vam zdijo te odaje?JIh spremljate?Veste kdo vse letos tekmuje.Baje se je začelo že včeraj z Sanjo Grohar, odaje so vsak dan, točno kdaj pa se odaja začne, pa nimam pojma, ve kdo??
- br0ken heart
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Včasih imam malo prižgano in se neizmerno zabavam zraven.
Več kot pol ure itak ne, ker se začnejo ponavljat komadi. Zdaj že kar nekaj časa nisem poslušala, ker mi je šlo na živce, da mi potem cel dan teži po glavi "ti ti ti vsiljivka, ti si spogledljivka, ..." Ali tisti Kavboj od Mirne. Glede na to bi rekla, da imata ta dva šanse zmagat, ker definitivno gresta v uho.
Kaj od tega je kolikor toliko normalno? Hm, še najbolj Aspirin od Sonsov, recimo.
Pa nikoli ne bom razumela, v čem je poanta, da je 90% bejb poblajhanih v tisto obupno Atomik blond barvo. (smajli-ki-bruha)

Kaj od tega je kolikor toliko normalno? Hm, še najbolj Aspirin od Sonsov, recimo.
Pa nikoli ne bom razumela, v čem je poanta, da je 90% bejb poblajhanih v tisto obupno Atomik blond barvo. (smajli-ki-bruha)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
kr.ena a toti aspirin ti je normalen al kaj??
recimo en delček iz besedila:
ko se zjutraj zbudim in rečem si danes bo težek dan,vsaj tako se mi zdi, pridem v kopalnico, pogledam v ogledalo, le še ena sobota pa me bo pobralo, pa me bo pobarloooooo..aaaaaaaaspiiiriiin naj to življenje bo brez bolečin, aaaaaaaaaaaaaaspiiiiiiiiiiriiiiiin...
jokala sem ko sem prvič slišala ta komad 
recimo en delček iz besedila:
ko se zjutraj zbudim in rečem si danes bo težek dan,vsaj tako se mi zdi, pridem v kopalnico, pogledam v ogledalo, le še ena sobota pa me bo pobralo, pa me bo pobarloooooo..aaaaaaaaspiiiriiin naj to življenje bo brez bolečin, aaaaaaaaaaaaaaspiiiiiiiiiiriiiiiin...

Ne pravim, da je dober komad. Samo da ga lažje prenašam kot cvileče solarijske bjonde s kao "navihanimi" besedili. Pa tudi če so slučajno rjavolaske.
Pa ta je edini malo trši komad. No, ne upam si reči rokovski, ampak vsaj pop mijavkanje ni. Če se prav spomnim, je ena kitarca vmes.
Pa ta je edini malo trši komad. No, ne upam si reči rokovski, ampak vsaj pop mijavkanje ni. Če se prav spomnim, je ena kitarca vmes.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
lahko bi uvedli še posebne kategorije, moji predlogi:
nagrada za najboljšo pričesko- dala bi jo pevki Dua Harmony
ali Maji P.,mogoče bi v ožji izbor lahko prišla Sandra Auer s svojo ponesrečeno trajno (al so to naravni kodri)
ali pa za najbolj izvirno besedilo- najbrž bi bil oster boj med skladbama Gumidefekt (Rogoški slavčki) in Pustite me samo (Amor)-pri tej pesmi je posebno refren presunljiv "pustite me naj boleham..."
za celostno podobo vsekakor Urša Čepin ali mogoče Mili (ki poje v dueu skupaj z Zlatkom Dobričem)
se mi zdi,da je tolk enih talentov in izvirnosti pri tem izboru,da bi blo škoda,da bi izbral samo enega zmagovalca
nagrada za najboljšo pričesko- dala bi jo pevki Dua Harmony

ali pa za najbolj izvirno besedilo- najbrž bi bil oster boj med skladbama Gumidefekt (Rogoški slavčki) in Pustite me samo (Amor)-pri tej pesmi je posebno refren presunljiv "pustite me naj boleham..."
za celostno podobo vsekakor Urša Čepin ali mogoče Mili (ki poje v dueu skupaj z Zlatkom Dobričem)
se mi zdi,da je tolk enih talentov in izvirnosti pri tem izboru,da bi blo škoda,da bi izbral samo enega zmagovalca