Pesem poletja

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Pesem poletja

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

No letos bodo na tv papriki ponovno izbirali pesem poletja. Kak se vam zdijo te odaje?JIh spremljate?Veste kdo vse letos tekmuje.Baje se je začelo že včeraj z Sanjo Grohar, odaje so vsak dan, točno kdaj pa se odaja začne, pa nimam pojma, ve kdo??
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Js sem včeri zvečer to zasledila. Sanja bo nastopila s pesmijo Greh v pesku. Oddaja je bla okol 22. ure. Drgač pa ne mislim tega spremlat, ker tk nima noben talenta, kter tam nastopi :roll:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ah spet Tv paprika
en kup netalentiranih,samooklicanih,peroksidnih,soalrijskih pevcev...če bo sreča bo vmes zašel celo kdo ki res zna peti.ampak taki na tv papriki itak nimajo šans
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Brez Sanje Grohar pa res ne gre ...

Ali ni že dovolj ten izborov in tekmovanj? Nikoli ni nobene kvalitetne pesmi, ker se vsi samo na silo trudijo narediti komad za izbor. Kvaliteta je pa potem temu primerna ...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Men je ušeč od Kristine- Nism tvoja lutka.
Uglavnm eni pa sploh ne vem zakaj so se sploh prjavl, recimo un Jernej Dermota- What a night, kr neki uglavnm nemu se res nasmejem, al pa un tamau Nino pa k eni.....za smejat so dobri :D
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Moja favoritka je definitivno Urša z najboljšnejšim komadom na svetu :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

gemini napisal/-a:Moja favoritka je definitivno Urša z najboljšnejšim komadom na svetu :)

Resnicno upam da se salis :eek: :eek:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

br0ken heart napisal/-a:
gemini napisal/-a:Moja favoritka je definitivno Urša z najboljšnejšim komadom na svetu :)

Resnicno upam da se salis :eek: :eek:

Zakaj pa ne? Sj itq je ona diva pa vse hočmo bit ona :lol: :lol: :lol: :lol:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

men gre tale Tv paprika tako grozno na živce da 10 sekund ne morm gledat. sm pa vidla mal te glasbenike za tole pesem poletja... en hujš k ta drug. škoda mojga časa za njih :twisted:
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Nm Tv Paprike sploh ne lovi tko da itak ne morm gledat :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Včasih imam malo prižgano in se neizmerno zabavam zraven. :D Več kot pol ure itak ne, ker se začnejo ponavljat komadi. Zdaj že kar nekaj časa nisem poslušala, ker mi je šlo na živce, da mi potem cel dan teži po glavi "ti ti ti vsiljivka, ti si spogledljivka, ..." Ali tisti Kavboj od Mirne. Glede na to bi rekla, da imata ta dva šanse zmagat, ker definitivno gresta v uho.
Kaj od tega je kolikor toliko normalno? Hm, še najbolj Aspirin od Sonsov, recimo.
Pa nikoli ne bom razumela, v čem je poanta, da je 90% bejb poblajhanih v tisto obupno Atomik blond barvo. (smajli-ki-bruha)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

kr.ena a toti aspirin ti je normalen al kaj??
recimo en delček iz besedila:
ko se zjutraj zbudim in rečem si danes bo težek dan,vsaj tako se mi zdi, pridem v kopalnico, pogledam v ogledalo, le še ena sobota pa me bo pobralo, pa me bo pobarloooooo..aaaaaaaaspiiiriiin naj to življenje bo brez bolečin, aaaaaaaaaaaaaaspiiiiiiiiiiriiiiiin... :roll: jokala sem ko sem prvič slišala ta komad :lol:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ne pravim, da je dober komad. Samo da ga lažje prenašam kot cvileče solarijske bjonde s kao "navihanimi" besedili. Pa tudi če so slučajno rjavolaske.
Pa ta je edini malo trši komad. No, ne upam si reči rokovski, ampak vsaj pop mijavkanje ni. Če se prav spomnim, je ena kitarca vmes.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

lahko bi uvedli še posebne kategorije, moji predlogi:
nagrada za najboljšo pričesko- dala bi jo pevki Dua Harmony :D ali Maji P.,mogoče bi v ožji izbor lahko prišla Sandra Auer s svojo ponesrečeno trajno (al so to naravni kodri)
ali pa za najbolj izvirno besedilo- najbrž bi bil oster boj med skladbama Gumidefekt (Rogoški slavčki) in Pustite me samo (Amor)-pri tej pesmi je posebno refren presunljiv "pustite me naj boleham..."
za celostno podobo vsekakor Urša Čepin ali mogoče Mili (ki poje v dueu skupaj z Zlatkom Dobričem)

se mi zdi,da je tolk enih talentov in izvirnosti pri tem izboru,da bi blo škoda,da bi izbral samo enega zmagovalca
Odgovori