Fant me ne privlači, vseeno mislim nanj

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
playa
Sramežljivka
Sramežljivka

Fant me ne privlači, vseeno mislim nanj

Neprebrana objava Napisal/-a playa »

Joooj sploh ne vem kaj mi je...stvar je taka...obstaja nek fant, ki me vizualno sploh ne privlači...ampak neprestano mislim nanj...vedno, ko je v bližini sm vsa zmedena, ko me ogovori mi srce začne razbijat 100 na uro :), pa sploh mi ni všeč...sam njegov karakter mi je fajn...a se je kateri kdaj kej podobnega dogajal?

Pozdravček :)
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

preveč gledaš na vizualnost.
Ljubezen se razvije iz kemije. Zatreskanost pa iz všečosti.
Všeč ti je, a si nočeš priznat ker te skrbi njegov videz.
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Men se je to zgodil že zlo dolgo nazaj. V službi sem se vedno pogovarjala z sodelavcem (bil mi je ogaben za pogledat) in sva se družila med pavzo, malico...
Potem mi je pa kr všeč postal tudi na pogled :)
Mogoče bo pri tebi enako :D Škoda, da bi ga zavrnila, samo zato, ker ti trenutno ni všeč :wink: Mal še počakaj pa boš pol vidla kaj bo
Uporabniški avatar
beba5683
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo Mesto

Neprebrana objava Napisal/-a beba5683 »

ne smeš ga sodit na podlagi izgleda k to ni vse,
men se tud moj tip ni nwm ka dopau od začetka pol sčasoma ko sma se pa bolš spoznala pa vse sm pa tud pogruntala da videz ni vse
lahk se ti nekdo na videz full dopade ampak se ti ne dopade njegov karakter in nima smisla bit z nekim človekom sam zarad njegovga videza ker to ni vse kar je pomembno
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

hehe, na tak način se je razvila zveza med mano in mojim.
najprej sva se srečala na kpprski, se skregala si težila, si šla na živce.tud mal mi ni bil všeč.Potem pa je splet dogodkov nanesel tko da sva ga neki "srala" v enem od ljubljanskih klubov, potem sem se pa drugi dan zgrozila, kako sem lahko bila skorajda prvič v življenju z nekm ki mi sploh ni bil všeč.Potem je sledila pijača.Mi tudi ni potegnila..Vmes nekej dni mir..In akrat sem ugotovila, da jst brez njega ne bom mogla več, ker mi je tip totalo hud ratal :D In še mal jajcanja in mutenja, evo pa sva se našla :D In zdej se sprašujem, kako mi lahko takrat sploh ni bil všeč, če je pa božanski :D
tko, da ja...Očitno še velja to da se lahko prej zaljubiš v njegov karatkter in v tisto kar je on, kot v njegovo vizualno podobo.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst mam tut tako izkušnjoo..mi je prej potegnu karakter,k kej druzga ;) pa sm vesela,da je tko..ker videz res ni use..Kaj čš delat s človekom,k se ne da z njim ment in use ostalo kr pride zraven..Je pa tut res,da neka kemija menda mora bit,čene se sploh ne spravlaš pa sprašuješ al je to tak k bi ga mela al ne ;) Se prau kemija mora bit (vizuala je lahko netipična "za tvoja merila)+karakter k vrjetno kr lep odstotek kemije nardi ;)

Ne obremenjuj se z vizualo..prepust se občutkom.. ;) Lahko pa da boš ugotovila,da to sploh ni to,ker ti vizualno ne bo potegnu tut čez neki časa..probat pa ni greh ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

No meni pa recimo ni šlo to skozi...sem se zelo trudila ampak nisem mogla sprejeti da mi manjka fizična privlačnost. Pa ne mislim da sem površinska zaradi tega, ampak moja čustva niso bila na pravem mestu in mislim da je boljše da sem to prekinila.
Houd de wereld tegen
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ČE ti nekdo vizualno SPLOH ne potegne..oz ti je grd al kako nej se izrazm..se popolnoma strinjam,da s takim nimaš kej delat..ker je pomembna ta prvlačnost,da funkcionira zveza ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

mogoče pa te privlači glih zato, ker ti vizualno ni všeč, mogoče ti je že tko anti da ti je že všeč... sej veš, estetika grdega. ok, kompliciram :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Matr pol morš met pa res čudn fetiš :D :D Oz. mislm,da če ti je ušeč da ti je tuk grd..pol je to druga skrajnost..ti je pač ušeč zato k ti je grd in ne zato ker je lep.. ;) bul se gre tuki zato,da ti ne potegne vizualno-karakterno pa :D Pa ne kompliceri MJU :D
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

js pač tko gledam na stvar. mene tut včasih nekdo pritegne zato, ker mi je enostavno tko nelušn, da kr ne morem vrjet. pa ni mus, da je zdej grd ampak čist kontra mojemu okusu. in me ptoem glih zato neki privlač k njemu. ok, redko se dogajano ampak je že tut blo :D (sam je pa res da ni nisem takih scen delala, kot so tle opisane v 1. postu, ampak enostavno me je pritegnu, da me je začel zanimat in da sem ga hotla še bolj spoznat...)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ljubezen se razvije iz kemije.

Res je. No, skoraj :D Brez kemije ne more bit ljubezni oz. kemija je predpogoj da se z nekom enostavno klikneš. Ampak kemija gre pa tut brez ljubezni (obratno NO GO)...poznam enga tipa (no, u bistvu dva) ob katerem se mi dobesedno šibijo kolena in mi srce kr neki razbija če je blizu mene...in me totalno zmede :oops: Pa se ne bi nikol mogla zaljubit u njega...kemija ki jo oddaja oz. efekt ki ga ma name je pa za popizdit :D
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

možn d ti je sam trenutno fajn z njim ker ni drugih potencialnih kandidatov s kerimi bi ti blo tko fajn...počak mal...sam pomoje brez kemije ne bo šlo ;)
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

hehe..meni se je tudi že kaj podobnega zgodilo.
ampak zakaj se sploh obremenjuješ s tem.ti je pač všeč,ne iskat nekih pojasnil in si zapletat vsega skupi, pa raje uživaj :D
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

men se je tut nekej podobnga zgodil.. ubsitvu je blo tko da k sm tega tipa spoznala pa k sva se uštekala mi je ratov ful simpatičn..in s časoma sm se u nega čiz zatreskala..aja pa da niti ne omenjam da preden sva se spoznala da mi je bil on pač en navadn tip z naše šole

tko da pusti času čas pa boš vidla ;)
Odgovori