, pa sploh mi ni všeč...sam njegov karakter mi je fajn...a se je kateri kdaj kej podobnega dogajal?
Pozdravček

, pa sploh mi ni všeč...sam njegov karakter mi je fajn...a se je kateri kdaj kej podobnega dogajal?

Škoda, da bi ga zavrnila, samo zato, ker ti trenutno ni všeč
Mal še počakaj pa boš pol vidla kaj bo
In še mal jajcanja in mutenja, evo pa sva se našla
In zdej se sprašujem, kako mi lahko takrat sploh ni bil všeč, če je pa božanski

pa sm vesela,da je tko..ker videz res ni use..Kaj čš delat s človekom,k se ne da z njim ment in use ostalo kr pride zraven..Je pa tut res,da neka kemija menda mora bit,čene se sploh ne spravlaš pa sprašuješ al je to tak k bi ga mela al ne
Se prau kemija mora bit (vizuala je lahko netipična "za tvoja merila)+karakter k vrjetno kr lep odstotek kemije nardi
Lahko pa da boš ugotovila,da to sploh ni to,ker ti vizualno ne bo potegnu tut čez neki časa..probat pa ni greh 

Oz. mislm,da če ti je ušeč da ti je tuk grd..pol je to druga skrajnost..ti je pač ušeč zato k ti je grd in ne zato ker je lep..
bul se gre tuki zato,da ti ne potegne vizualno-karakterno pa
Pa ne kompliceri MJU 
(sam je pa res da ni nisem takih scen delala, kot so tle opisane v 1. postu, ampak enostavno me je pritegnu, da me je začel zanimat in da sem ga hotla še bolj spoznat...)
Ljubezen se razvije iz kemije.
Brez kemije ne more bit ljubezni oz. kemija je predpogoj da se z nekom enostavno klikneš. Ampak kemija gre pa tut brez ljubezni (obratno NO GO)...poznam enga tipa (no, u bistvu dva) ob katerem se mi dobesedno šibijo kolena in mi srce kr neki razbija če je blizu mene...in me totalno zmede