Tega komentarja pa res ne razumem... mogoče ne bi bilo slabo, če bi mu sledil še argument.
Tukaj sem za to, ker iščem pomoč, ker JE težko shujšati, če si sam in ne veš kako in kaj. Prosila sem za nasvet ne za beden komentar.

Sem pa po nekaj tednih, ko sem začela z vadbo (že pred leti), čisto padla not in tako redko pride dan, ko ne migam. Ko je zunaj toplo, seveda raje grem na kolo ali laufat ven. Sicer imam samo sobno kolo in eliptični trenažer, a je bilo to več kot dovolj, da sem se znebila nekaj odvečnih kg, čeprav nisem rabila dosti hujšat. Pač kile, ki so se mi takrat nabrale čisto "mimogrede", tekom priprav na izpite, ko sem imela večji apetit za knjigami, in sem pač želela priti nazaj na staro težo. Vadim pa vsak dan kakšno uro na trenažerju, ko pa bicikliram, pa je to ponavadi nekje uro pa pol ali dve uri.

ricola napisal/-a:Kater je najbolj priporočen probiotični joguirt? Ali je najbolje čist ukiniti mlečne izdelke (tudi zaradi zdravja)?

zraven pojem kakšen sojin piškot (najljubši so mi frollini od Valsoie) in če sem malo bolj lačna, še kakšno banano. Plus pijem dosti navadne vode (notri stisnem pol limone).

(iste velikosti kot recimo Frutabela) Sicer ne hujšam, je pa še toliko boljše, če tudi čokoladico lahko ješ brez slabe vesti. 

karamelna je kot Twix, čokoladna pa je res ČOKOladna.