Jaz ti bom povedala, kako sama delam da ostajam v taki obliki kot sem... za nekatere mogoče nezdravo, ampak meni tak način paše. Manj ko jem, boljše se počutim - nekako tako.
Zjutraj ponavadi jem sadje (jabolko obvezno, pa zdaj pozimi niti ni neke izbire; jem jabolka, pomaranče, banane, sem in tja kak svež ananas, grenivko,..), čez spijem ali čaj z medom ali kavo z mlekom, ponavadi pa imam kavo čez nekaj časa po zajtrku, kot malico

zraven pojem kakšen sojin piškot (najljubši so mi frollini od Valsoie) in če sem malo bolj lačna, še kakšno banano. Plus pijem dosti navadne vode (notri stisnem pol limone).
Za kosilo obvezno juha, glavna jed in solata, to je v bistvu vseeno kaj je... Za večerjo pa jogurt (navadni jogurt, žlička medu, zdrobljen keks, malo cimeta - mmm), kos sadja, čaj, ali pa si naredim kakšno juho, npr zelenjavno, toliko da me pogreje in zapolni želodec.
Ob takem prehranjevanju se je praktično nemogoče zredit... sladkarije mi ne pašejo, slane grickalice tudi ne.. Lačna nisem nikoli v glavnem
Poanta je v bistvu samo, da zjutraj ješ sadje in se ne zapacaš že zjutraj s krofom in kavo (to si tudi kdaj privoščim, normalno...ampak se ne počutim potem ok še cel dan).
Počutim se pa super in niti nimam težav z zdravjem, imunski sistem mi deluje super (tok-tok), energije pa imam tudi še preveč.
Meni tak način zelo ustreza