Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

slovenc79 napisal/-a:priznam, da sem še nedolžen. in bom, dokler se ljubezen ne dokaže :D

Da ne bos na koncu kot un 40-letni devicnik vceraj v filmu :D
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

Priznam, da mi ni za seksati prijateljice, s katero sva se spravila v te igrice. Že poljubljati mi jo je odvratno, pa tudi njen telesni vonj mi ne ugaja. Očitno sem že vedel, zakaj sem jo dal med prijateljice. Zdaj je pa užaljena, ker jo poseksam 1x na 10 dni, pa še to bolj z muko kot užitkom. Dejansko si ga raje vržem na roko.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# neeeee, neeee wtf am I doing?? Fak, blesava sm ko ena kurja najstnica. Spuščam se po isti poti z isto osebo, spet, vem da ni prav in da se ne do dobr končal, ampak kaaaaaaj ko me pa.... bega. Sh*******t!
# Joj ampak.... po eni strani sm pa rada zmedena :D
# moram v šoping ker v svojih starih cotah zgledam ko najbolj stereotipna dyke iz kakega požuljenega filma, pa se mi ne daaaa
# da si grem jutri čist prevekslat frizuro
# pa da sm se prezgodi naročila pr frizerki, sm mislla da se bom vsaj jutri lahka naspala
# bi mi moglo bi verjetno bolj hudo.... ampak mi ni
# me malo skrbi za mačko.... ker je začela kazat tiste prve malo bolj očitne znake starosti in premišljam o tem, kako bo, ko je ne bo več in takrat me popade ihta in jok in groza in strah.... ampak zaenkrat trkam na les da je sicer še zdrava in bom dala vse, da ji bo zdravje služilo še čimdlje
# sem dans ponoč sanjala enga tipa ki sem ga spoznala pred skorajda letom dni in smo se pač en večer sam družli in nimam nobenih stikov z njim in mi je ono wtf zakaj mam neprimerne sanje o tebi zaj :D
# mam ful rada neprimerne sanje :twisted:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

pohorc napisal/-a:Priznam, da mi ni za seksati prijateljice, s katero sva se spravila v te igrice. Že poljubljati mi jo je odvratno, pa tudi njen telesni vonj mi ne ugaja. Očitno sem že vedel, zakaj sem jo dal med prijateljice. Zdaj je pa užaljena, ker jo poseksam 1x na 10 dni, pa še to bolj z muko kot užitkom. Dejansko si ga raje vržem na roko.

kako si šele ti odvraten, da imaš o nekom tako odvratno mnenje in da nekoga tako odvratno doživljaš, spuščaš se pa v spolnost z njim.
Usmiljenja vredno je tole, še na stopnji živali ni tvoje dojemanje spolnosti.
Verjetno se takšni pezdeti kot si ti, ne boste nikdar sposobni z nekom zlit, tako, da te čakajo odvratni seksi naslednjih 20 let. Potem pa se ti od vse odvratnosti, ki jo boš čutil predvsem do sebe, tako ne bo več dvignil.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ to je res freaky, ja :? :? :? Grdo!!

* da se mava fajn, zlo fajn
* da morm mal bolj ravnat s časom, preveč zanemarjam vse...konc izpitnega, kje si? aja, samo še 1 mesec
* da mi bodo roke odpadle, dons me pa še nova runda pomaganja čaka, lucky me
* da obožujem Ljubljano, lepa je :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

sirova štručka napisal/-a:
pohorc napisal/-a:Priznam, da mi ni za seksati prijateljice, s katero sva se spravila v te igrice. Že poljubljati mi jo je odvratno, pa tudi njen telesni vonj mi ne ugaja. Očitno sem že vedel, zakaj sem jo dal med prijateljice. Zdaj je pa užaljena, ker jo poseksam 1x na 10 dni, pa še to bolj z muko kot užitkom. Dejansko si ga raje vržem na roko.

kako si šele ti odvraten, da imaš o nekom tako odvratno mnenje in da nekoga tako odvratno doživljaš, spuščaš se pa v spolnost z njim.
Usmiljenja vredno je tole, še na stopnji živali ni tvoje dojemanje spolnosti.
Verjetno se takšni pezdeti kot si ti, ne boste nikdar sposobni z nekom zlit, tako, da te čakajo odvratni seksi naslednjih 20 let. Potem pa se ti od vse odvratnosti, ki jo boš čutil predvsem do sebe, tako ne bo več dvignil.

Glej, preden se spravljaš na osebni nivo in (zaradi očitnih osebnih frustracij) ponižuješ ostale, naj ti povem, da je bila to ZAVESTNA odločitev naju obeh. Če je to odvratno ali ni, prepuščam tvoji odločitvi, si pa najprej priznaj, da si tudi ti v življenju počela že marsikaj bolj odvratnega od seksa z nekom, ki ti ni ravno privlačen. Moje mnenje o dekletu ni odvratno, me pa določene stvari motijo, kar sem tudi izrazil. Zaključek, da se človek ni sposoben z nekom zlit zato, ker mu ni preveč privlačen, je neumen in izraža tvoj lasten strah pred tem, da bi te nekdo imel za seksualni predmet. Žal.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Pa si res mučenik :roll:

Naredi uslugo sebi in NJEJ in prekini vse skupaj...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

v-e-s-n-a napisal/-a:Da ne bos na koncu kot un 40-letni devicnik vceraj v filmu :D

raj to kot da se skurbam :P al pa da pridem u pohorc situacijo

spet zmedenke everywhere..

- kupil sem si take lizike kakršno je Sarrisima skrila v eno svojih slik :D
- da bom s tem natreniral jezik in neverjetno zadovoljeval, jon snow style..
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

omg, res, zakaj si sploh sexal z njo, če ti je tolk gnjusna? a taka kriza je bla? sej ti ni treba več, drkaj si ga in rešeno. pač očitno si tudi sam tolk ogaben, da kaj boljšega ne dobiš.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Pisda, kaj vam ni jasno? Saj mi ni gnusna. Super oseba je in ne bi je želel izgubiti le zato, ker mi seksualno ne ustreza. Ni mi pa toliko huda, da bi se z njo poljubljal, cartal in tudi seksal. Oziroma mi je na začetku bila, zdaj mi pa ni več. Tako je, človek ne ve, če ne poskusi. A zdaj jo pa naj odjebem samo zato, ker mi ni do seksa z njo? Če ji kaj ne bo pasalo, bo že sama spokala.

Sicer pa o tem, kaj je zame (preverjeno) dobra roba, raje ne bom govoril. Je zelo redka in ti sigurno ne spadaš vanjo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Šla sta oba v to zavestno, na začetku ti je bila všeč. Zdaj se ti gabi z njo biti intimen, ampak to si upaš povedati samo na forumu. Si povedal njej? Me res zanima, če bo potem še želela po lastni volji seksat s tabo.
Ampak sicer ti je super oseba in ti je nočeš izgubiti samo zato, ker ti ni do seksa z njo in zato se žrtvuješ in seksaš z njo z največjim odporom.
Res si fuj.
In ne, nisem še v življenju počela nič bolj odvratnega od seksa z nekom, ki mi ne bi bil privlačen, niti še nisem seksala z nekom, ki mi ne bi bil privlačen.
Sploh pa se da intimo dosegat na dosti, dosti višji ravni, ti je pa še na živalski ne dosegaš. In to niso moje osebne frustracije, ampak dejstva.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

pohorc napisal/-a:Tako je, človek ne ve, če ne poskusi.

jah, zakaj tega ne poveš njej? reci, najprej ti je blo, zdaj pa ti pač ni več, ker si "zrasel" al ne vem kako vi opravičujete svoje izmišljevanje.. pomisli na čist vse izkušnje ki si jih imel, vsa različna razmišljanja kot si jih mel do zdaj, pa ugotovi kaj hočeš.
to "probavanje" se mi zdi tok trapasto kot če bi npr. reševal sudoku tako da bi random cifre vpisval in če se ne bi izšlo bi šel še enkrat.. živ obup. premislt kaj ti je cilj, pa kere korake ubrat da bojo pravi.
vem da se ti bo zdaj sfuzlal da ti en izkušenc to govori, sam jbg.. glede na to da si zdaj v tej bedni situaciji vsaj premisl o tem.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Se spet strinjam s sirovo. In tokrat tudi s slovencem. Res bljak osebek si, pohorc, bljak, ker si neiskreno, prestrašeno ščene brez hrbtenice, boječka, ki si ne upa biti iskrena v odnosih in je rajši bljak do ljudi, ki so povrhu vsega še super. In repenčiš se samo tule, na forumu, v resnici pa si eno majceno, prestrašeno niče. Grozno je, da morajo zaradi takih trpet povsem nedolžne, super punce.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

slovenc79 napisal/-a:- da bom s tem natreniral jezik in neverjetno zadovoljeval, jon snow style..

^ ful sem se nasmejala zdaj ob tej izjavi, ker sem ravno včeraj pogledla ta del GoT :)))

... da se strinjam z vsemi glede pohorca in se obenem malo čudim temu, ker, a ni ponavadi ravno vizualna privlačnost pogoj za magari one night stand in pa tud vse nadaljne booty call-e?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Ah, dejte nehat s temi vrednostnimi sodbami, post od pohorca je en redkih vsebinsko ustreznih v temi, ki se imenuje "Priznam, da...". Ni čudno, da usi v to temo pišemo kok se nam ne da učit/delat in kok se je fajn nastavlat sončku, če 10 ljudi skoč na priznanje, ki sicer ni všečno/avtorju v ponos, je pa resnično.

Priznam, da:
* dons ceu dan razmišljam o hrani. Obup, totaln food junkie sm - raj sploh ne razmišljam kaj vse sm že pojedla :? Krivim hormone (mhm).
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Zaklenjeno