slovenc79 napisal/-a:priznam, da sem še nedolžen. in bom, dokler se ljubezen ne dokaže
Da ne bos na koncu kot un 40-letni devicnik vceraj v filmu

pohorc napisal/-a:Priznam, da mi ni za seksati prijateljice, s katero sva se spravila v te igrice. Že poljubljati mi jo je odvratno, pa tudi njen telesni vonj mi ne ugaja. Očitno sem že vedel, zakaj sem jo dal med prijateljice. Zdaj je pa užaljena, ker jo poseksam 1x na 10 dni, pa še to bolj z muko kot užitkom. Dejansko si ga raje vržem na roko.
sirova štručka napisal/-a:pohorc napisal/-a:Priznam, da mi ni za seksati prijateljice, s katero sva se spravila v te igrice. Že poljubljati mi jo je odvratno, pa tudi njen telesni vonj mi ne ugaja. Očitno sem že vedel, zakaj sem jo dal med prijateljice. Zdaj je pa užaljena, ker jo poseksam 1x na 10 dni, pa še to bolj z muko kot užitkom. Dejansko si ga raje vržem na roko.
kako si šele ti odvraten, da imaš o nekom tako odvratno mnenje in da nekoga tako odvratno doživljaš, spuščaš se pa v spolnost z njim.
Usmiljenja vredno je tole, še na stopnji živali ni tvoje dojemanje spolnosti.
Verjetno se takšni pezdeti kot si ti, ne boste nikdar sposobni z nekom zlit, tako, da te čakajo odvratni seksi naslednjih 20 let. Potem pa se ti od vse odvratnosti, ki jo boš čutil predvsem do sebe, tako ne bo več dvignil.
pohorc napisal/-a:Priznam, da mi ni za seksati prijateljice, s katero sva se spravila v te igrice. Že poljubljati mi jo je odvratno, pa tudi njen telesni vonj mi ne ugaja. Očitno sem že vedel, zakaj sem jo dal med prijateljice. Zdaj je pa užaljena, ker jo poseksam 1x na 10 dni, pa še to bolj z muko kot užitkom. Dejansko si ga raje vržem na roko.
v-e-s-n-a napisal/-a:Da ne bos na koncu kot un 40-letni devicnik vceraj v filmu
pohorc napisal/-a:Tako je, človek ne ve, če ne poskusi.
slovenc79 napisal/-a:- da bom s tem natreniral jezik in neverjetno zadovoljeval, jon snow style..