K meni ne pristopajo samo in le taki, ki začnejo težit, ne da bi se znali normalno pogovarjati (se pravi ves čas samo na seks namigujejo ali če se grem zapeljat z njim in njegovim kakršnim koli že avtom

Horus napisal/-a: Point je v tem, da tip, ki vam je vsec, po defaultu ne more tezit in imeti bednega pristopa, medtem ko ce vam tip ni vsec, lahko tudi romanticen sprehod z vecerjo ali pa povabilo na krizarjenje po karibih klasificirate kot bedno tezenje
~NIA~ napisal/-a:^^ predstauljaj si da si TI brez družbe na zabavi. in da vidiš tam fanta obkrožen z 10 dekleti. jst bi najbrž ga takoj pozabila, očitno je da se zabava in da ne potrebuje še mene zravn. niti ga nebi čakala nekje da bi ga ogovorila.
sej konc koncev ni edini tip na zabavi. razn če si čustveno tolk labiln člouk da se kar zaljubiš v tistega fanta in kar ne morš več živet brez njega, čeprov sploh ne poznaš njegova imena.. ampak ga hočeš na usak način spoznat in oh in sploh.. k'mon!
emanuela napisal/-a:-žural je sam, kot sem kasneje videla.
To vse so dejstva, ki jih je nemogoče spregledati.In meni je to res no go.
~NIA~ napisal/-a:spoznavam nov folk - sošolce, kolege od sošolcev.
pač ves folk ki ga jst poznam ga spoznam prek mojih kolegov/bratrancev.. da mam garancijo da so 'kul'. da niso kr eni tm..
Mataio napisal/-a:Res se mi ne da izgubljat časa s puncami/ženskami, ki bi rade bile le prijateljice.
Jochie napisal/-a:Horus napisal/-a: Point je v tem, da tip, ki vam je vsec, po defaultu ne more tezit in imeti bednega pristopa, medtem ko ce vam tip ni vsec, lahko tudi romanticen sprehod z vecerjo ali pa povabilo na krizarjenje po karibih klasificirate kot bedno tezenje
res je!
ma da zdajle vleti kristjano ronaldo in reče mačkam tule: hej bejbi greva v hotel? bi bile vse mehke in mokre....seveda tiste, ki jim je kristjano všeč-...
Horus napisal/-a:Ni problem v tem normalnem obnasanju ampak da zenske potem cisto kulj pristope opisujete kot nekaj najbolj vsiljivega in neprimernega, medtem ko se hihitate, ker vas je pac nek tip, ki vam je bil vsec, zagrabu za rit (karikiram), kar je kokoskasto xD
Horus napisal/-a:Ni problem v tem normalnem obnasanju ampak da zenske potem cisto kulj pristope opisujete kot nekaj najbolj vsiljivega in neprimernega, medtem ko se hihitate, ker vas je pac nek tip, ki vam je bil vsec, zagrabu za rit (karikiram), kar je kokoskasto xD