~NIA~ napisal/-a:^^ predstauljaj si da si TI brez družbe na zabavi. in da vidiš tam fanta obkrožen z 10 dekleti. jst bi najbrž ga takoj pozabila, očitno je da se zabava in da ne potrebuje še mene zravn. niti ga nebi čakala nekje da bi ga ogovorila.
sej konc koncev ni edini tip na zabavi. razn če si čustveno tolk labiln člouk da se kar zaljubiš v tistega fanta in kar ne morš več živet brez njega, čeprov sploh ne poznaš njegova imena.. ampak ga hočeš na usak način spoznat in oh in sploh.. k'mon!

Zakaj bi morala biti sramota, če ti je nekdo v lokalu všeč in hočeš spoznati prav njega? To sploh ne pomeni, da si se zaljubil temveč, da ti je padel v oči. Če je človek v družbi se ga pač vpraša za cifro, da se zmeniš za drugič.
emanuela napisal/-a:-žural je sam, kot sem kasneje videla.
To vse so dejstva, ki jih je nemogoče spregledati.In meni je to res no go.
Da ga ni strah iti iz hiše, če nima spremstva? Ko kakšna punca odpre temo, da nima frendov in ji je nerodno iti sama ven pa vse – ja pojdi, saj to je čisto normalno. Da ne more človek niti sam malo ven brez, da bi ga imeli za totalnega frika.
~NIA~ napisal/-a:spoznavam nov folk - sošolce, kolege od sošolcev.
pač ves folk ki ga jst poznam ga spoznam prek mojih kolegov/bratrancev.. da mam garancijo da so 'kul'. da niso kr eni tm..

Tudi angleška kraljica dela tako. Je strah pred spoznavanjem novih ljudi kakšna fobija? Kako žalostno, da sam sebe omejiš s pravilom, da ne boš spoznaval novih ljudi (razen preverjenih).
Mataio napisal/-a:Res se mi ne da izgubljat časa s puncami/ženskami, ki bi rade bile le prijateljice.
Prijatelji so izguba časa?