anoyel napisal/-a:huh hiškotu rajš ne povedat, da si izgubila ključe in si želiš za par dni sposoditi ključe, da lahko nardiš duplikat. namreč, če pisarna za študentske domove izve, da imaš dvojnik ključa in ne original ključa, kjer je številka sobe vgravirana te lahko za to tudi vržejo iz doma. sicer precej banalna zadeva, sam ne hiškotu govorit, da boš dvojnika nardila. pač hiško ti da nov ključ, ki ti ga seveda zaračuna po tarifi, ki je objavljena na spletu stud. domov. reči, da si pozabila, naredi kopijo in mej kopijo. sam pazi, da pač ne ugotovijo, da imaš kopijo. boš pa enkrat morala pač imeti original. tj. ko se boš izlelila in moraš ključe vrniti. seveda ne moreš vrniti fake ključ, temveč tistega, ki ima vgravirano št. sobe ali kaj podobnega.
Jajks
... A res? Nisem vedela, da so take komplikacije. Pa saj je samo en majhen skoraj ničvreden ključek 

(ker jaz sem začela že malo razmišljat kje bom živela naslednje leto, pa me malo mika tud študentski dom;ampak me malo skrbi kako bo tam z učenjem, ker sama hodim samo pit in žurat tja...)

).