Ne, ker po točkah bi mogla pridt noter že v sredini februarja, skoraj cel januar in polovico februarja smo mel frej (prazniki, izpitno obdobje), se pravi, da naj bi se vozila samo 3 mesce, kar se mi je zdelo sprejemljivo. Plus tega vem, kako je iskat privat stanovanje-čudaški lastniki, soba nekje v vlažni kleti-sori, nism fina, ampak v enmu pajzlu v kleti ene bajte z miniaturnim oknom pa ne mislm bit, se rajš vozm. Pri normalnih sobah/stanovanjih pa je ponavadi treba podpisat pogodbo vsaj za pol leta, če ne za celo leto, kar pa pri meni ni prišlo v poštev. Da ne govorim o cenah! No, zato se nism mela namena vselit privat.
In nimam nč proti tujim študentom, ampak to morjo oni vedt že vnaprej! In pol leta ni malo časa...in po pol leta pridejo drugi za pol leta! Kaj mene briga če bodo šli junija nazaj domov, takrat jst sobe ne rabm!

Poznam par erasmovcev, ki so šli v tujino, in tam majo mal drugačn sistem, kamor jih dajo... Pa ne rečem, če se zavleče za 14 dni, ampak za 4 mesce?! Mislm, to je pa tu mač! Marsikdo si-ko dobi tisto obvestilo, kdaj prbližno bo pršu noter, naredi nek plan, pol pa še obvestila ne dobi domov, da so zaj****??! In o tej stvari zvem na forumu, njim ne pade na pamet, da bi vse čakajoče obvestil o tem ?

(opravičilo bi blo itak nerealno za pričakovat)...
Če bi bla ti na mojem mestu, dvomim, da bi tko razmišljala, če bi ti rekl, da prideš notr februarja, pršla bi pa junija, tako da najlažje je tkole "pametovat", medtem ko sediš v študentu, jst se pa vsak dan cijazim po busu...pa ni fora v tem, ampak v tem, da naj bi pršla v študenta namesto februarja, junija....in to me jezi! Sicer pa tistim lenim babam v študentski pisarni se ne da niti telefona dvignt, kaj šele kej druzga narest.