stevens napisal/-a:merisima napisal/-a:ne bi se v to spuščala za nobeno ceno.
ženske ,ki to trdijo se najpogosteje znajdejo v taki situaciji...pa previdno in lp
odvisno kak kere.jaz nikdar nism bla v "zvezi" z zasedenim,ker me to ne privlači.zakaj biti ta druga?OK,keri to paše naj.vse je to življenje.
OK,tu v tej temi,naj bom iskrena...kot povsod in vedno...Bla sm 1 leto v zvezi s tipom(prvi fant 7 let nazaj).Ko sva končala sva ostala dobra frenda.parkrat sva šla skup na drink in ko sva se menla mi je vedno zatrjeval da nima punce in se je občasno dogajalo marsikaj po pijači.pol sm ga pa enkrat srečala,kak srečno objeto šeta okrog z eno deklco pa sm čist nedolžno vprašala če mu je to bejba(pred njo)pa je rekle,da je.pa kolk časa sta skup in ko mi je reku sm bla čist osupla sama nase,pa čeprav nism znala,da ma žensko,ko se je dobival z mano.blo mi je ful žal,ker sem mu dala.pa pol sva se še nekajkrat slišala,sam na pijačo z njim več nism šla.ne bom bla ta druga i nikomur v tolažbo.pa nism znala,kaj se dogaja,da ma punco...
to je bla zame ponižujoča zadeva.keri pa kot sm rekla da take igrce apšejo pa se naj igrajo.