Razmerje s poročenim moškim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
*plava*
Sramežljivka
Sramežljivka

Razmerje s poročenim moškim

Neprebrana objava Napisal/-a *plava* »

zanima me kaj si mislite o razmerju z moškim ki je poročen!meni se to stalno dogaja ampak nikoli nisem šla v podrobnosti-nikoli nisem spala z poročenim-!vseeno me zanima kaj si druuge mislite o tem? morala?itd
hvala
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest tega absolutno ne odobravam. Zakaj poročen, če pa je še toliko prostih.
Sem imela neko razmerje s fantom, ki je imel že več let punco in to med nama se je dolgo vleklo.
Nisva vedela, kako prekint, ker sva se počasi že zaljubljala. Ampak, jest sem vedela, da od tistega dne naprej, ko se poroči (če bi se), zame ne obstaja več.
Bi se preselila drugam, če bi blo treba, zamenjala številko, zbrisala njegovo in to bi blo to.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

jaz osebno tega nebi nikoli storila... ker malo kdo posti ženo zaradi lubice...poznam veliko primerov ko obljubljajo kako bodo ženo zapustili, jih gre na živce... v resnici pa so tu materialne reči, ki se v primeru ločitve delijo, mmogoče še otroci, ponavadi pa imajo poročeni moški doma gospodinje, ki skrbijo za njih, kuhajo, perejo... in so navezani na njih, ljubice so pa le popestritev :D ki mu seveda ne pomeni nič več kot SPOLNI OBJEKT!
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Razmerje kot tako je lahko lepo s poročenim al pa prostim tipom. Prihodnost je tu tista, ki je pod vprašajem oz. je sploh ni.
Če bi se le dal, bi se temu na velik izognla, ker je najbrž potem trpljenje preveliko, ko ti bo on ekrat reku: lušno je blo, super ženska si, ampak konc je.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Kako se ti to skoz dogaja?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Kaj si mislm o ženskah ki so s poročenimi moškimi? Nč dobrga. Tok moških je po svetu..ne ampak ti morš ravno na poročene se limat.
Jst tega ne bi mogla počet ker bi me potem tko vest pekla ko bi pomislna da njegovo ženo.

Sicer je blo pa o tem na forumu že velik govora.
Uporabniški avatar
*plava*
Sramežljivka
Sramežljivka

dogaja se mi da vsak tip ki mi je vsaj malo všeč že zaseden! enostavno ne najdem nekoga ki je prost! vem da jih je veliko ampak tale sedaj je že 3 v tem letu ki je žau že zaseden!
vem da ni skupne prihodnosti, vem da sem samo lubica, vem da kradem drugi ženski ampak enostavno nevem kaj naj naredim...prosim ne me obsojat
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*plava* napisal/-a:dogaja se mi da vsak tip ki mi je vsaj malo všeč že zaseden! enostavno ne najdem nekoga ki je prost! vem da jih je veliko ampak tale sedaj je že 3 v tem letu ki je žau že zaseden!
vem da ni skupne prihodnosti, vem da sem samo lubica, vem da kradem drugi ženski ampak enostavno nevem kaj naj naredim...prosim ne me obsojat

Ok ne bom obsojala. Sam neki me zanima: A ti iščeš potencialnega fanta al samo občasen seks (pač fukfrenda)? Ker če iščeš fanta pol s tem ko se pališ na zasedene samo čas zgublaš, ker pač jim gre po večini samo za seks-moje mnenje.
Uporabniški avatar
*plava*
Sramežljivka
Sramežljivka

Žuža ne limam se na nobenega...gre za flirt itd..ne rečem da me ne peče vest ampak sem taka oseba ki živi iz enega dneva v drugi dan ...nisem pa vprašala kaj si mislite o teh ženskah ampak o razmerju z poročenim!!razlika je!!zanimajo me izkušnje
Uporabniški avatar
*plava*
Sramežljivka
Sramežljivka

sama ne iščem potencialnega partnerja ampak če bi slučajno prišel pravi mimo zakaj pa ne!
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Jst te nikakor ne obsojam!
Razumem tvojo situacijo, ampak moraš v prvi vrsti mislit nase, veš. Vedno, ko znova naletiš na tako cvetko, pomisli če je vreden tega, da boš kasnej mal žalostna :) In če je, ga izkoristi, kaj čmo rečt.
No, je pa tud razlika a je POROČEN al samo ZASEDEN. Tisti s prstanom so kr huda kategorija, ampak žal... tud tisti počnejo packarije.

Tu je lahko bistvo vsega v tvojih rokah- če maš ti pr sebi račiščeno, da ga maš zato ker ti je pač lepo z njim, potem še gre. Kakor hitro pa se začnejo vpletat čustva, pa alarm! Takoj prekini razmerje in ustvari distanco, ki bo omejena zgolj na prijateljstvo( če se tko zmenta) al pa popolnoma nič.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Zakaj se pa že enkrat ne odločiš, da se več ne boš spuščala v razmerja s poročenimi? To ni niti malo občudovanja vredno, niti malo zavidljivo, skratka nič. Posledice znajo biti prav grozne... Že to mi ni všeč, da se nekdo vrine vmes med dva, ki sta v zvezi, kaj šele v zakonu. Zakaj ne spoštuješ tega? Ne razdiraj nekaj, kar sama nimaš. Je tebi res tako všeč nedosegljivo? Pa ne razberi mojih vrstic kot obsojanja, ker te ne obsojam. Stvari, ki so se zgodile, več ne moremo spremeniti. Lahko jih edino popravimo. Vem, da ljudje v življenju delamo napake, vendar to ne pomeni, da ne moremo tega spremeniti.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

*plava* napisal/-a:...prosim ne me obsojat

potem pa nehaj to delat. čist preprosto: ko zveš da je tip vezan, se obrneš in greš in poiščeš nekoga, ki ni :roll:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

nisem še bla v taki situaciji,ampak mislim da s poročenim moškim nikoli ne bi bla.
primarna odgovornost je itak na moškemu,da začne varat.ženska oz. ljubica,ki je z njim pa se mi zdi neumna.nekaterim (ljubicam) je res samo za seks,tiste ki s z njimi v "resnih" zvezah pa so neumne,ker mečejo stran leta svojega življenja,nikoli niso prve,tip seksa vsaj še z eno žensko (ženo) itd.tko da jest že zarad odgovornosti do sebe ne bi bla s poročenim decom,ker si nimam namena še dodatno zapletat življenja,poleg tega ne mislim moškega že v štartu delit z drugo. halo,pa ja ne bom celo življenje čakala na enga deca. sicer pa pomoje taki moški toliko časa iščejo,da že najdejo eno ljubico.
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ng/lj

Neprebrana objava Napisal/-a lancy »

pomoje bi vest mogla njega pečt... on vara ženo, ti ne varaš nobenga. je pa res da glede prihodnosti ponavadi ni kaj dosti za razmišljat, ker pri ljubici išče le tisto kar od žene ne dobi...sej po večih letih zakona je razumljivo da kdaj pa kdaj tut kaj zaškripa. ne mislim pa opravičevat tega početja! uglavnem, meni se je tut parkrat že zgodilo da so poročeni moški hoteli kej več z mano, samo sm tak tip človeka da se mi ne da ubadat z nekom, kjer vem da dolgoročno ne bo nič.
Odgovori