Razmerje s poročenim moškim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

tanika* napisal/-a:Drugi primer je sta pu tud zdej poročena: spet ona res lepa, blond, ful vredu, vsi tipi mu jo zavidajo...ljubica 45 let stara kelnarca z moženm, dvema frocoma,, grda k smrt, brez pou zob...totalni blak.
Logika? Je ni... :roll:

Videz ni vse?
napisala sem tudi, da pravi moški BI POMAGAL.

Moški ne pomaga, ampak opravi svojo dolžnost.
Zakaj omenjate neke kozmetične salone? Za poskrbeti zase in biti lep je potrebno zelo malo časa. Lepota je lahko tudi skromna, ni potrebno, da je človek perfekten kot lutka.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

ŽuŽa napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:
fun napisal/-a: mal si zabluzila s temi svojimi izjavami... :roll: Vrjameš ali ne; nekateri dedi varajo, če prov majo lepe punce/žene... In ja, včasih ni ženska nič kriva; kriv je samo tip, ki zna razmišljat samo s kurcem...

V tem primeru je tudi ženska kriva - ker si je izbrala tipa, ki zna razmišljat samo s kurcem. :wink:

Kaj pa če se to pokaže šele po enem času? Pol ženska ni kriva.

Točno tko; nekaterih stvari žal ne opazijo/opazimo dovolj hitro.. :?
Vsebine paketa ne poznamo, preden ga ne odpremo... Pa tud ko je paket odprt lahko spregledamo kako podrobnost, ki se še vedno skriva v ovojnem papirju...

In res ne vem, katera ženska bi prostovoljno zavestno zbrala tipa ki razmišlja SAMO s kurcem...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

ne bi se v to spuščala za nobeno ceno.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

merisima napisal/-a:ne bi se v to spuščala za nobeno ceno.

ženske ,ki to trdijo se najpogosteje znajdejo v taki situaciji...pa previdno in lp
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

stevens napisal/-a:
merisima napisal/-a:ne bi se v to spuščala za nobeno ceno.

ženske ,ki to trdijo se najpogosteje znajdejo v taki situaciji...pa previdno in lp

odvisno kak kere.jaz nikdar nism bla v "zvezi" z zasedenim,ker me to ne privlači.zakaj biti ta druga?OK,keri to paše naj.vse je to življenje.
OK,tu v tej temi,naj bom iskrena...kot povsod in vedno...Bla sm 1 leto v zvezi s tipom(prvi fant 7 let nazaj).Ko sva končala sva ostala dobra frenda.parkrat sva šla skup na drink in ko sva se menla mi je vedno zatrjeval da nima punce in se je občasno dogajalo marsikaj po pijači.pol sm ga pa enkrat srečala,kak srečno objeto šeta okrog z eno deklco pa sm čist nedolžno vprašala če mu je to bejba(pred njo)pa je rekle,da je.pa kolk časa sta skup in ko mi je reku sm bla čist osupla sama nase,pa čeprav nism znala,da ma žensko,ko se je dobival z mano.blo mi je ful žal,ker sem mu dala.pa pol sva se še nekajkrat slišala,sam na pijačo z njim več nism šla.ne bom bla ta druga i nikomur v tolažbo.pa nism znala,kaj se dogaja,da ma punco...
to je bla zame ponižujoča zadeva.keri pa kot sm rekla da take igrce apšejo pa se naj igrajo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnjaL »

sicer zaenkrat še nimam podobnih izkušenj(na srečo)..
ampak mislm, da pri tem ne gre za kkšno željo, da bi bla ena "druga violina". Začne se verjetno čist nezavedno, ko pa ugotoviš, da ti za nekoga ni vseeno, začneš tehtati, koliko te moti dejstvo, da je zaseden.
Oseba ti preprosto pomeni več, da bi se ji zaradi tega odpovedala in s tem nastane začarani krog. Najhuje je to, da se tisti 'vmes' največkrat ne izjasni (kar je dostkrat težko) in potem vse nekako visi v zraku in na koncu nekdo potegne ta kratko.

Čustva so prezakomplicirana, da bi jim lahko ukazovali.
Odgovori