Spanec je bil lep.
BaBeBi napisal/-a:zakaj se samo braniš? m? zakaj ne znaš izmenjavati mnenj? oziroma prebrati kar kdo drug napiše? booooring
In kje je kakšno vprašanje, na katerega še nisem odgovoril, pa bi ti želela? Za enkrat sem najbolj aktiven član te teme, z največ zapisi, največ podanimi mnenji, največ navedenimi linki in največ vloženega truda v podajo razlag, pridobljenih iz
a) raziskovalnih nalog strokovnjakov
b) subjektivnih mnenj ljudi
c) lastne buče
d) ankete
BaBeBi napisal/-a:Pa tudi tisti tvoji procenti...em...13 procentov??? a si kaj pogledal kakšen je procent tako ali drugače mentalno motenih oseb? morilcev? pedofilov? Hmmm?
Če te zanima, zakaj na to nisem podal odgovora (tvoj "Zakaj ne znaš izmenjevati mnenj") ==> ker je nesmiselno to vključevati v te razprave, saj so duševno moteni prisotni pri vseh anketirancih. Niso moteni le med tistimi 13%, ampak tudi med tistimi drugimi, 15%. Resnično upam, da je to provokacija s tvoje strani. V primeru da ni, ti podajam potem to moje skromno mnenje, ki ga boš ti itak spet prepoznala kot da se branim, na kar napeljuješ že od samega začetka. Si se kdaj vprašala, če nisi morda sama defenzivna?
http://www.najdi.si/ankete/arhiv_anket.jsp?pollId=1450:
Ali lahko ostanete prijatelj z bivšim partnerjem?
Koda: Izberi vse
Niti približno. 977 15 %
Izjemoma. 2259 35 %
Pogosto. 1395 22 %
Vedno. 843 13 %
Nimam bivšega partnerja. 811 13 %
Drugo. 147 2 %
Skupaj 6432 100 %
Najdi.si ankete so informativno-zabavne narave. Rezultati ankete izražajo mnenja samo tistih uporabnikov, ki so se odločili za sodelovanje in ne nujno tudi vseh slovenskih internetnih uporabnikov ali prebivalcev na splošno.
A če vem, koliko mentalno motenih je? Vem okvirno, vzel sem si več dni in to
preštudiral. In ali ima to kakšno vezo s statistikami o tem, koliko ljudi prijateljuje z bivšimi? Seveda ima, v skrajnosti lahko vpliva na rezultate 25%. Ampak v realnosti malo manj. Ima pa tudi vezo s tem, zakaj nekateri NE (in to je vredno ponotranjiti) prijateljujejo z bivšimi. Seveda pa se ti tega nisi vprašala, in spet je vprašanje, kako je do tega prišlo in kam si nagnjena. Tu je spet majhna možnost, da se motim, ki pa ni precej verjetna.
Do sedaj nisi podala ene verodostojne razlage, za razliko od mene, pa praviš, da se branim, poleg tega, da stalno sprevračaš moj namen, se zapikuješ v način mojega izražanja in podajaš neke kvazi psihoanalizice, s katerimi sicer ni nič narobe, in so celo dobro povezane, ampak nimajo veze z realno situacijo, kvasiš neumnosti o meni in širiš slab duh. Seveda se širi le med bebci, saj pameten človek pobrska po tem, kaj je res.
Možnost, da ravnodušno in z veseljem podajam svoje mnenje na meni priljubljen način, seveda odpade kot knof od gat, saj sem vendar sarkastičen, in se postavljam nad druge, kar seveda niti slučajno ni ali tvoja izmišljotina ali pa projekcija. In koga zdaj branim? A sebe morda? Me ogrožaš? Kako pa? Grizeš tudi, sem slišal. Ti si še večja pošast od mene.
lp,
Boris
P.S.:
Ena stvar je, katere ne maram - neumnost. In na neumnost se odzovem ponavadi sarkastično. Zakaj? Da bi pač človek nehal z neumnostmi, poleg tega pa mu podam informacije, s katerimi lahko spozna, da klati neumnosti, ko klati neumnosti. Če jih pa ne izkoristi, je to njegov problem.