Trije...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
holahup_soul
Sramežljivka
Sramežljivka

Trije...

Neprebrana objava Napisal/-a holahup_soul »

pozdravljeni(e)

obračam se na vas, ker sem se znašla v precej zakomplicirani situaciji in ne vem, kako in kaj.... približno dva meseca imam fanta. je sicer zelo ljubeč in pozoren, vendar je že po tako kratkem času jasno pokazal, da je posesiven in bolestno ljubosumen. predvsem na mojega bivšega fanta, s katerim sva še vedno dobra prijatelja. do sedaj sem bila vedno zvesta vsakemu, nekaj dni nazaj pa sem prvič varala. nikoli in nikdar ni bil moj namen varati fanta z bivšim, ampak ker sem ves čas poslušala samo o njem, kaj imam z njim, da se nimam kaj pogovarjati z njim, kaj šele iti na kakšno pijačo, sem vse bolj začela premišljevati o njem.. in ugotovila, da mi pa mogoče res še ni čisto vseeno zanj, čeprav sem mislila, da do njega ne čutim več kot prijateljstvo. kot vedno me je v soboto poklical, kje sem in če se bova kaj videla. bil je na veselici in me povabil tja. jaz sem seveda, kljub nasvetom prijateljev, naj ne grem, šla tja. bil je že precej pijan, ampak vesel me je bil, kot vedno. jaz tudi njega. nekaj časa sva bila z družbo, nato pa sva se umaknila na samo. pogovarjala sva se o vsem, nato pa je pogovor nanesel na naju, najin odnos. rekel je, da sem mu še vedno všeč in da bi rad bil še z mano, čeprav ve, da ne morem, ker imam fanta. nič nisem rekla. po nekaj minutni tiišini me je poljubil. umaknila sem se, vendar kmalu se poljubov nisem več branila. brez, da bi se poslovila od družbe, sva odšla domov (prosil me je za prevoz, ker je on preveč spil, da bi lahko vozil). ko sva se pripeljala pred njegovo hišo, sem bila hladna. nisem hotela, da bi me kaj premamilo. vendar nisem ostala hladna... padlo je še nekaj poljubčkov, ki pa so se končali s seksom in preživeto nočjo pri njem... zjutraj sem šla domov, kot da se nič ni zgodilo. naslednji dan (včeraj) sva se spet srečala na veselici. bil je s punco (za katero nisem vedela, da jo ima!)in prijateljem. kljub temu, da je bila ona tam, me je takoj objel in začel poljubljati na lica. bilo mi je neprijetno, ker je z mano bil prijatelj, ki od mene pričakuje nekaj več kot samo prijateljstvo, in je takoj postal slabe volje. bivši se od takrat ni več ukvarjal s svojo punco, zato je kmalu užaljena šla domov. ker sva bila še oba trezna, sem se hotela pogovoriti. povedala sem mu, da me je samo zbegal in da bi mi lahko pvoedal, da je v zvezi tudi on in tako ne bi pričakovala preveč od njega, od naju. rekel je samo, da mu je žal, če je zaj**** moj odnos s fantom, da to vsekakor ni bil njegov namen. rekel pa je še, da če bi imela fanta zares rada, ga itak ne bi prevarala, prav tako on ne punce.. in da očitno je nekaj na tem, da pa vseeno ne verjame, da bi se obneslo, če bi bila midva spet skupaj. precej slabe volje sem šla kmalu po tistem domov. prijatelj, ki je bil z mano, je videl, da sem bila slabe volje in me hotel razvedriti. govoril je, da se je brezveze obremenjevat s takimi, kot je moj bivši, da pa se moram pogovoriti s fantom.. na koncu pa dodal, da imam itak njega,ki mi bo v vsakem primeru stal ob strani in mi pomagal. ko sem gas pripeljala domov, sva se objela, poljubila na lica in stala v objemu kar nekaj časa. prijatelju je srce bilo sto na uro, ves je trepetal... bila sem presenečena. povedal mi je, da me ima rad na drugačen način kot morda mislim, da pa se ne bo vsiljeval med nas tri (fant, bivši, jaz)... brez besed sem odšla...

torej, v čem je sedaj problem... čustva do fanta (videla se nisva že en teden, slišala od četrtka) so povsem izginila. bivšega fanta imam še vedno rada vendar sem razočarana nad najinim dejanjem, početjem, obnašanjem, ker res ne vem, pri čem sploh sva... zdi se mi, da sem zaljubljena v prijatelja (čeprav vseskozi vsem, ki me zbadajo, kaj imava, ker sva ves čas skupaj, trdim, da sva samo prijatelja in da med nama nikoli (že zaradi neugodnih okoliščin) ne bo nič več od tega)...

zmedena sem, ne vem kaj čutim do koga, ne vem, kaj hočem... s svojim početjem pa presenečam sama sebe in prijatelje. sploh se več ne poznam :?

hvala za nasvete, mnenja....

lp
holahup_soul
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a holahup_soul »

34 ogledov pa niti enega odziva? :?
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

no, evo odziv...
jaz mislim, da s sedanjim fantom moras prekiniti, zmotilo me je ljubosumje... to nikamor ne vodi in ni nikoli dobro... z bivsim sta se pogovorila (kot si napisala), ampak je rekel, da verjetno ne bi bilo dobro, da bi bila nazaj skupaj, torej tudi ce bi kaj poskusala, se verjetno ne bi obneslo, ce je ze sedaj rekel, da ne bi slo... s prijateljem? to pa sama ves, ce ga imas toliko rada, ker sem dobila obcutek, da se je on zaljubil v tebe, res zaljubil in ne bi bilo prav, da ga prizadanes, ce ne mislis resno z njim (oz. ce sploh mislis z njim)... razmisli, kaj bi rada in cim prej "uredi" stvari...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

se strinjam s trepalnico :D

dobro premisli, preden ukrepaš, ker lahko ostaneš brez prijatelja. Kar se bivšega tiče, morš pa sama pogruntat, a ti je kej do njega al ne.

Zakaj in po kolkem času sta pa nehala? Kok časa sta pa zdej narazen?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Če ne gre drugač, pozab vse tri (na čustveni ravni) in se odloč za četrtega, k ga trenutno pač še ni. Al pa za prjatla, v katerga pravš, da mislš, da si zaljubljena.

Tipa pač pust, če ti ni do njega, bivšega pust, ker ti je dal jasno vedt, da pač se kao (sicer po njegovem, ampak dobr) ne bi obnesl, tko da ti ostane samo še prijatelj al pa nekdo čist lev, k ga še ni na vidiku.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

do tipa ti več kot očitno ni zadost, da bi blo vredno v to še vlagat čas pa energijo...
bivši je bivši z razlogom in nej ostane pri temu. Ok, dober seks, pozna te, itd... nima veze, pusti pri miru.

odmakni se od tega in ne vrži se prijatelju v objem samo zato, ker je on zacopan vate! vzemi si čas ki ga rabiš pa boš vidla kaj bo prineslo... ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

bivsi je bivsi..pusti ga pri miru..on je z razlogom bivsi..mel je sanso, da ti dokaze kdo je, ampak ocitno te ni vreden. sedanjega fanta si prevarala..zakaj bi mu lagala,pa se pretvarjala..zakljuci to...vzemi si cas zase, za premislek, potem pa ponudi moznost prijatelju, saj kolikor je razvidno iz posta, deluje vredu tip, vedno ti je na voljo, razumeta se... daj sanso sebi in njemu in bos videla kaj bo.. :) veliko srece kakorkoli se bos odlocila..
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Po mojem je tudi boljše, da končaš s sedanjim fantom. Bivšega bi bilo dobro jasno vprašati, če res misli, da se ne bi obneslo. Mogoče pa se bi... Ampak bi ti moral jasno povedat, da bi rad spet bil s tabo... ne samo za priložnostni seks. Ampak tudi jaz ti predlagam prijatelja, če res kaj čutiš do njega. Ker se mi po opisu res zdi najbolj vredu od vseh treh. Seveda pa ne smeš bit z njim samo zato, ker je on zaljubljen.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

34 ogledov in ni odziva..ja to bi ti lahko nekaj povedalo..
Nisi v zavidljivi situaciji, in pa to kaj čutiš veš samo ti in ne mi na forumu...
Sicer pa bi jaz na tvojem mestu prenehala se srečevati z vsemi tremi... in si vzela čas za premislek...ker to nujno rabiš...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

1. zapusti fanta

2. bivšega tudi pri miru pusti

3. prijatelja pa še posebej

Torej - malo se odkrižaj teh treh moških, naredi si prostor za razmislek in sčasoma boš ugotovila kaj točno si želiš. Trenutnega fanta zagotovo ne, bivši nima pravega odnosa očitno, prijatelj je mogoče edini potencialni, ampak ga ne zavajaj - samo dokler ne boš prepričana. Če ne boš prepričana, svoje oko preusmeri na nekaj nevtralnega.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

Meni se varanje vedno zdi svinjsko in mislim, da bi se lahko zadržala :? Prvo kot prvo, se mi tvoj fant smili, ker je vseskozi že slutil, da se nekaj dogaja, ampak ti namesto, da bi mu lahko zagotovila da med tabo in bivšim ni več ničesar, si ga šla prevarala z bivšim... mislim, bolj svojega fanta ne bi mogla prizadet. Tako da čimprej ga pusti, da bo našel bolj pošteno punco. Ti pa navali nazaj na bivšega (itak sta se na grd način znebila tudi njegove punce). Prijatelja pa pusti pri miru. Kdor je enkrat varal, bo še varal.... To je ravno tako kot ko te nekdo enkrat vdari, te bo še večkrat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Kaj bi naredila jaz...

Prvo kot prvo bi zapustila ljubosumnega in posesivnega partnerja,do katerega ne čutiš nič več..Tako bi se že danes znebila enega odvečnega bremena,saj v tvojem življenju vlada pravi kaos. :wink:
Od bivšega bi se poskusila distancirati,saj o življensko pomembnih stvareh razpravlja pijan,na veselici in še vezan...V družbi svoje nove punce,se obnaša nezrelo in nesramno.
Vzemi si mesec ali dva "čustvenih počitnic",da ugotoviš kaj čutiš do koga in poskusi ugotoviti kakšen je tvoj prijatelj,ki ti sedaj ponuja oporo,je premišljen,neprenagljen in očitno zelo zaljubljen vate... :)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

hehe, teb pa zagotov ni dolgčas... mja precej zanimiva in neprijetna situacija. ka pa vem, kaj je najbolš. prjatla pomojm vseen če pustiš pr mir, ker dečko je čist preveč zagret zate, ti bi ga pa vrjetn bl kt ne samo izkoristla, ker si pač obupana in ti paše, ker se en "meče za tabo" pa ti hoče pomagat.. sicer pa sama najbol veš kako in kaj res čutš do koga. če pa ne veš, pa mal počak, vzem si čas zase, za premislek, za zbistritev misli.. pol boš pa vidla, kako se bo odvijal naprej ane
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Tega s katerim si zdej ga pust. Bolestno ljubosumen, paše tvoja čustva do njega so izginla.
Ta tvoj bivši...kaj pa vem.. zakaj pa sta šla narazen?
Prijatelj....

Kateri od njih treh te pa najbolj privlači pa ga maš res rada?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Ti ta trenutek ne veš kaj bi sama s sabo, zato se pa obesiš na vsakega, ki ti kaj lepega pove. Če ni fant, je bivši, če ni bivši, je prijatelj.
Kar se mene tiče ti do nobenega kaj posebej ne čutiš kaj preveč, ker bi očitno rada nekoga, ki bi ti stal ob strani in te imel rad, pa boš zbrala pač tistega, ki bo najbolj pri roki.
Naredi si uslugo in prekini z vsemi, potem pa si vzemi čas zase in se ukvarjaj s človekom, ki ga boš res vzljubila - iskreno, ne iz potrebe biti ljubljen na silo.
Odgovori