Super čas sta si obe izbrali
Naslednjič grem tud js poleti.
Sej to je po eni strani še dooolg, sam po drugi se pa spomnm, k sm si rekla ooo, še 5 mescev do Londona, tko da se mi ta dober
mesec ne zdi več tolk velik. Pa še full dela mam do takrat, tko da bo hitr mim
Kako se najbolj enostavno pride od Baker street (tam kjer te odloži easybus) do easyhotela Earls Court? Vem, da je že bilo enkrat govora o tem samo zdaj ne najdem. Pa še eno vprašanje... Če prvi večer kupim tisto tedensko karto za podzemno mi bo že tisti dan štelo za prvi dan? Ker grem za 8 dni in bi potem raje prvi dan plačala samo vožnjo do hotela in nato 7 dni koristila tedensko.
DIREKT pred hotelom (10 m stran) vozi bus direkt do Baker Streeta (odloži par metrov stran od tam kjer te potem poberejo).

Razen če šoferja prosiš, da ti pove kje moraš dol. Js ti bolj priporočam podzemno (čeprov mislim da moraš prestopit).

kremsnita napisal/-a:^^ sori, se šele sedaj videla da sprašuješ. 28.4. grem pa do 6.5. Zdej pa upam da tale oblak čimprej spoka stran

kremsnita napisal/-a:^^ sori, se šele sedaj videla da sprašuješ. 28.4. grem pa do 6.5. Zdej pa upam da tale oblak čimprej spoka stran

. Je to moja želje že celo večnost.
, hčerkica bo tokrat ostala doma
.