London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

You lucky bitches :D

Super čas sta si obe izbrali :wink: Naslednjič grem tud js poleti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

hehe *mala* Ja, upam, da bo sreča z vremenom :) Sej to je po eni strani še dooolg, sam po drugi se pa spomnm, k sm si rekla ooo, še 5 mescev do Londona, tko da se mi ta dober :D mesec ne zdi več tolk velik. Pa še full dela mam do takrat, tko da bo hitr mim
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

a veš kako bo šele v Londonu hitr mim =D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kremsnita »

Eno vprašanje za poznavalke Londona :D Kako se najbolj enostavno pride od Baker street (tam kjer te odloži easybus) do easyhotela Earls Court? Vem, da je že bilo enkrat govora o tem samo zdaj ne najdem. Pa še eno vprašanje... Če prvi večer kupim tisto tedensko karto za podzemno mi bo že tisti dan štelo za prvi dan? Ker grem za 8 dni in bi potem raje prvi dan plačala samo vožnjo do hotela in nato 7 dni koristila tedensko.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mislim da je ravno Earl's Court najboljša lokacija za pridt do Baker Street :) DIREKT pred hotelom (10 m stran) vozi bus direkt do Baker Streeta (odloži par metrov stran od tam kjer te potem poberejo).

Tisti dan ko kupiš tedensko se ti že šteje prvi dan. Ampak lahko zadnji dan preprosto na busu plačaš 2 funta za pot do Baker Street (še posebno če greš direkt iz hotela do busa) in je problem rešen :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka

Kul. Pa vozi ta bus tudi v kontra smeri - od Baker street do hotela? Ker za nazaj mi ni panike, prvi dan se pa vrjetn še ne bom čist znašla.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Vozi ja. Ampak ne ustavi pri hotelu, ker tam pri hotelu je enosmerna. Vozi pa številka 74 in se zna hitro zgodit da boš šla na napačni postaji dol :D Razen če šoferja prosiš, da ti pove kje moraš dol. Js ti bolj priporočam podzemno (čeprov mislim da moraš prestopit).

EDIT: zemljevid v pomoč glede avtobusa:
Slika

Imaš označeni obe postaji na katerih se ti splača izstopit in lokacijo hotela (linija busa označena s svetlo modro). Ti samo išči avtobus 74 (ker je kar nekaj avtobusnih postaj okoli Baker Street, pa ne vozi na vseh 74), potem pa dol na eni od teh postaj :)
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kdaj pa ti potuješ kremsnita? :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka

^^ sori, se šele sedaj videla da sprašuješ. 28.4. grem pa do 6.5. Zdej pa upam da tale oblak čimprej spoka stran :evil:
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

kremsnita napisal/-a:^^ sori, se šele sedaj videla da sprašuješ. 28.4. grem pa do 6.5. Zdej pa upam da tale oblak čimprej spoka stran :evil:

Jaz tud grem okoli tega termina ja, in sem že doživela živčni zlom ko meterologi napovedujejo da je lahko tako še več kot teden dni :evil:
Zaaaakaj se je mogo lih zdaj ta oblak pojavit? :cry:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kremsnita napisal/-a:^^ sori, se šele sedaj videla da sprašuješ. 28.4. grem pa do 6.5. Zdej pa upam da tale oblak čimprej spoka stran :evil:

hudo, js grem 29.4. pa do 5.5. :P
Don't worry, oblak bo sigurno šel stran.. držimo pesti!!
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

jz pa od 17. do 20.6. ...če se oblak ne razpiha, grem z avtom, briga me :D
Ko zunaj mraz je in veter veje, po sprehajanju viski me ogreje.
Pupsika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pupsika »

Pozdravljene punce :hallo:

Z veseljem sporočam, da tudi jst 11.5. letim v London, wuhuuuuuuuuuu. In sem totalno in popolnoma navdušena :jump: . Je to moja želje že celo večnost.
Bi mogla it poleti 2008 , pa sem zahinavla, ker imam totalni strah pred letenjem( še nisem letela)...no ampak zdej mi je pa čisto vseeno, ker že voham. čutim, živim Liondon :D
Grem za 5 dni( 4 nočitve), z možem in mojo najboljšo prijatlejico :jump: , hčerkica bo tokrat ostala doma :) .

Sem prabrala celotno temo in so res super nasveti, tko, da hvala.
Uglavnem..jst pridno odštevam.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Evo prišla nazaj z Londona.. sem se popolnoma zaljubila, bi najraj kar tam ostala :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
Odgovori