Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

beretta napisal/-a: Sej ko tkole pišem, se mi zdi hecno, samo ko me začne psihirat pa ni... Pa najdem tisoč razlogov zakaj bi lahko bla noseča, pa znakov... Pol ko jih bom hotla met, jih pa ne bom mogla...

Pri meni je čisto enako :P pri kolikih tednih/mesecih se približno začne sploh poznat kaj na trebuščku, kilogramčkih (koliko) ? Ker od takrat je pri meni že okoli 4 mesece pa imam 1kg mogoče več kot takrat, pa ta en kg se mi mogoče malo pozna na trebuhu, sam, menda se bi pa po 4mesecih že bolj poznalo ali ne?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

Ja js mislm da ja... Kokr sm js slike gledala na netu, se enim že kr, enim pa nč... S tem da sm mela js naštudiram vsak teden od 16 do 24 :D
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

:) hvala ti :D
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

Malenkost... ko bom mela js krizo ti pa javim... :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Če te zanima, pa naredi test in boš prepričana. Brezveze zdaj po forumu spraševati in sebe ubijati, ali si mogoče noseča ali ne. In ne vem od kdaj je kepa v trebuhu otrok. Saj tudi, če si noseč, menda ne moreš z rokami otipati plodu ali pač? :?
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Sem napisala, da sem ga že naredila in da je bil 3x ali celo večkrat - . Ampak mirna vseeno nisem, čeprav v sebi vem, da ni nič.. Pa mi mogoče malo tolažbe na forumu pomaga in še bolj prepriča da res nič ni :wink:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ampak v resnici je tolažba s foruma manj vredna in zanesljiva kot test, kaj šele obisk pri zdravniku. Pomiri se :wink:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne paničari, stopi do zdravnika in če je hudo s to "kepo", dobiš ultrazvok lahko v roku parih dni brez plačila. verjetno je pa kaj še psiha prispevala.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

MsN napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:Lahko bi bila, glede na to da imam res bolj slabo. Ampak te 'kepe' pa nikoli ni bilo in bolečine tudi ne :? a lahko to kr naenkrat ven vdari zaradi prebave?

Kepa po moje ni normalna. Pojdi do zdravnika, če je res tako hudo. Od kt pa po moje vseeno ni, vsaj slišala še nisem za kaj takega.

Ta "kepa" je skor ziher posledica prebave in najbrž sploh ni nič nenormalnega. Pomoje si jo itak opazila zato, ker paničariš glede nosečnosti . Bolečina je pa lahko tudi že prej bila prisotna, pa nisi bila pozorna nanjo. Zdaj, če te zelo skrbi pojdi do zdravnika, pa boš kmalu 100%, da je vse ok. Edino, če seveda res ne gre za zelo velike bolečine, potem je najbrž nekaj narobe-pa ne mislim tu na naosečnost.
Aja, pa res ne beri o boleznih po internetu in ne postavljaj si sama diagnoz, ker tako se ti bo res samo še zmešalo. :)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Sem danes naredila test in je bil spet -, tak da res nimam več straha :) hvala vam punce, res ste fajn :D
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vse pomalo

Neprebrana objava Napisal/-a ancurna »

mene pa zanima če imam lahko brez zaščite spolne odnose med 1 tednim premorom jemanja KT???
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

zaščitena si tudi med pavzo (seveda če si pravilno in dosledno jemala vse KT)!!
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Sm ful brskala samo med številnimi posti v tej temi nisem našla tko, da se ponavljam... :)

Hočm si prestavit menstruacijo za 3 dni. Zadnjo KT vzamem na ponedeljek, menstruacijo pa dobim na petek. Torej, če bi zadnji tablet morala vzeti na ponedeljek, ga vzamem na četrtek ali petek in se mi menstruacija samodejno zamakne. Je tako? A ste mele po prestavitvi menstruacije kdaj kakšne težave?
Zadnjič spremenil lolika11, dne 10. Nov. 2008 15:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mene pa nekaj zanima... ta vikend je prišlo do neke zmešnjave, čeprav se točno spomnim, da sem v petek doma vzela tabletko, je pol bla v soboto tabletka za petek še notri (nisem gledala iz nasprotne smeri, ker sem preverila) in sem zato v soboto vzela dve naenkrat kot piše v navodilih (od petka in sobote torej). Je kaj narobe če sem recimo eno preveč vzela in ni blo potrebe, pa sem res kaj zašuštrala kje? Ker sem vprašala kolegico če si je slučajno vzela mojo (ona je tabletke doma pozabila), pa je rekla da ne. Meni pa ne gre skupaj z dnevi. :roll: Se je kateri že kdaj zgodlo podobno in kaj je nardila?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Tamala_mrha napisal/-a:Mene pa nekaj zanima... ta vikend je prišlo do neke zmešnjave, čeprav se točno spomnim, da sem v petek doma vzela tabletko, je pol bla v soboto tabletka za petek še notri (nisem gledala iz nasprotne smeri, ker sem preverila) in sem zato v soboto vzela dve naenkrat kot piše v navodilih (od petka in sobote torej). Je kaj narobe če sem recimo eno preveč vzela in ni blo potrebe, pa sem res kaj zašuštrala kje? Ker sem vprašala kolegico če si je slučajno vzela mojo (ona je tabletke doma pozabila), pa je rekla da ne. Meni pa ne gre skupaj z dnevi. :roll: Se je kateri že kdaj zgodlo podobno in kaj je nardila?

Jest sem enkrat pomotoma vzela dve in sem potem vprašala ginekologinjo o tem, pa je rekla, da ni bojazni, če sem to enkrat naredila.
Zaklenjeno