beretta napisal/-a: Sej ko tkole pišem, se mi zdi hecno, samo ko me začne psihirat pa ni... Pa najdem tisoč razlogov zakaj bi lahko bla noseča, pa znakov... Pol ko jih bom hotla met, jih pa ne bom mogla...
Pri meni je čisto enako

beretta napisal/-a: Sej ko tkole pišem, se mi zdi hecno, samo ko me začne psihirat pa ni... Pa najdem tisoč razlogov zakaj bi lahko bla noseča, pa znakov... Pol ko jih bom hotla met, jih pa ne bom mogla...
MsN napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Lahko bi bila, glede na to da imam res bolj slabo. Ampak te 'kepe' pa nikoli ni bilo in bolečine tudi nea lahko to kr naenkrat ven vdari zaradi prebave?
Kepa po moje ni normalna. Pojdi do zdravnika, če je res tako hudo. Od kt pa po moje vseeno ni, vsaj slišala še nisem za kaj takega.
Tamala_mrha napisal/-a:Mene pa nekaj zanima... ta vikend je prišlo do neke zmešnjave, čeprav se točno spomnim, da sem v petek doma vzela tabletko, je pol bla v soboto tabletka za petek še notri (nisem gledala iz nasprotne smeri, ker sem preverila) in sem zato v soboto vzela dve naenkrat kot piše v navodilih (od petka in sobote torej). Je kaj narobe če sem recimo eno preveč vzela in ni blo potrebe, pa sem res kaj zašuštrala kje? Ker sem vprašala kolegico če si je slučajno vzela mojo (ona je tabletke doma pozabila), pa je rekla da ne. Meni pa ne gre skupaj z dnevi.Se je kateri že kdaj zgodlo podobno in kaj je nardila?