Beverly Hills 90210

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
irisina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: =)

Neprebrana objava Napisal/-a irisina »

js pa to gledam, če le najdem čas, res so mi zakooooon :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

js to gledam skor vsak dan...je pac edina normalna stvar takrat na TV...
me prav zanima ce bo s frocom od andree vse OK.hehe
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Jst sm to serijo gledala prvič k sm bla še ful mala, pa mi je bla že takrat všeč in mi je super, da jo zdaj spet predvajajo :hearts:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala.Neja »

Meni je Dylon (Luke Perry) zelo simpatičen. :love: :oops:
The fashion is my passion.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Mala.Neja napisal/-a:Meni je Dylon (Luke Perry) zelo simpatičen. :love: :oops:

Joj,meni tudi! Pa zadnjič sem ga videla nekje po tv-še itak je isti. (isto hot)..no,razen tega da je starejši :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Joj jst k jih zdele gledam se mi pa tok plehki zdijo... :roll:
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ammm, js sm jih občasno pogledala takt, k je blo to pač "in", leta nazaj.

Zdj pa sploh ne bi mogla, kr me kot prvo mot njihova moda (jebiga :D), takt je blo to čis casual itak, zdej pa :tot: (ista stvar me nervira recmo pr Seinfeldu)... kot drugo mi pa ne bi blo zanimiu, kr sm že prerasla use skp...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hahaha-no, moda je bila res katastrofalna takrat. Samo vseeno-da zaradi tega ne bi gledala...
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala.Neja »

Mene pa nič ne moti ta njihova moda... takrat so bili pač drugi časi in ni bilo modno to, kar je danes. Jaz nadaljevank ne gledam zato, ker je kdo ful dobro zrihtan, tako da me njihovo oblačenje res ne moti... saj jih ne gledam zaradi tega, ampak zato, ker mi je zanimiva nadaljevanka. Za to nadaljevanko pa res nikoli ne bom mogla reči, da sem jih prerasla, ker se mi bodo njihova srednješolska in študentska leta kasneje še vedno zdela zanimiva za pogledati. Boljše že to, kot pa kakšne mehiške nadaljevanke ali pa Sedma nebesa, ker se mi tisto nikoli ni zdelo zanimivo. :D
The fashion is my passion.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst sm kar poskakovala ko sem zagledala ponovitve beverli hilsa na tv3..res najboljša poteza :gut: še merlose place bi lahko dali nazaj :)
drgač pa mi je anizanka tanajboljša..taka realna se mi zdi da se lahko hitro notr najdeš...in vse tiste ljubezni in spori in to :) nevem, men je ful zanimiv blo skos to gledat....sm pa mal obsedena s tem..skor vsak dan gledam :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

OT: Js tut ne gledam filmou pa nadaljevank zarad mode (kr pol neb gledala praktično nč), me pa u tolk mot, da mi to (u današnem cajtu) pač ni več to. Prerasla sm pa tut velik tega, tko da mi je žiu doukcajt. Konc OT
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*purple bitch* napisal/-a:jst sm kar poskakovala ko sem zagledala ponovitve beverli hilsa na tv3..res najboljša poteza :gut: še merlose place bi lahko dali nazaj :)
drgač pa mi je anizanka tanajboljša..taka realna se mi zdi da se lahko hitro notr najdeš...in vse tiste ljubezni in spori in to :) nevem, men je ful zanimiv blo skos to gledat....sm pa mal obsedena s tem..skor vsak dan gledam :D

Juhuhu-jaz tudi vsak dan gledam. Direkt sem žalostna če kateri dan ne morem gledati. Ma zakon je! Res je super da ponovno vrtijo to-ker se dosti vsega več na spomnim. Se pa spomnim Valerie...kak mi je vedno na živce šla :D And she`s here again :D
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a roxy* »

jst sm tud tooolk let nazaj gledal ato nadaljevanko in mi je bla ful všeč. pa tud zdaj če le nimam kaj drugega počet in zasledim kak del po tv, z veseljem pogledam
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

To je bla ful let moja najljubša nadaljevanka.In glede na to, da se teh delov ne spomnim mi je ful dobro spet gledat, obujat spomine. :D

Drugač je pa men bil najboljši na koncu BH, ker sem čist not padla, pa k so že odrasli čist pa to. Ne vem zakaj sam tisti deli so mi najbolj hudi. Upam, da bodo na TV3 do konca sezon predvajal.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Zdaj so spet (v bistvu že nekje dva tedna in pol) ponovitve - 1. sezona, ko so bili še srednješolci. Dylan je res hot! :D :oops:
Odgovori