Beverly Hills 90210
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Ammm, js sm jih občasno pogledala takt, k je blo to pač "in", leta nazaj.
Zdj pa sploh ne bi mogla, kr me kot prvo mot njihova moda (jebiga
), takt je blo to čis casual itak, zdej pa
(ista stvar me nervira recmo pr Seinfeldu)... kot drugo mi pa ne bi blo zanimiu, kr sm že prerasla use skp...
Zdj pa sploh ne bi mogla, kr me kot prvo mot njihova moda (jebiga

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mene pa nič ne moti ta njihova moda... takrat so bili pač drugi časi in ni bilo modno to, kar je danes. Jaz nadaljevank ne gledam zato, ker je kdo ful dobro zrihtan, tako da me njihovo oblačenje res ne moti... saj jih ne gledam zaradi tega, ampak zato, ker mi je zanimiva nadaljevanka. Za to nadaljevanko pa res nikoli ne bom mogla reči, da sem jih prerasla, ker se mi bodo njihova srednješolska in študentska leta kasneje še vedno zdela zanimiva za pogledati. Boljše že to, kot pa kakšne mehiške nadaljevanke ali pa Sedma nebesa, ker se mi tisto nikoli ni zdelo zanimivo. 

The fashion is my passion.
jst sm kar poskakovala ko sem zagledala ponovitve beverli hilsa na tv3..res najboljša poteza
še merlose place bi lahko dali nazaj
drgač pa mi je anizanka tanajboljša..taka realna se mi zdi da se lahko hitro notr najdeš...in vse tiste ljubezni in spori in to
nevem, men je ful zanimiv blo skos to gledat....sm pa mal obsedena s tem..skor vsak dan gledam 

drgač pa mi je anizanka tanajboljša..taka realna se mi zdi da se lahko hitro notr najdeš...in vse tiste ljubezni in spori in to

OT: Js tut ne gledam filmou pa nadaljevank zarad mode (kr pol neb gledala praktično nč), me pa u tolk mot, da mi to (u današnem cajtu) pač ni več to. Prerasla sm pa tut velik tega, tko da mi je žiu doukcajt. Konc OT
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*purple bitch* napisal/-a:jst sm kar poskakovala ko sem zagledala ponovitve beverli hilsa na tv3..res najboljša potezaše merlose place bi lahko dali nazaj
![]()
drgač pa mi je anizanka tanajboljša..taka realna se mi zdi da se lahko hitro notr najdeš...in vse tiste ljubezni in spori in tonevem, men je ful zanimiv blo skos to gledat....sm pa mal obsedena s tem..skor vsak dan gledam
Juhuhu-jaz tudi vsak dan gledam. Direkt sem žalostna če kateri dan ne morem gledati. Ma zakon je! Res je super da ponovno vrtijo to-ker se dosti vsega več na spomnim. Se pa spomnim Valerie...kak mi je vedno na živce šla

Is sex dirty? Only if it’s done right.
To je bla ful let moja najljubša nadaljevanka.In glede na to, da se teh delov ne spomnim mi je ful dobro spet gledat, obujat spomine.
Drugač je pa men bil najboljši na koncu BH, ker sem čist not padla, pa k so že odrasli čist pa to. Ne vem zakaj sam tisti deli so mi najbolj hudi. Upam, da bodo na TV3 do konca sezon predvajal.

Drugač je pa men bil najboljši na koncu BH, ker sem čist not padla, pa k so že odrasli čist pa to. Ne vem zakaj sam tisti deli so mi najbolj hudi. Upam, da bodo na TV3 do konca sezon predvajal.
-
- Cosmopsiho