Sem se spomnila na to "nadaljevanko".
Ste gledale to 90 leta????
http://www.helicon7.com/90210/ Jaz se spomnem sestre, ki je bila velika navdušenka. Ali veste kaj več o tem? Koliko je bilo sploh delov in kako se vam je zdela???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
jaa to smo itak vsi gledali tisti začetni deli so bli meni tudi d best lahko bi spet to dali...recimo namesto teh telenovel ki se vlečejo čez celo popoldne
Jaz se samo spomnem da je to gledala moja sestra (5let je starejša). Ampak si sama zelo želim to gledat. Koliko delov je bilo????
Zlo fajn bi blo, če bi to zopet vrteli.
Pišimo na TV
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jooojjj tale nadaljevanka ... spomini spomini ... Pomoje nobene nism zamudila ... pa itak so mi bli najboljši uni stari deli ... srednja šola pa to ... k je bla še tista začetna igralska zasedba ... ... pol novejši deli so mi bli pa bol tko tko ...
Ampak Kelly pa tut jst nism marala ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.