tmis_ napisal/-a:Vem, da sem človek, ki rabi čas zase, zato si ne morem predstavljat, da bi se s fantom videvala čisto vsak dan. Moram imet občutek, da imam v življenju še nekaj čisto svojega (svoje prijatelje, svoj krog znancev, sodelavcev, sošolcev)... v glavnem nekaj, kar ni povezano s fantom. Tako nimam tega občutka, da funkcioniram "v paru z nekom" ampak kot samostojna oseba.
jah pol pa še nisi pripravljena na resno zvezo, pa na skupno življenje. men je čist hudo funkcionirat v paru. šele učer sm to dojela, k so se mi tri čist pjane babe izpovedovale kako so same, pa kaj bi dale da bi se mele tko lepo k midva, njih pa tip na par dni pokliče sam tok da se dol data, pa da ni iskren, da sta si tujca.. matr me je blo kr mal strah da se bodo vse na mojga spravle

sj čez par let ko si boste bolj blizu se boste pa tut ve vsak dan vidle s fantom, če ste prepričane da je pravi pa da si kkšn stanovanje začnete šmekat.
tmis_ napisal/-a:Družina, skupno življenje je nekaj povsem drugega.
ni nil povsem drugega, družina je samo naslednji korak za katerega se odloči par.
sploh pa jest tok parov poznam k že skupi žvijo pa verjemte da jim nič ne manka.
in tko k je purple omenila - verjemte da mam tut svoj lajf, pa da veliko prežuram (sm že na meji pretiravanja) tko da tut zame ni treba skrbet. sploh pa nevem kaj nej bi me motil če sm s tipoim v istem lokalu. itak nisva skupi, vsak drugim osebam teživa, na koncu greva pa skupi dam