Kako pogosto se videvata

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

tmis_ napisal/-a:Vem, da sem človek, ki rabi čas zase, zato si ne morem predstavljat, da bi se s fantom videvala čisto vsak dan. Moram imet občutek, da imam v življenju še nekaj čisto svojega (svoje prijatelje, svoj krog znancev, sodelavcev, sošolcev)... v glavnem nekaj, kar ni povezano s fantom. Tako nimam tega občutka, da funkcioniram "v paru z nekom" ampak kot samostojna oseba.

jah pol pa še nisi pripravljena na resno zvezo, pa na skupno življenje. men je čist hudo funkcionirat v paru. šele učer sm to dojela, k so se mi tri čist pjane babe izpovedovale kako so same, pa kaj bi dale da bi se mele tko lepo k midva, njih pa tip na par dni pokliče sam tok da se dol data, pa da ni iskren, da sta si tujca.. matr me je blo kr mal strah da se bodo vse na mojga spravle :D

sj čez par let ko si boste bolj blizu se boste pa tut ve vsak dan vidle s fantom, če ste prepričane da je pravi pa da si kkšn stanovanje začnete šmekat.

tmis_ napisal/-a:Družina, skupno življenje je nekaj povsem drugega.

ni nil povsem drugega, družina je samo naslednji korak za katerega se odloči par.

sploh pa jest tok parov poznam k že skupi žvijo pa verjemte da jim nič ne manka.
in tko k je purple omenila - verjemte da mam tut svoj lajf, pa da veliko prežuram (sm že na meji pretiravanja) tko da tut zame ni treba skrbet. sploh pa nevem kaj nej bi me motil če sm s tipoim v istem lokalu. itak nisva skupi, vsak drugim osebam teživa, na koncu greva pa skupi dam :D
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

^^uf, to pa niti slučajno ne moreš rečt, da ni pripravljena na resno zvezo, če si želi početi tudi kaj kar ni v povezavi s fantom! samo sebe ne želi zgubit v vezi ;)

mislim, kar se mene osebno tiče, ne verjamem v to, da bi se vsak dan videvala, vsaj na začetku. predvsem zato, ker se potem ponavadi zgodi, da taki osebi zanemarita v bistvu sami sebe (oz. pač tisti čas, ki ga človek potrebuje samo zase) in svoje hobije ter prijatelje.
po mojem mišljenju bi moglo it tko, da se na začetku malo manj vidiš, potem vedno več in potem se vseliš skupej (tko zlo poenostavljeno, no :D).
seveda pa to še ne pomeni, da komu ne rata tudi z vsakodnevnim videvanjem ;)

se pa absolutno strinjam z bednostjo parčkov, ki grejo ven z družbo, da lahko potem pred njo igrata dramsko igro "draga, kar pojedel te bom, tako si okusna" :?
...just breathe...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Men ste taki fenomen tiste, ki pravte, da bi se vam zmešalo, če bi se vsak dan videvale s tipom :wink:
In ne vem, zakaj bi bilo skupno življenje kaj tako zelo drugačnega, da se tega ne da primerjat,
mislim, če vam ni do tipa že na začetku veze, kako si pol predstavljate, da se vam bo ta želja kar naenkrat pa porodila?
Ali pa boste na skupno življenje pristale zato, ker bo pač čas in se boste nekak prepričale, da je tako prav?
To si moraš pač želeti, in če si že na začetku niti vsak ne želiš videt tipa, ki ga imaš rada, ne vem, kako bo to šlo skupaj s srečnim skupnim življenjem?
Men je hudo hecno, res... :?
Uporabniški avatar
Nina_P
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nina_P »

Midva se vidiva vsak dan. Ampak ko sva pa v družbi pa nisva takšna da bi drug na drugemu visela. Mava čas samo zase na samem v družbi pa sva čist normalna. :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Mimi_M napisal/-a:Men ste taki fenomen tiste, ki pravte, da bi se vam zmešalo, če bi se vsak dan videvale s tipom :wink:
In ne vem, zakaj bi bilo skupno življenje kaj tako zelo drugačnega, da se tega ne da primerjat,
mislim, če vam ni do tipa že na začetku veze, kako si pol predstavljate, da se vam bo ta želja kar naenkrat pa porodila?
Ali pa boste na skupno življenje pristale zato, ker bo pač čas in se boste nekak prepričale, da je tako prav?
To si moraš pač želeti, in če si že na začetku niti vsak ne želiš videt tipa, ki ga imaš rada, ne vem, kako bo to šlo skupaj s srečnim skupnim življenjem?
Men je hudo hecno, res... :?

evo točno to.jst tud ne razumem, kako nočeš bit z nekom ki ga imaš rad.jst sem vedno hotla dat vse na svetu zato, da sem čimveč s partnerjem, da se čimveč druživa, počneva stvari skupaj.ravno to je poanta zveze, vsaj po mojem principu.
tud tega ne rqazumem, da si lahko z nekom dolgo časa in si skos vzemaš neke svoje termine zase, potem pa ko začneš skupaj živet je pa kar vse normalno in vse tako kot je pri v življenju v dvoje.
sej razumem, vsi smo pač različni, vsem ne paše enako, ampak se mi tud tle ne zdi nekak logično da se nas "družinske" osebe gleda kot fenomene.
če še ekrat odgovorim na vprašanje kako lahko, naj povem da komot :D jst vidim ravno v tem smisel resne zveze.če bi si želela veliko časa zase bi si poizskala nekoga ki bi me se in tja na izletek peljal in poseksal.s fantom si želim pa več in v tem uživam. :)
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Sj ni fora, da nočeš bit s svojim fantom, ampak je problem v tem, da nekaterim dejansko to ne znese. Če hodiš na faks, niti pod razno ne moreš bit 24ur na dan s fantom in se poleg tega še učit (če ti je seveda do tega, da narediš faks). In zaradi tega je potem skupno življenje (ko imata pač oba službo) čisto drugačna situacija.

Men to hitenje resnično odbija, ne predstavljam si, da bi pri svojih 19-ih letih bila cele dneve s fantom in se že skoraj naselila pri njih doma. Pa ga imam vseeno rada in nama več kot odlično to uspeva že tri leta. Pri meni vsakodnevno videvanje (v tem času) ne bi dobro vplivalo na moje življenje.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej ni noben reku, da ga nimaš rada.samo hočem povedat samo to da se lahko tudi jaz vam čudim, kot se vi meni, recimo in da pač ima vsak svoj pogled na to.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Midva sva se na zacetku videvala vsak dan, potem pa vedno manj. Problem v tem vsakodnevnem srecevanju, je bil, da je bilo meni pri njemu doma grozno dolgcas. S tasco se ne razumeva, interneta nima, spalnica je zelo majhna,... On se je pri meni doma sicer pocutil bolje, ampak vseeno zanj to ni bilo to. Seveda sva hodila tudi ven, napijacke,... Ampak tud tega ne mores poceti non-stop.

Iz tega sklepam, da je razlika v skupnem zivljenju in tem, da se vidis vsak dan (s tem mislim za dlje kot 1 cik, seveda), da se pri prvem srecujeta v svojem domu. Oba sta sproscena, ker nekaj ustvarjata skupaj in sta v domacem okolju. Tisti srecevanje je pa sicer prijetno, ampak drugacno. Ni skupno ustvarjanje zivljenjskega prostora.

Sicer nekaterim cisto dobro znese, da sta pri enemu od niju doma in se oba dobro pocutita. Delata nekaj vsak zase (eden se npr. uci, drugi nabija igrice), zadovoljna, da sta skupaj. Zal pa vsem tako sozitje ne uspe bodisi zaradi razmer, v katerih zivita, bodisi zaradi nelagodja ob prisotnosti drugih clanov druzine, ki ni njihova.

Nic ni narobe, ce sta dva skupaj vsak dan, niti ce jima to ni vsec. Ni pa tako zelo tezko razumet tistih, ki cutijo drugace od vas. Ali pac?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Sj vsakemu paše drugače in to popolnoma razumem. Sem hotela samo razložiti, da ni fora pač v tem, da nočeš videti fanta (ker je ravno tekel pogovor o tem), ampak v tem, da dejansko ni časa za vse skupaj.

Vsak ma pač svoje okoliščine, nekaterim znese, nekaterim ne. Konec koncev važno je le to, da smo vsi srečni v svojih zvezah in da nam ustreza ritem le-te. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Evo, popolnoma razumem vidik, ki ga je lepo in argumentirano (kot vedno :wink: ) predstavila FemmeFatal, kjer so zadaj določene objektivne okoliščine;
prav tako razumem, da včasih zaradi drugih obveznosti pač ne gre bit skupaj vsak dan ali kakorkoli pač.

Ampak jaz sem že v zgornjem postu odgovarjala bolj na tiste izjave v smislu "požrl bi mi živce, če bi bla vsak dan skupaj",
"zmešalo bi se mi, če bi več ur vsak dan visela skupaj", "bolj pogosto kot vsake tri dni ni dobro bit skupaj", a ni pri dveh, ki se imata rada, najbolj
naravna in primarna želja po tem, da čimveč časa preživita skupaj?

Mislim, da se da vse lepo združit, OK, seveda so dnevi ali daljša obdobja, ko gre vse malo bolj na tesno; sploh pa to sploh ni pomembno,
mene tu bolj čudi, kako bi se partnerja naveličali v primeru, če bi bognedaj se videli vsak dan...
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Če se partnerja naveličaš, če ga gledaš vsak dan, pol tisti zagotovo ni zate! Pri bivših sem se vedno naveličala po max. treh mescih, pri zdajšnem pa se vidiva vsak dan (mogoče kak dan umes ne) pa ga nisem čist nč naveličana, še več, vsak dan sem bolj zaljubljena, saj vsak dan počneva kaj novega, kam greva, se pogovarjava kaj posebnega itd. Pa nisem edini tak primer, poznam pare, ki so vsak dan skupaj pa tako funkcionirajo že kar nekaj let.

Edino v primeru, če ljubezen ni prava pa se partnerja lahko naveličaš.
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_back »

Mayflower* se strinjam s tabo...tud mi2 s fantom sva skupi že dobro leto in pol pa se vidima skoraj vsak dan in z vsakim dnem sem bolj zaljubljena :D poznam pa primer pri družinskih prijateljih. Zaljubila sta se v prvem letniku gimnazije in postala par. Pa sta se videla vsak dan, skupi hodila v šolo...danes pa sta poročena že 40 let :) oba seveda upokojena :D oh...da men kej takega uspe :D :lol:
Blondes have more fun
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

FemmeFatal napisal/-a:Midva sva se na zacetku videvala vsak dan, potem pa vedno manj. Problem v tem vsakodnevnem srecevanju, je bil, da je bilo meni pri njemu doma grozno dolgcas. S tasco se ne razumeva, interneta nima, spalnica je zelo majhna,... On se je pri meni doma sicer pocutil bolje, ampak vseeno zanj to ni bilo to. Seveda sva hodila tudi ven, napijacke,... Ampak tud tega ne mores poceti non-stop.

Iz tega sklepam, da je razlika v skupnem zivljenju in tem, da se vidis vsak dan (s tem mislim za dlje kot 1 cik, seveda), da se pri prvem srecujeta v svojem domu. Oba sta sproscena, ker nekaj ustvarjata skupaj in sta v domacem okolju. Tisti srecevanje je pa sicer prijetno, ampak drugacno. Ni skupno ustvarjanje zivljenjskega prostora.

Sicer nekaterim cisto dobro znese, da sta pri enemu od niju doma in se oba dobro pocutita. Delata nekaj vsak zase (eden se npr. uci, drugi nabija igrice), zadovoljna, da sta skupaj. Zal pa vsem tako sozitje ne uspe bodisi zaradi razmer, v katerih zivita, bodisi zaradi nelagodja ob prisotnosti drugih clanov druzine, ki ni njihova.

Nic ni narobe, ce sta dva skupaj vsak dan, niti ce jima to ni vsec. Ni pa tako zelo tezko razumet tistih, ki cutijo drugace od vas. Ali pac?

če nimaš nekih pogojev, valda zna bit težko.ampak spet odvisno.Moj ma tud malo sobico s tvjem in radiem, pa sem zlo rada tam.Sploh ker ma majhno postlo in se zmer stiskava ko gledava tv :D
jst oboje razumem, tiste ki nimajo tolk časa in tiste ki so rade nonstop s partnerji, kot sem rada jaz.ampak ne razumem čist dobro pa tistih ki jim je fanta neka tretja prioriteta in so vse druge najmanjše stvari prej in tistih ki jih je opisala Mimi.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

@Mimi_M: pri meni osebno ni mišljeno v smislu, da ga ne bi prenesla, če bi bla cel dan skup (oz. pač v tem smislu). gledam mal bolj racionalno in se mi zdi bolje, da se na začetku ne videvata lih vsak dan (sem napisala, da zato, da ne zanemariš sebe in prijateljev), pol pa vedno več, tko da pol tudi ne rata čudno, ko se vselita skupej.
...just breathe...
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

ker sva oddaljena skor 50km en od druzga se dogovoriva vsak tedn sprot zarad faxa kok se bova vidla je pa tko recmo da on pride 2x na obisk h men če se le da, konc tedna sva pa skupi do sobote, tko da še zmer se dost s frendi vidva. pa ta sistem kar deluje =)
Love yourself. Be fatal.
Odgovori