Jz bi ga takoj mela. Sej kupit ga niti ni tak problem, kot potem vzdrževat: bencin, registracija, servisi, rezervni deli.... avtomobili
se neki Mimi... kolk si dala za registracijo, zavarovanje, tablce...
js sm zavarovanje ze uredila, mi ze kr nekj procentov pripada, tehnicnega pregleda ne rabm, ker je tok mlad avto, se po tablce grem v ponedeljek v moj kraj (ker hocem met svoj grb)... in me je fuuuul cenejs prslo vseskupi, kot pri mojem prvem avtu...
Srecno voznjo tudi tebi!
js sm zavarovanje ze uredila, mi ze kr nekj procentov pripada, tehnicnega pregleda ne rabm, ker je tok mlad avto, se po tablce grem v ponedeljek v moj kraj (ker hocem met svoj grb)... in me je fuuuul cenejs prslo vseskupi, kot pri mojem prvem avtu...
Srecno voznjo tudi tebi!
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
majaoko napisal/-a:Je jeJz bi ga takoj mela. Sej kupit ga niti ni tak problem, kot potem vzdrževat: bencin, registracija, servisi, rezervni deli....
Ne vem, meni je drag. Stane ene 5 mio, pa moj hoče obvezno met diesla z 2.0 mašino. Ne vem komu na čast, ampak ok, če tako želi, ga naj kar kupi, ampak vzdrževanje pa bo, ja.
Sicer si bo pa po moje vmes še itak 100x premislil. 
allessya napisal/-a:majaoko napisal/-a:sam za tak mejhn avto se mi zdi totalno predrag
Hmm, ampak veš, da VW Beatle v bistvu sploh ni tako majhen... vsaj meni se ne zdi, pa po kilaži tudi prekaša marsiker večji avto.
Ej, moj avtek je tudi bajsi (ima okrog 1 tone), pa je zlo majhen. C2, namreč.
Sicer pa Audi A3 je super...Meni je fuuuuul lep (Audiji so mi nasploh zlo lepi). Moja teta ga ma že ene dve leti in je zlo zadovoljna.
_kocka_ napisal/-a:se neki Mimi... kolk si dala za registracijo, zavarovanje, tablce...
js sm zavarovanje ze uredila, mi ze kr nekj procentov pripada, tehnicnega pregleda ne rabm, ker je tok mlad avto, se po tablce grem v ponedeljek v moj kraj (ker hocem met svoj grb)..
Moj avto je registriran še 5 mesecev, tako da sm plačala zavarovanje in cestno takso za ta čas + tablice ter prometno okroglih 50k.
Bonusa pri zavarovanju nimam še nič, ker sem imela šele en avto pred tem pisan na svoje ime, pa še tistga ne celo leto, tako da nimam niti 5% popusta.
Bi ga pa dobila 50%, če bi se obenem odločila še za neko varčevanje&zavarovanje zase pri Triglavu.
Tokrat se še nisem, mogoče pol januarja, če bo že kakšna služba, zdaj ne morem.
Aja, sem pa dobila 7% popusta pri zavarovanju, ker sem vzela obvezno in AO+ zavarovanje - baje je to nek nov popust na "mali avtomobilski paket"
AO+ je ful pametno met, ker je s tem zavarovan voznik (ce se ti kot voznici karkoli nardi, v kerem koli primeru, in to priprorocam, tud ce imas zelo slab in star avto, ker gre zate). Js sm ga vedno mela...
Js mam pa noro stalo s twingom, ker je su naprej v roke preprodajalcem z mojo prometno (in sploh ne vem, ker je zdej avto, niti kdo ga ma)... Luknja v zakonu in ga ne morem sama odjavt iz prometa (lahko pa sem prenesla zavarovanje na ibizo). Stala cela.
Js mam pa noro stalo s twingom, ker je su naprej v roke preprodajalcem z mojo prometno (in sploh ne vem, ker je zdej avto, niti kdo ga ma)... Luknja v zakonu in ga ne morem sama odjavt iz prometa (lahko pa sem prenesla zavarovanje na ibizo). Stala cela.
Ja, sej, jst mam AO+, to mi je bivši zabičal že pred leti, da vedno vzet!!
Lani, ko sem imela nesrečo, mi je tudi zelo prav prišlo to zavarovanje.
Glede prometnega pa... ja, verjetn ne bi mu ga smela kr dat, a ne, ker on itak ga rab sam tolk, da naredi novega al kako že..
najboljš bi blo narest skupaj prepis in ostale stvari, pa ti ga vrne.
Je imel bivši enkrat tud tako štalo, sam on niti zavarovanja ni mogu prenest na drug avto pol. Sicer ga je pol dobu nazaj.
Upam, da se ti tole vsekakor dobro izteče!
Lani, ko sem imela nesrečo, mi je tudi zelo prav prišlo to zavarovanje.
Glede prometnega pa... ja, verjetn ne bi mu ga smela kr dat, a ne, ker on itak ga rab sam tolk, da naredi novega al kako že..
najboljš bi blo narest skupaj prepis in ostale stvari, pa ti ga vrne.
Je imel bivši enkrat tud tako štalo, sam on niti zavarovanja ni mogu prenest na drug avto pol. Sicer ga je pol dobu nazaj.
Upam, da se ti tole vsekakor dobro izteče!
Sm prodala avto znancu... In mi je oblubu, da bo takoj odjavu, oz. preden js nov avto kupm (in mi on placa razliko od zavarovanja - tega ni naredu, ampak je avto naprej prodal). Ostane mi samo se policija.
Prenesla sem pa zavarovanje lahko zato, ker je samo se en mesec twingo registiran in sta zdej vbistvu 2 avta na eno polico (smesno totalno, slovenska zakonodaja v podnu cist). Je pa res, da sm js "krita" s overjeno kupoprodajno pogodbo, ce bo kej narobe... Bedno je, ker bom mela sitnosti. Oz. ni mi glih kul, ce se nekdo vozi z avtom (ki ni moj, ampak je prometna napisana name) npr. cez golovc 200 km/h. Kaj bi blo... Policaji bi men poslal kazn. In potem bi mogla dokazovat, da avto ni moj in blabla...
Se enkrat, Slovenska zakonodaja P O D N.
Moj brat je trenutno v Avstraliji. Kot tujec je kupu avto, dokumenti so bli zrihtani v 15 minutah in vse je ok...
Pr nas si moras uzet 3 dni, da avto zamenjas. Ce imas stalo, kot jo imam js trenutno, se loh ubadas s tem tud 14 dni...
Prenesla sem pa zavarovanje lahko zato, ker je samo se en mesec twingo registiran in sta zdej vbistvu 2 avta na eno polico (smesno totalno, slovenska zakonodaja v podnu cist). Je pa res, da sm js "krita" s overjeno kupoprodajno pogodbo, ce bo kej narobe... Bedno je, ker bom mela sitnosti. Oz. ni mi glih kul, ce se nekdo vozi z avtom (ki ni moj, ampak je prometna napisana name) npr. cez golovc 200 km/h. Kaj bi blo... Policaji bi men poslal kazn. In potem bi mogla dokazovat, da avto ni moj in blabla...
Se enkrat, Slovenska zakonodaja P O D N.
Moj brat je trenutno v Avstraliji. Kot tujec je kupu avto, dokumenti so bli zrihtani v 15 minutah in vse je ok...
Pr nas si moras uzet 3 dni, da avto zamenjas. Ce imas stalo, kot jo imam js trenutno, se loh ubadas s tem tud 14 dni...
karikiram
tle pa ful vse smrtno resno vzamete
Realno: spravla sm ga z lentnimi gumami (zgolj zato, ker me je zanimalo, drgac ne odobravam divje voznje) na 182 km/h (s tem, da sm ga mogla res dolg casa do konca tiscat)...
Ampak itak to zdele ni vazno, ker se pogovarjamo o necem drugem.
tle pa ful vse smrtno resno vzamete
Realno: spravla sm ga z lentnimi gumami (zgolj zato, ker me je zanimalo, drgac ne odobravam divje voznje) na 182 km/h (s tem, da sm ga mogla res dolg casa do konca tiscat)...
Ampak itak to zdele ni vazno, ker se pogovarjamo o necem drugem.
-
norolescentka
- Kofetarica

- Kraj: štajerska
- moj_zlobni_jaz
- Komunikatorka

sta mi gastarsa podarila...hihi