avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Je je :) Jz bi ga takoj mela. Sej kupit ga niti ni tak problem, kot potem vzdrževat: bencin, registracija, servisi, rezervni deli.... :?
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

se neki Mimi... kolk si dala za registracijo, zavarovanje, tablce...

js sm zavarovanje ze uredila, mi ze kr nekj procentov pripada, tehnicnega pregleda ne rabm, ker je tok mlad avto, se po tablce grem v ponedeljek v moj kraj (ker hocem met svoj grb)... in me je fuuuul cenejs prslo vseskupi, kot pri mojem prvem avtu...

Srecno voznjo tudi tebi!
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

majaoko napisal/-a:Je je :) Jz bi ga takoj mela. Sej kupit ga niti ni tak problem, kot potem vzdrževat: bencin, registracija, servisi, rezervni deli.... :?

Ne vem, meni je drag. Stane ene 5 mio, pa moj hoče obvezno met diesla z 2.0 mašino. Ne vem komu na čast, ampak ok, če tako želi, ga naj kar kupi, ampak vzdrževanje pa bo, ja. :eek: Sicer si bo pa po moje vmes še itak 100x premislil. :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

allessya napisal/-a:
majaoko napisal/-a:sam za tak mejhn avto se mi zdi totalno predrag

Hmm, ampak veš, da VW Beatle v bistvu sploh ni tako majhen... vsaj meni se ne zdi, pa po kilaži tudi prekaša marsiker večji avto. :)

Ej, moj avtek je tudi bajsi (ima okrog 1 tone), pa je zlo majhen. C2, namreč. :)

Sicer pa Audi A3 je super...Meni je fuuuuul lep (Audiji so mi nasploh zlo lepi). Moja teta ga ma že ene dve leti in je zlo zadovoljna.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Aja on bi novega kupil! To je pa neki drugega :) Sem mislila, da bi rabljenega vzel. Rabljenega pa dobiš že za približno 3.500.000.
Jaz si pa noro želim Hyundaia Coupe :) Sam nevem kako bo z denarjem takrat :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 14:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

_kocka_ napisal/-a:se neki Mimi... kolk si dala za registracijo, zavarovanje, tablce...
js sm zavarovanje ze uredila, mi ze kr nekj procentov pripada, tehnicnega pregleda ne rabm, ker je tok mlad avto, se po tablce grem v ponedeljek v moj kraj (ker hocem met svoj grb)..

Moj avto je registriran še 5 mesecev, tako da sm plačala zavarovanje in cestno takso za ta čas + tablice ter prometno okroglih 50k.
Bonusa pri zavarovanju nimam še nič, ker sem imela šele en avto pred tem pisan na svoje ime, pa še tistga ne celo leto, tako da nimam niti 5% popusta. :?
Bi ga pa dobila 50%, če bi se obenem odločila še za neko varčevanje&zavarovanje zase pri Triglavu.
Tokrat se še nisem, mogoče pol januarja, če bo že kakšna služba, zdaj ne morem.
Aja, sem pa dobila 7% popusta pri zavarovanju, ker sem vzela obvezno in AO+ zavarovanje - baje je to nek nov popust na "mali avtomobilski paket"
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

AO+ je ful pametno met, ker je s tem zavarovan voznik (ce se ti kot voznici karkoli nardi, v kerem koli primeru, in to priprorocam, tud ce imas zelo slab in star avto, ker gre zate). Js sm ga vedno mela...

Js mam pa noro stalo s twingom, ker je su naprej v roke preprodajalcem z mojo prometno (in sploh ne vem, ker je zdej avto, niti kdo ga ma)... Luknja v zakonu in ga ne morem sama odjavt iz prometa (lahko pa sem prenesla zavarovanje na ibizo). Stala cela.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, sej, jst mam AO+, to mi je bivši zabičal že pred leti, da vedno vzet!! :D
Lani, ko sem imela nesrečo, mi je tudi zelo prav prišlo to zavarovanje.

Glede prometnega pa... ja, verjetn ne bi mu ga smela kr dat, a ne, ker on itak ga rab sam tolk, da naredi novega al kako že..
najboljš bi blo narest skupaj prepis in ostale stvari, pa ti ga vrne.
Je imel bivši enkrat tud tako štalo, sam on niti zavarovanja ni mogu prenest na drug avto pol. Sicer ga je pol dobu nazaj.
Upam, da se ti tole vsekakor dobro izteče!
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Sm prodala avto znancu... In mi je oblubu, da bo takoj odjavu, oz. preden js nov avto kupm (in mi on placa razliko od zavarovanja - tega ni naredu, ampak je avto naprej prodal). Ostane mi samo se policija.

Prenesla sem pa zavarovanje lahko zato, ker je samo se en mesec twingo registiran in sta zdej vbistvu 2 avta na eno polico (smesno totalno, slovenska zakonodaja v podnu cist). Je pa res, da sm js "krita" s overjeno kupoprodajno pogodbo, ce bo kej narobe... Bedno je, ker bom mela sitnosti. Oz. ni mi glih kul, ce se nekdo vozi z avtom (ki ni moj, ampak je prometna napisana name) npr. cez golovc 200 km/h. Kaj bi blo... Policaji bi men poslal kazn. In potem bi mogla dokazovat, da avto ni moj in blabla...

Se enkrat, Slovenska zakonodaja P O D N.

Moj brat je trenutno v Avstraliji. Kot tujec je kupu avto, dokumenti so bli zrihtani v 15 minutah in vse je ok...

Pr nas si moras uzet 3 dni, da avto zamenjas. Ce imas stalo, kot jo imam js trenutno, se loh ubadas s tem tud 14 dni...
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

karikiram :D tle pa ful vse smrtno resno vzamete :wink:

Realno: spravla sm ga z lentnimi gumami (zgolj zato, ker me je zanimalo, drgac ne odobravam divje voznje) na 182 km/h (s tem, da sm ga mogla res dolg casa do konca tiscat)...

Ampak itak to zdele ni vazno, ker se pogovarjamo o necem drugem.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

kocka..kolk pa si imela mašino?če ti je to ratalo pa si morala res orng na gas tiščat... :D
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Najsvohnej 1.2... Sam je bil avto res do konca razlaufan, ker je imel npr. 210.000 prevozenih in mi sploh ni blo treba menjat nkol katalizatorja.

Zdej pa res dost o tem :D
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

helow jst si pa želim mitsubishi colta ta novega :love:

ampak ker ni denarja tolko, trenutn brskam za cliotom 2000 letnik al pa coltom 99........ampak coltov je tolk mal :cry: :cry:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

jaz mam cliota letnik 2001 :D :D sam ga ne prodam....ker je tak zakon avto :P sta mi gastarsa podarila...hihi :P
Odgovori