Uglavnem, ta ženska (je sodelavka od moje mame) ima sina, ki bo v kratkem star 30 let. Nikoli ga ne pokliče po pravem imenu, vedno mu reče Andrejček. Vedno govori "Andrejček je bil buban, sem mu mogla čajčke skuhat. Andrejčka je bolel trebuh, sem mu skuhala juhico."
No in Andrejček si je par let nazaj dobil punco. In ta njegova mati...Omfg. Ko sta šla Andrejček in njegova punca kam na izlet, je šla zraven. Za Valentinovo jima je ona skuhala večerjo (in ji seveda tudi prisostvovala). Ko sta šla na morje, je šla zraven in spala v ISTI sobi, itd. Sej ne rečem, če bi bil tip star 16 let...sam model ma 30 let!!
Za moje pojme je ženska bolna v glavi (pa Andrejček tudi, ker to dopušča) Pol ga je punca (seveda) pustila.
Eni ljudje res niso zdravi v glavi...

. Drugače je pa zlata in je res ne bi zamenjala. Z njo se super razumem in tudi fant se z mojo mamo dobro razume tko, da tuki res nimam nobenih problemov
Ene maste pa res grozne tašče.. se mi kar smilite. Renatka tvoja je pa res 1A kategorija... Hudič od ženske!
ker takega tepca (nemoreš drugače rečt) pa pomoje ne bo nobena prenašala, če se ne bo spremenil...