Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Evo, ena resnična zgodba, ki bo mogoče vsaj malo potolažla vse tiste, ki imate grozne tašče (ker dvomim, da bo kera bolj grozna kot tale...).
Uglavnem, ta ženska (je sodelavka od moje mame) ima sina, ki bo v kratkem star 30 let. Nikoli ga ne pokliče po pravem imenu, vedno mu reče Andrejček. Vedno govori "Andrejček je bil buban, sem mu mogla čajčke skuhat. Andrejčka je bolel trebuh, sem mu skuhala juhico." :eek: No in Andrejček si je par let nazaj dobil punco. In ta njegova mati...Omfg. Ko sta šla Andrejček in njegova punca kam na izlet, je šla zraven. Za Valentinovo jima je ona skuhala večerjo (in ji seveda tudi prisostvovala). Ko sta šla na morje, je šla zraven in spala v ISTI sobi, itd. Sej ne rečem, če bi bil tip star 16 let...sam model ma 30 let!! :eek: Za moje pojme je ženska bolna v glavi (pa Andrejček tudi, ker to dopušča) Pol ga je punca (seveda) pustila.
Eni ljudje res niso zdravi v glavi... :?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Tiavanna napisal/-a:Evo, ena resnična zgodba, ki bo mogoče vsaj malo potolažla vse tiste, ki imate grozne tašče (ker dvomim, da bo kera bolj grozna kot tale...).
Uglavnem, ta ženska (je sodelavka od moje mame) ima sina, ki bo v kratkem star 30 let. Nikoli ga ne pokliče po pravem imenu, vedno mu reče Andrejček. Vedno govori "Andrejček je bil buban, sem mu mogla čajčke skuhat. Andrejčka je bolel trebuh, sem mu skuhala juhico." :eek: No in Andrejček si je par let nazaj dobil punco. In ta njegova mati...Omfg. Ko sta šla Andrejček in njegova punca kam na izlet, je šla zraven. Za Valentinovo jima je ona skuhala večerjo (in ji seveda tudi prisostvovala). Ko sta šla na morje, je šla zraven in spala v ISTI sobi, itd. Sej ne rečem, če bi bil tip star 16 let...sam model ma 30 let!! :eek: Za moje pojme je ženska bolna v glavi (pa Andrejček tudi, ker to dopušča) Pol ga je punca (seveda) pustila.
Eni ljudje res niso zdravi v glavi... :?

ok moja tašča je potem zlata vredna... :respekt: :flehan:
ker tole pa je totalno bolano...ja kera bo pa mela andrejčka pa še njegovo mamo zravn????NOBENA normalna...

To me spominja na eno izmed mehiških nadeljevank Vihar ljubezni,ko je mama obsedena s svojim sinom (Simon in Edelmira)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Hvala bogu ni moj mamin sinček.. Ona je pa tudi čisto normalna ženska. Razn tega, da me vedno sprašuje, če jst sploh kej jem :D . Drugače je pa zlata in je res ne bi zamenjala. Z njo se super razumem in tudi fant se z mojo mamo dobro razume tko, da tuki res nimam nobenih problemov :) Ene maste pa res grozne tašče.. se mi kar smilite. Renatka tvoja je pa res 1A kategorija... Hudič od ženske!
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

joj, tale andrejČEK pa tidi nima vseh pik v glavi... mislim, da se takole pusti svoji mami! boga njegova punca... dobra je, da vse to prenaša... js nevem če bi :evil:
Zadnjič spremenil *pupika*, dne 31. Avg. 2006 12:36, skupaj popravljeno 1 krat.
My dreams are my reality...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja prov kriza met tako taščo, mamini sinki pa pr men odpadejo...odobravm samo to, da bi ga klicala Andrejček (pa še to se mi pr teh letih ne zdi dobr)..dobr da moja ni taka (no jo morm še bl spoznat) :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

*pupika* napisal/-a:boga njegova punca... dobra je, da vse to prenaša...

Sej ne več.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Tiavanna napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:boga njegova punca... dobra je, da vse to prenaša...

Sej ne več.

aha!! ok... pol ma vsaj malo soli v glavi :roll: ker takega tepca (nemoreš drugače rečt) pa pomoje ne bo nobena prenašala, če se ne bo spremenil...
My dreams are my reality...
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

No, ce ze vprasas za mnenje, je moje, da je to njena zadeva, ki se zaenkrat tebe nic ne tice. Moja tasca tudi ze dolgo ne hodi v sluzbo (ok, ima dobre razloge za to) in jo prezivlja moz. In, ceprav je ne maram, je to ena zadeva, ki se me ne tice. Njen odnos do mene in obratno pa. But that's just me.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

ma_nekdo napisal/-a:Sej dokler ne živiva skupaj,naj ji daje kar hoče...ma ko bova šla živet skupaj,pa naj pozabi na to.
Kaj ona misli,da js hodim na fax in se učim tle,zato da bom pol njej dajala denar??
mislim meni se to ne zdi normalno!!!tolko ljudi je brezposelnih in se vsi sekirajo,vsi iščejo povsod da bi našli kako delo...njo pa sploh ne briga.kaj pa pokojnina?je ne bo...kaj bo tudi pri 80h delala na črno??

Veš kako ti bom rekla pa nočem te nič v slabo voljo spravit ali kar koli,če tvoja ljuba taščica ne bo imela pokojnine in itd. je po zakonu tvoj fant dolžan njo preživljati,ker se ravno to dogaja moji sodelavki :? ...in ti ne boš morala nič...
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

kar se tega tiče ma ta prav mam iskušnje s tem,vem kako je če so ljudje leni sm prezivlal punco 3 leta pa sm ji službo.zrihtal,celo v pisarni na špediciji,pa jo je pustla,ker je tako lena,no pol k sm jo prašal zakaj si pustla službo?je rekla,če me hoč met me pa še živ!!!lepo ane
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

ma_nekdo napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:
ma_nekdo napisal/-a:Sej dokler ne živiva skupaj,naj ji daje kar hoče...ma ko bova šla živet skupaj,pa naj pozabi na to.
Kaj ona misli,da js hodim na fax in se učim tle,zato da bom pol njej dajala denar??
mislim meni se to ne zdi normalno!!!tolko ljudi je brezposelnih in se vsi sekirajo,vsi iščejo povsod da bi našli kako delo...njo pa sploh ne briga.kaj pa pokojnina?je ne bo...kaj bo tudi pri 80h delala na črno??

Veš kako ti bom rekla pa nočem te nič v slabo voljo spravit ali kar koli,če tvoja ljuba taščica ne bo imela pokojnine in itd. je po zakonu tvoj fant dolžan njo preživljati,ker se ravno to dogaja moji sodelavki :? ...in ti ne boš morala nič...

kaj resno?!?!? o to pa se morem resno pozanimat,če je res...ja valda,da se me tiče,sej pobira fantu denar!bi razumela,da bi bila kej bolna ali da bi imela kako bolezen,ma ji prav nič ne manjka in samo 43let ima!!!!

No ti bom povedala kako je bilo pri njej...ona je delala dokler ni njen sin dobil redne zaposlitve...s to punco sta skupaj že 6let...res da sta starša ločena in je bil on sam z mami,očeta nista poznala in zato so bile v igri tudi razne socialne pomoči...no in ta prijateljica in fant sta si začela kupovati stanovanje ga opremila in vse...mama od njega pa je ostala v svojem stanovanju....in ko ni plačevala so jo dali na sodišče in razni zapleti in odpleti na kar je prišlo do tega da mora sin poskrbeti za mamo da se njeno stanovanje proda in pokrije mamine stroške,dolgove itd... ona gre pa živeti k sinu in do smrti jo mora on preživljati!Ker prej je ona njega na stara leta naj bi pa otroci svoje starše!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a veste zakaj taščo ko umre pokopljejo obrnjeno s hrbtom proti tlem??
da če se slučajno zbudi, ačne kopat v drugo smer... :lach:

--ena neumesna-- :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Joj, Purple, sem se še jaz eno spomnila (ob tvoji neumesni) :D

Kakšna je idealna teža tašče?

3kg z žaro vred. :twisted:

Ampak pri moji to ne velja. Jo mam zlo rada. :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

uf pr moji pa še kako velja :D
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

No, moja bodoča tašča (upam :D ) je ful v redu. Do mene je zlo prijazna, dobr se razumema. Včasih se mi zdi, da se celo bolš razume z mano kot pa s svojim sinom, mojim fantom :D Ne res, se mi zdi da se fajn ujamema, sploh ko sm prebrala par postov drugih cosmopolitank, jo znam še bolj cenit :wink:
Odgovori