allessya napisal/-a:Ma ja, tudi jaz sem čakala na kaj šokantnega na koncu, pa nič! Ne vem zakaj si je našel prav tadva (Grace in Jima) zakaj je pobil ono družino, celo policijsko postajo, pa še vse ostale policaje, ki so bili kakorkoli vmešani, razpolovil Jima s tistimi tovornjaki, zakaj je hotel umreti....? Nič mi ni blo preveč jasno - pač kao psihič, ki je moril kar vse po vrsti, motena osebnost, brez pravega motiva. Al je pa kakšen prikrit motiv, pa sem preveč tupa, da bi ga pogruntala.
Edina res dobra stvar v tem filmu je Sean Bean...taprav za tako vlogo, sam so pa liki čist neizdelani in lame zgodba...pač važn, da kri šprica pa da ima ene par prizorov, kjer kr neki "skoč" da cvikneš na kavču
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Hanibal rising (2007) - zacetek Hanibalovega življenja. Super film! Prav tako "nadaljevanja" z Anthoniyem Hopkinsom. http://www.imdb.com/title/tt0367959/ Opazila sem da mi je vsak film na določen način kul. Moje kritike so vedno pozitivne se mi zdi
Sm si včer vzela cajt in si pogledala The Departed (Dvojna Igra). In sm bla navdušena, res fenomenalen film. Scorsese itak obvlada, pa tut Leonardo mi je bil ful hud v tem filmu. Edin konc mi ni il najbl všeč, ampak ajde...Thumbs up
Last Exit (2006) -- meni osebno eni boljsih,..se posebej zato, ker je realisticen in ce se zamislis...skuzis, da zivljenje leti mimo tebe in da nekaterim kariera vse pomeni... ne morejo uzivat zivljenja..ampak jih to se samo tepe...
se vedno pa nisn prebolela Derailed..to si nabavite, ker je res fantasticen film...z jennifer aniston, clive owen itd...jamsi specialni konc ..mal sok pa to ..
Jst sm si pred kratkim ogledala film Premonition in morm rečt, da je zelo zanimiv film ... pa čeprav mi takšni filmi ne ležijo glih, me je ta definitivno prepričal
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
The Hitcher - kr vredu triler, mogoče bi bil lahko mal daljši. skoz se v filmu nekaj dogaja. ja no, konc bi bil po moje lahko mičkeno drugačen.
Next (Slutnja) - V glavni vlogi Nicolas Caga pa Jessica Biel. tud ful hud film, vsaj meni je bil. priporočam ogled. tud bi bil lahko daljši, vsaj kakšen 2 urci dolg, ker je res dobr film.
DOra. napisal/-a:To je ono ko en srb notr spila pa hoce vstrelit Cage-a pa se zadere PIČ.. MAT..NO
kaka finta..
Aja? Scena!
Se spomni kdo pri filmu Ali G in da house ko je ena punca prišla, pa so ji rekli--}*ti si grda. pojdi nazaj v slovenijo* (nekak tak). Mater!
JAAAaaa jaz se spomnim..ko so neki na letaliscu ne pa jim kao pasuse pogledajo..pa kao you are ugly back to slovenia
hjooooooo...samo to smo si itak sami krivi, ker se toti americani tak norca delajo z nas...sej srbi tud kjer koli spilajo so kriminalci al ce je kao srbija omenjena v kaksnem filmu je to kao !war! , kriminalec, morilec..itd..(hrvatje pa so seveda vedno bogi in nastradali od vojne) ah joj