Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

allessya napisal/-a:Ma ja, tudi jaz sem čakala na kaj šokantnega na koncu, pa nič! :? Ne vem zakaj si je našel prav tadva (Grace in Jima) zakaj je pobil ono družino, celo policijsko postajo, pa še vse ostale policaje, ki so bili kakorkoli vmešani, razpolovil Jima s tistimi tovornjaki, zakaj je hotel umreti....? Nič mi ni blo preveč jasno - pač kao psihič, ki je moril kar vse po vrsti, motena osebnost, brez pravega motiva. :? Al je pa kakšen prikrit motiv, pa sem preveč tupa, da bi ga pogruntala. :D

Edina res dobra stvar v tem filmu je Sean Bean...taprav za tako vlogo, sam so pa liki čist neizdelani in lame zgodba...pač važn, da kri šprica pa da ima ene par prizorov, kjer kr neki "skoč" da cvikneš na kavču :D
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Hanibal rising (2007) - zacetek Hanibalovega življenja. Super film! Prav tako "nadaljevanja" z Anthoniyem Hopkinsom. http://www.imdb.com/title/tt0367959/
Opazila sem da mi je vsak film na določen način kul. Moje kritike so vedno pozitivne se mi zdi :oops: :D
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Sm si včer vzela cajt in si pogledala The Departed (Dvojna Igra). In sm bla navdušena, res fenomenalen film. Scorsese itak obvlada, pa tut Leonardo mi je bil ful hud v tem filmu. Edin konc mi ni il najbl všeč, ampak ajde...Thumbs up :gut:
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Last Exit (2006) -- meni osebno eni boljsih,..se posebej zato, ker je realisticen in ce se zamislis...skuzis, da zivljenje leti mimo tebe in da nekaterim kariera vse pomeni... ne morejo uzivat zivljenja..ampak jih to se samo tepe...

se vedno pa nisn prebolela Derailed..to si nabavite, ker je res fantasticen film...z jennifer aniston, clive owen itd...jamsi specialni konc ..mal sok pa to ..
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Jst sm si pred kratkim ogledala film Premonition in morm rečt, da je zelo zanimiv film ... pa čeprav mi takšni filmi ne ležijo glih, me je ta definitivno prepričal :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Shrek 3 - super risanka, priporočam ;) Sploh če ste prej gledali prva dva dela, je še bolj zanimivo.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

pogledala sm In Her Shoes s Cameron Diaz. sm prej knjigo prebrala in sm od filma mičken več pričakovala. ampak še zmeraj ni slab.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

The Hitcher - kr vredu triler, mogoče bi bil lahko mal daljši. skoz se v filmu nekaj dogaja. ja no, konc bi bil po moje lahko mičkeno drugačen.

Next (Slutnja)
- V glavni vlogi Nicolas Caga pa Jessica Biel. tud ful hud film, vsaj meni je bil. priporočam ogled. tud bi bil lahko daljši, vsaj kakšen 2 urci dolg, ker je res dobr film.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

To je ono ko en srb notr spila pa hoce vstrelit Cage-a pa se zadere PIČ.. MAT..NO :D :cool:

kaka finta..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

DOra. napisal/-a:To je ono ko en srb notr spila pa hoce vstrelit Cage-a pa se zadere PIČ.. MAT..NO :D :cool:

kaka finta..

Aja? :rofl: Scena!
Se spomni kdo pri filmu Ali G in da house ko je ena punca prišla, pa so ji rekli--}*ti si grda. pojdi nazaj v slovenijo* (nekak tak). Mater! :motz:
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

JAAAaaa jaz se spomnim..ko so neki na letaliscu ne pa jim kao pasuse pogledajo..pa kao you are ugly back to slovenia

hjooooooo...samo to smo si itak sami krivi, ker se toti americani tak norca delajo z nas...sej srbi tud kjer koli spilajo so kriminalci al ce je kao srbija omenjena v kaksnem filmu je to kao !war! , kriminalec, morilec..itd..(hrvatje pa so seveda vedno bogi in nastradali od vojne) :roll: ah joj
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Bulma napisal/-a:Ojaaaaaa-Prestige je full dober film. Na koncu mi seveda najprej ni bilo nič jasno...:)

Tut jst sem bila navdušena. Vsekakor si ga bom še kdaj pogledala, ker je reeees zanimiv! :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Edina pozitivna stran je pri tem bila, da smo vsaj v enem filmu omenjeni :P Eh,hrvati-brez komentarja :roll:
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

DOra. napisal/-a:To je ono ko en srb notr spila pa hoce vstrelit Cage-a pa se zadere PIČ.. MAT..NO :D :cool:

kaka finta..

ja to je ta. ko sem ta stavk slišala, sem najprej pogledala, če sem res prav slišala, pol sem se začela pa ful smejat
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

pogledala sm Just My Luck. kr neki, itak ne more bit nek presežek z Lindsay v glavni vlogi :roll: .
Zaklenjeno