a nismo že enkrat rekle, da se o njunih postavah ne bomo več menle tle, ker se bomo enkrat urnk skregale?? js dam nacija na njune postave! (zdej pa če me upošteva kdo al pa ne)
witty napisal/-a:Groooozzzaaa... Js sm jie parkrat vidla v živo in so v bistvu fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul debele... bjak...
Zarad takih izjav pa mene (se oproščam izrazu) vedno prov srat prime Ful debele? Pa kaj je narobe s tabo ženska...pejt raj tist tvoj prepečenc grizkat (pa ne pozab da je limit en pa pol na dan), po možnosti pa pol še vse zbruhi vn...eh kam gre ta svet dans. Če maš nad 50 kil, si že kr ful debela...najbolš da se kr odpovemo hrani in žvimo od zraka. Ne rečem da je Špela mal bl pr seb, samo Špelca?? Al ti zlo slabo vidš al pa nisi mela sreče pri dedovanju inteligence. Vem da sm te zlo grobo napadla, sam sorry, take izjave me pa čist vržejo...
witty napisal/-a:Groooozzzaaa... Js sm jie parkrat vidla v živo in so v bistvu fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul debele... bjak...
Zarad takih izjav pa mene (se oproščam izrazu) vedno prov srat prime Ful debele? Pa kaj je narobe s tabo ženska...pejt raj tist tvoj prepečenc grizkat (pa ne pozab da je limit en pa pol na dan), po možnosti pa pol še vse zbruhi vn...eh kam gre ta svet dans. Če maš nad 50 kil, si že kr ful debela...najbolš da se kr odpovemo hrani in žvimo od zraka. Ne rečem da je Špela mal bl pr seb, samo Špelca?? Al ti zlo slabo vidš al pa nisi mela sreče pri dedovanju inteligence. Vem da sm te zlo grobo napadla, sam sorry, take izjave me pa čist vržejo...
Jst se pa čist strinjam Kok si pa stara če lahko uprašam?
Verjetno je 12,13 let, upam vsaj! Meni je pa prav Špela k je bolj pri seb,bolj seksapilna.Ma pač polno postavo ampak sorazmerno,ma joške,ma trebuh in ima rit.Zgleda kot ženska,ne pa kot en nerazvit otrok.
Zadnjič spremenil Ljubljančanka, dne 11. Sep. 2005 18:22, skupaj popravljeno 2 krat.
SIEENA napisal/-a:Jst se pa čist strinjam Kok si pa stara če lahko uprašam?
Lahk (čeprov je offtopic) 19...bi pa tej ženski, k je napisala tole izjavo dala največ 13-let, ker očitno nima še nč pojma o lajfu - če je pa straješa, ji pa sam bog pomagi Ene res ne bodo nikol dojele, da kilogrami niso najpomembnejša stvar v lajfu...
SIEENA napisal/-a:Jst se pa čist strinjam Kok si pa stara če lahko uprašam?
Lahk (čeprov je offtopic) 19...bi pa tej ženski, k je napisala tole izjavo dala največ 13-let, ker očitno nima še nč pojma o lajfu - če je pa straješa, ji pa sam bog pomagi Ene res ne bodo nikol dojele, da kilogrami niso najpomembnejša stvar v lajfu...
Ne nism mislila tebe Witty sem uprašala ker se mi zdi totalno nezrela! Da ne bo offtopic, ne glede na vse je Špela, tko kot usi samo človek
a da je ona debela? so bli v grosuplu včeri kr neki en ringa ringa raja so zganjal po odru js sm pokala od smeha s čem loh slaven rataš heh plehko in otročje
ja punce...njim pa to res lepo dol visi kaj si vi mislite..nardili so tolk v tak kratkem času kot še nobeden v sloveniji ni...vsaka jim čast...mi si lahko tu lase pulimo..oni pa uživajo v slavi in denarju...kdo pa še ima svoj jogurt v nemčiji??? sicer pa jim z našimi komentarji delamo le reklamo...