Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

a nismo že enkrat rekle, da se o njunih postavah ne bomo več menle tle, ker se bomo enkrat urnk skregale?? :P
js dam nacija na njune postave! (zdej pa če me upošteva kdo al pa ne)
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

glede njune postave:meni je vseeno kakšni sta,sta ok.če glih nisem fanica.....naj bosta kakšni sta,saj smo vsi samo ljudje.
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
taPridna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a taPridna »

Men je čist vseen kakšn so!!!Men niso dobr, čeprv k pridejo na oder začne folk tko kričat :roll: ...sto ludi sto čudi!!!

Prima.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prima. »

že vejo!
Uporabniški avatar
SexyAngel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SexyAngel »

witty napisal/-a:Groooozzzaaa... Js sm jie parkrat vidla v živo in so v bistvu fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul debele... :roll: :roll: :roll: bjak...

Zarad takih izjav pa mene (se oproščam izrazu) vedno prov srat prime :roll: Ful debele? Pa kaj je narobe s tabo ženska...pejt raj tist tvoj prepečenc grizkat (pa ne pozab da je limit en pa pol na dan), po možnosti pa pol še vse zbruhi vn...eh kam gre ta svet dans. Če maš nad 50 kil, si že kr ful debela...najbolš da se kr odpovemo hrani in žvimo od zraka. Ne rečem da je Špela mal bl pr seb, samo Špelca?? Al ti zlo slabo vidš al pa nisi mela sreče pri dedovanju inteligence. Vem da sm te zlo grobo napadla, sam sorry, take izjave me pa čist vržejo...
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

SexyAngel napisal/-a:
witty napisal/-a:Groooozzzaaa... Js sm jie parkrat vidla v živo in so v bistvu fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul debele... :roll: :roll: :roll: bjak...

Zarad takih izjav pa mene (se oproščam izrazu) vedno prov srat prime :roll: Ful debele? Pa kaj je narobe s tabo ženska...pejt raj tist tvoj prepečenc grizkat (pa ne pozab da je limit en pa pol na dan), po možnosti pa pol še vse zbruhi vn...eh kam gre ta svet dans. Če maš nad 50 kil, si že kr ful debela...najbolš da se kr odpovemo hrani in žvimo od zraka. Ne rečem da je Špela mal bl pr seb, samo Špelca?? Al ti zlo slabo vidš al pa nisi mela sreče pri dedovanju inteligence. Vem da sm te zlo grobo napadla, sam sorry, take izjave me pa čist vržejo...

Jst se pa čist strinjam :respekt:
Kok si pa stara če lahko uprašam?
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

Verjetno je 12,13 let, upam vsaj!
Meni je pa prav Špela k je bolj pri seb,bolj seksapilna.Ma pač polno postavo ampak sorazmerno,ma joške,ma trebuh in ima rit.Zgleda kot ženska,ne pa kot en nerazvit otrok.
Zadnjič spremenil Ljubljančanka, dne 11. Sep. 2005 18:22, skupaj popravljeno 2 krat.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Menis e tudi tko zdi, no sej sem jst tut stara 14 samo mislm da sm malo bolj zrela :? :?: :roll:
Uporabniški avatar
SexyAngel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SexyAngel »

SIEENA napisal/-a:Jst se pa čist strinjam :respekt:

Lahk (čeprov je offtopic) :wink: 19...bi pa tej ženski, k je napisala tole izjavo dala največ 13-let, ker očitno nima še nč pojma o lajfu - če je pa straješa, ji pa sam bog pomagi :D Ene res ne bodo nikol dojele, da kilogrami niso najpomembnejša stvar v lajfu...
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

No ja,saj sem mislila to žensko,ne tebe,verjetno ima anoreksijo pa se ji vse kar ni kost gnusi.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

SexyAngel napisal/-a:
SIEENA napisal/-a:Jst se pa čist strinjam :respekt:

Lahk (čeprov je offtopic) :wink: 19...bi pa tej ženski, k je napisala tole izjavo dala največ 13-let, ker očitno nima še nč pojma o lajfu - če je pa straješa, ji pa sam bog pomagi :D Ene res ne bodo nikol dojele, da kilogrami niso najpomembnejša stvar v lajfu...

Ne nism mislila tebe :D Witty sem uprašala ker se mi zdi totalno nezrela! :roll:
Da ne bo offtopic, ne glede na vse je Špela, tko kot usi samo človek :wink:
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Špela: Slika

Sam jst zdej ne štekam več! A sploh kdo loči med debelo pa normalno!? Očitno ne :roll:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

a da je ona debela? so bli v grosuplu včeri kr neki en ringa ringa raja so zganjal po odru js sm pokala od smeha s čem loh slaven rataš heh plehko in otročje :roll:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

ja punce...njim pa to res lepo dol visi kaj si vi mislite..nardili so tolk v tak kratkem času kot še nobeden v sloveniji ni...vsaka jim čast...mi si lahko tu lase pulimo..oni pa uživajo v slavi in denarju...kdo pa še ima svoj jogurt v nemčiji??? :twisted: sicer pa jim z našimi komentarji delamo le reklamo...
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Špela bi mi bla čist kul, če se ne bi nosila kot da je osvojila cel svet :!:
Odgovori