Hujšanje

Gurmanski užitki.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Hujšanje

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

32. Mladiči :mrgreen:
Kje je 32… ;D

Ja sej, to sem že začela, da sem se čez teden odpovedala cukru in zvečer več nisem jedla… pa je moja volja hitro splavala po vodi….samo da je december prišel ;D :lach: :rolleyes:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Včeraj popoldan/zvečer sem imel craving po OH, čeprav sem jih že za malco jedel...

Danes sem spet pojedel zelenjavno ribo iz konzerve pa mi spet nekaj manjka... je pa danes vseeno kažje kakor je bilo včeraj...

Hujšanje sem mislil, da imam zjutjraj lowest weight, ker tehtnica ni bila prav postavljena. Pol ko sem jo pa prav postavil pa imam kar 3 kile več od tistega veselja. Shit.

Zdajle gre zelo počasi. Lahko da bom še pol leta rabil, da pridem tja kamor hočem pridt.

Oz. najbolj na trebuhu vidim, da ne gre več neki dol... verjetno tud čez pol leta ga ne bom čist zgubil... če bo pa boljši kot je ta hip, bo pa super :) Verjetno, če se bom držal in vztrajal, bo boljši :D
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Drugače s svojim hujšanjem sem postal prava atrakcija, spet bom moral prispevke brisat :oops: :twisted: ("paranoj" se očitno nisem rešil z njim :twisted: )

Me folk, ki me bežno pozna, ful ogovarja v službi npr. kako mi je uspelo shujšati, da njim pa ne.

Najbolje je, da jaz še vedno uživam v hrani. :)
In razmišljam kaj dobrega bom zdele šel jest :cool:
(Saj sem dobil tudi eno vprašanje če hujšam s tabletami...)

Pas na hlačah brezveze, da nosim, ker npr. ga več ne zategnem, tud če ga dam do konca (moram še dodatno luknjo nardit; to je pri meni proces in postopek)

Mene moti, ker ne vidim napredka več oz. je ta premajhen. Stresni trebuh še vedno imam, pas se pa očitno oži... v glavo sem si zabil, da moram še 5 kil dol dati in lahk da bo pol leta trajalo za to, trebuh bo pa verjetno še vedno ostal :twisted:

Šugar, ki mi je nekoč rekla, da največ je prehrana, fitnes na drugem mestu... mi sedaj pravi, da sem že presuh...

Punce na plesnih me zafrkavajo, da če bom še naprej hujšal, bodo pa res one mene vodile... sam so skužile sicer, da tekom tega tečaja sem ful napredoval v plesu in da sem dost confident in uživam v lead-u in ne bom kar ženski se pustil vodit... Se pa "bojim" (oz. mi je všeč :oops: :cool: ), da mam res najmanj kil od vseh teh žensk s kerimi plešem :twisted:

Jaz sem trmast, hočem še teh 5 kil dol dati, ne glede na ceno... premislil si bom samo, če vmes ko bom začel trenirati (ja, to je res v planu in naredil sem, da kmalu grem v fitnes :!: ...zdaj pa res :!: :D - vem da bom šele konec januarja začel z novoletnimi zaobljubami, a pol bojo trajale vsaj celo leto... I guess), bom zgubil ta trebuh... če pa trebuha ne zgubim pa pač bo teh 5 kil šlo prej ali slej dol, pa bomo pol vidli kje smo...
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Jaz se ne spomnim, da bi imel ti prevec kg nikoli, kar sem te videla v zivo.
Pa mi drugace niso niti vsec suhi tipi, raje misice ali malo mascobe, ne pa koscen.

Se ti je pa na enih slikah precej videl podbradek, ki pa po moje ni od prevec kg, ker jih nisi imel toliko, pri enih je scitnica kriva. Pa telesna drza se je bolj opazila, to dvoje.

Moski mora bit telesno bolj obilen, mocnejsi od zenske ali v visino ali sirino ali oboje.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Ko sva se prvič videla sem bil po mojem še kar fit. Takrat sem šele začel s homeopatijo, ki me je spravljala v širino. Razlog zakaj sem šel v širino verjetno ni neposredno homeopatija, ampak da sem posredno zaradi nje nehal s kavami/kofeinom, ki me je dehidriral pa verjetno še kaj.

Takrat sem sigurno imel ITM normalne telesne teže. Ko sva se drugič videla, ne vem več, ampak leto dni po tistem sem pristal v ornk "ortopedski" krizi in sem moral mirovati. Takrat sem prišel na svojo maksimalno težo in po ITM sem bil v prekomerni telesni teži. Teža je potem ostala tam do hujšanja to jesen.

Glede ITM pazim, da ostanem v normalni telesni teži, v podhranjenost ne grem.

Glede podbradka. Podobno kot trebuh pada s hujšanjem. Še vedno ga pa imam. Pač s hujšanjem hujšam kot celota, torej v celoti se krčim, s tem da "anomalije" so še vedno vidne, ampak so precej manj izrazite.

Lahk ti še pošljem kako sliko, kjer bom pol podbradek slikal, če te to tolk muči :wink:

Glede tega ali sem presuh. To je kot samozavest. Važno je, da si sebi všeč. Sicer midva bi po mojem po konstituciji še vedno pasala skup, si trenutno verjetno ena redkih, ki ima manj kil od mene :wink: :oops:
Predvidevam, da maš manj kil od mene, čeprav te že dolgo nisem videl :)
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Trenutno se sirim zaradi svojega stanja in sem imela ta vikend 66kg, preden sem se zacela ‘ sirit’sem pa imela 58,5 kg. Ko si me prav prvic videl sem pa imela 62-63 kg pri 26.. Potem sem zaceka sama od sebe hujsat v svoji prvi sluzbi in sem imela nekaj let 55 kg, v casu prve porodniske me je otrok celo na 54 shujsal za par mesecev( to je bila najnizja teza v mojem zivljenju od osnovne sole naprej, se v srednji nisem nikoli imela tako malo), dokler nisem sla nazaj v sluzbo.

Meni si zgledal skos isti, samo, da si bil pozimi malo bolj elegantno oblecen v tak crn plasc, poleti pa neki ful pisano se spomnim. :D

Mislim moj je ful bolj sirok kot si ti, tako da ne vem. Jaz pa ful nimam okusa, da bi bil moski kje blizu moje teze. Je bolj zazeljeno, da je tezji na racun visine in misic, ampak karkoli, sam da ni suh in droben je dobro. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori