Drugače s svojim hujšanjem sem postal prava atrakcija, spet bom moral prispevke brisat

("paranoj" se očitno nisem rešil z njim

)
Me folk, ki me bežno pozna, ful ogovarja v službi npr. kako mi je uspelo shujšati, da njim pa ne.
Najbolje je, da jaz še vedno uživam v hrani.
In razmišljam kaj dobrega bom zdele šel jest
(Saj sem dobil tudi eno vprašanje če hujšam s tabletami...)
Pas na hlačah brezveze, da nosim, ker npr. ga več ne zategnem, tud če ga dam do konca (moram še dodatno luknjo nardit; to je pri meni proces in postopek)
Mene moti, ker ne vidim napredka več oz. je ta premajhen. Stresni trebuh še vedno imam, pas se pa očitno oži... v glavo sem si zabil, da moram še 5 kil dol dati in lahk da bo pol leta trajalo za to, trebuh bo pa verjetno še vedno ostal
Šugar, ki mi je nekoč rekla, da največ je prehrana, fitnes na drugem mestu... mi sedaj pravi, da sem že presuh...
Punce na plesnih me zafrkavajo, da če bom še naprej hujšal, bodo pa res one mene vodile... sam so skužile sicer, da tekom tega tečaja sem ful napredoval v plesu in da sem dost
confident in uživam v
lead-u in ne bom kar ženski se pustil vodit... Se pa "bojim" (oz. mi je všeč

), da mam res najmanj kil od vseh teh žensk s kerimi plešem
Jaz sem trmast, hočem še teh 5 kil dol dati, ne glede na ceno... premislil si bom samo, če vmes ko bom začel trenirati (ja, to je res v planu in naredil sem, da kmalu grem v fitnes

...zdaj pa res

- vem da bom šele konec januarja začel z novoletnimi zaobljubami, a pol bojo trajale vsaj celo leto... I guess), bom zgubil ta trebuh... če pa trebuha ne zgubim pa pač bo teh 5 kil šlo prej ali slej dol, pa bomo pol vidli kje smo...
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)