Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
Gregec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Gregec »

Dober, jz sem sam vprašal, ne me kregat, ker bom :cry:
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Ah saj te noben ne krega, pa ne :cry: , jest sm sam odgovorila.

Jaz itak ne vem, kaj se sploh obremenjujete, s tistimi, ki nič ne delajo in sam nastopajo po fitnesih. Mene moti predvsem to, da folk ne pospravlja uteži za sabo in potem je vse razmetano in ne veš kam bi se dal, pa ne veš kaj je zaseden in motjo me tud obiski šol, ker pol leni šolarji posedajo po napravah in jih po nepotrebnem zasedajo, ker dela pa itak nihče nič. Ampak to se da vse prežvet.
pa pa
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

mene zanima ali bo katera od prekmurk ali drugih hodlila v fitnes med počitnicami v Spartacus? majo 6.000 čukov na mesec. men je to poceni. mislim da se full splača!
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Meni je fitness postal dolgočasen. Sem hodila vrsto let, tako da sem se prenajedla. Pa tud to je blo, da sem hodila sama in ne s kakšno prjatlco, zato je bilo še tolik bolj dolgčas. Za zdaj mi veliko bolje ustreza aerobika, ko se vsaj kaj dogaja. Predvsem latino aerobika, ko te res podžge.
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a parižanka »

V fitnes grem štirikrat na teden. Meni je super, fajn se počutim,ker nardim nekaj dobrega zase.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

jst tud štirikrat na teden če se le da, delam pa tko ene 2 ure, tko da mi na koncu frend že teži nej že greva enkrat, pa kao obsedena s trebušnjaki :roll:
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Jaz sem včeraj šel zopet malo pogledat v fitnes :) Morem nabrat točke, za telovadbo...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

napake,ki jih dela veliko punc pr fitnesu

1. Eno uro taboriti na steperju, tekaču,ipd. ne prinese samo od sebe nobenega uspeha. Torej za vse tiste, ki se bojite biti »nabildane« vam povem, da je vaša skrb absolustno odveč, razen če se boste zraven uživale kakšne posebne hormone. Tudi tiste, ki pravite, da imate dovolj močne roke v resnici pa to niso mišice ampak po domače rečeno »špeh«. Torej pogumno tudi k utežem, tako za noge kot za roke. In še nekaj, od fitnesa in pravilne prehrane ne boste nikoli preveč »nabildane«, ne v noge in ne v roke.
2. Pri trebušnjakih si nekatere na trebuh položijo 5-10 kg. Ne vem kakšen učinek naj bi to prineslo, razen mogoče kakšne psihične prevare. Ker logično je da si lahko položiš tudi tono na trebuh, pa zato ne bo nič bolj ploščat niti ne lepo oblikovan, kvečjemu lahko tvegaš kakšne bolečine v želodcu. Če si dajate uteži, si jo dajte na prsa, ali pa jo držite v rokah na pol stegnjenih pred sabo.
3. Spada tudi pod točko 1. Pri ročkah glejte, da bo teža dovolj velika. Nekatere si v strahu pred »nabildanimi« rokami določite težo pol kg na vsako ročko. S tem bolje da nehate, ker ni totalno nobenega učinka.
4. Dretje po fitnesu, kako si ven iz forme ne pomaga nikomur, kvečju nezaželjeno ker s tem motiš ostale.
5. Ločevanje na »moške« in »ženske« naprave je neumnost. Vse naprave vključno z utežmi so namenjene vsem.
6. Pri naporih je obvezna tekočina, torej za tiste, ki se vam zdi da je tekočina odveč, ker vas napihne, vam povem, da tvegate možnost dehidracije.
7. Če vam »inštruktor« predlaga kakšno dieto, kjer vas začenja zebsti ali postajate pretirano utrujene, takoj prenehajte z dieto, ter se obrnite na nekoga, ki je za to usposobljen in vam bo lahko svetoval.
8. Po fitnesu je seveda obvezen počitek. Mišice 24-48 ur ne izpostavljajte posebnim naporom. Pri t.z. muskenfibru lahko naredite 2 stvari: 1) povečajte vnos beljakovin, ter počivajte (to je v primeru, da je res hud, tako s tem ne tvegate kakšnih poškodb) 2) povečajte vnos beljakovin ter nadaljujete z normalnimi treningu. Ko se bo mišica ogrela, bo tudi nehala boleti.
9. Imejte voljo, ter ne odnehajte! :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisset »

jaz ga mam doma......in mi je ql, ker večino prostega časa tak tam preživim...
Dalila
Debatorica
Debatorica

Včer sem na trnfestu gledala risanke A JE TO in sta Mat in Pat ugotovila, da sta predebela in si tud fitnes nardila v kleti in pol sta trenirala ko zmešana ponoč pa na skrivaj kradla hrano ih hladilnika. :lol: Face sta ni kej.
pa pa
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

Js začnem septembra hodit v fitness hehe komi čakam
da bom pršla v staro formo članarina za študente/dijake pa tut ni velik na mesc sam 5000sit tko da bo znesl sam nevem kuko bom s šihtom :gruebel: eh bom že spelala to troje hehe :D :D
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

čmokica napisal/-a: napake,ki jih dela veliko punc pr fitnesu

1. Eno uro taboriti na steperju, tekaču,ipd. ne prinese samo od sebe nobenega uspeha. Torej za vse tiste, ki se bojite biti »nabildane« vam povem, da je vaša skrb absolustno odveč, razen če se boste zraven uživale kakšne posebne hormone. Tudi tiste, ki pravite, da imate dovolj močne roke v resnici pa to niso mišice ampak po domače rečeno »špeh«. Torej pogumno tudi k utežem, tako za noge kot za roke. In še nekaj, od fitnesa in pravilne prehrane ne boste nikoli preveč »nabildane«, ne v noge in ne v roke.
2. Pri trebušnjakih si nekatere na trebuh položijo 5-10 kg. Ne vem kakšen učinek naj bi to prineslo, razen mogoče kakšne psihične prevare. Ker logično je da si lahko položiš tudi tono na trebuh, pa zato ne bo nič bolj ploščat niti ne lepo oblikovan, kvečjemu lahko tvegaš kakšne bolečine v želodcu. Če si dajate uteži, si jo dajte na prsa, ali pa jo držite v rokah na pol stegnjenih pred sabo.
3. Spada tudi pod točko 1. Pri ročkah glejte, da bo teža dovolj velika. Nekatere si v strahu pred »nabildanimi« rokami določite težo pol kg na vsako ročko. S tem bolje da nehate, ker ni totalno nobenega učinka.
4. Dretje po fitnesu, kako si ven iz forme ne pomaga nikomur, kvečju nezaželjeno ker s tem motiš ostale.
5. Ločevanje na »moške« in »ženske« naprave je neumnost. Vse naprave vključno z utežmi so namenjene vsem.
6. Pri naporih je obvezna tekočina, torej za tiste, ki se vam zdi da je tekočina odveč, ker vas napihne, vam povem, da tvegate možnost dehidracije.
7. Če vam »inštruktor« predlaga kakšno dieto, kjer vas začenja zebsti ali postajate pretirano utrujene, takoj prenehajte z dieto, ter se obrnite na nekoga, ki je za to usposobljen in vam bo lahko svetoval.
8. Po fitnesu je seveda obvezen počitek. Mišice 24-48 ur ne izpostavljajte posebnim naporom. Pri t.z. muskenfibru lahko naredite 2 stvari: 1) povečajte vnos beljakovin, ter počivajte (to je v primeru, da je res hud, tako s tem ne tvegate kakšnih poškodb) 2) povečajte vnos beljakovin ter nadaljujete z normalnimi treningu. Ko se bo mišica ogrela, bo tudi nehala boleti.
9. Imejte voljo, ter ne odnehajte! :D

zakaj koperaš iz drugih forumou...dej raj svoje napiš...če pa že kopiraš pa navedi še vir:planet lepote...
Free your mind...
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

trenutno imam anti-fitness obdobje. Ne pašejo mi zaprti prostori, pomikanje od naprave k napravi med množico preznojenega folka...namesto fitnesa trenutno rajši telovadim na svojemu orbitreku in sobnem kolesu, pa še malo vaj za ritko, noge in roke naredim pa je.
Pa še noben te med vadbo ne moti, pa v miru gledam tv :D
*Diamonds are forever*
kofetarca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kofetarca »

Punce, a pozna katera kak res kvaliteten fitness u Velenju, kjer bi ti znali fajn svetovat in ti sestavit pravilen program? Jst sm se odločla da grem jeseni u fitness, ampak ne bi rada vrgla stran dnarja za brezveze...

Hvala za odgovore!!
Dalila
Debatorica
Debatorica

Ej a ni bla ene dve leti nazaj akcija in so v cosmotu tri dekleta zbral in jim omogočil trenerje na fitnesu itd... Zakaj pa ne ponovite akcije? A je tistim puncam kaj ratalo? Jaz navijam za še eno tako akcijo. In se priporočam zraven :wink:
pa pa
Odgovori