. Sem bila enkrat že v taki situaciji pa je šel... Saj vem, da če me bo želel prevarati, me lahko tudi tukaj. Če pa ne... pa me ne bo niti tam.
Če pa me prevara... pa boljš prej ko poznej, da hmal ugotovim, da on pa ni zame

Shannon napisal/-a:... Samo človek je in gotovo bi se kaj zgodilo (ne bodi tako prepričana, da ne bi nikoli spal z njo!), ni pa nujno, da bi ti za to izvedela.
), nekako ne verjamem v to teorijo, da se ne bi mogel upreti. sploh če ta teorija drži, da se poznata že eno leto, da je ona zaljubljena vanj in da se mu pod noge meče (kar je res, ker imaš prav glede ženske preračunljivosti), bi se verjetno kaj že zgodilo, zakaj bi pa čakal na to potovanje.
Zvoncica napisal/-a:Mene bi ful motilo. Prepovedala mu socer ne bi, bi bila pa izjemno nesrečna zaradi tega, pa rekla bi mu, da mi ni kul, da gre. Sej odločil bi se itak sam na koncu. Če bi se odločil, da gre, bi bila doma cel mesec vsa nesrečna, ziher bi mislila, da ga una skoz peca.
~NIA~ napisal/-a:že, samo jst tut njej ne prvoščim tega veselja da bi ga mela en mesc samo ZASE!!!!!

Nebi blo dobr
Je pa res, da sm js zlo neljubosumne in svobodne narave, in nerada omejujem ljudi. Čeprav v tej situaciji tud men nebi blo čist vseen. Nikakor mu sicer tega nebi prepovedala, samo rekla bi mu, da me malo moti. Je pa čist na njemu, kok bo upošteval moja čustva. Čeprav...1 mesec Amerike? Jah, ne morš ga krivit, če želi zraven. Sicer pa...Sploh ni nujno, da če si en mesec z nekom, da bosta kaj mela. A je ona njemu kdaj bla všeč? Če mu ni, so skrbi verjetno odveč. No, js zase vem, da nikol nebi bla s prjatlom ki mi prej ni bil všeč, sploh pa ne, če bi mela fanta doma.
~NIA~ napisal/-a:ful grdo, sam pač nebi ga pustila no!![]()
sva govorila to, pa je reku da bi najraj vidu da še v Rim nebi šla nasledn mesc.. sam pač morm jit kr sm prjavlena.. pa sm 100% da ga nam prevarala, sej nism neumna.. sam vrjamem da ma glup filing