Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Jaz pa bi pustila mojega... Če bi ga imela ;). Sem bila enkrat že v taki situaciji pa je šel... Saj vem, da če me bo želel prevarati, me lahko tudi tukaj. Če pa ne... pa me ne bo niti tam.
Če pa me prevara... pa boljš prej ko poznej, da hmal ugotovim, da on pa ni zame ;)
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Zakaj pa misliš, da ga je povabila? Lahko mi verjameš, da ga bo naskočila takoj, ko bosta izstopila iz letala (ali pa že na letalu). Ženske smo zelo preračunljiva bitja, dosti bolj kot moški. Lahko da on čisto naivno verjame, da gre s kolegico pač za en mesec nekam, pa vsi vemo, da temu ni tako. Če bi bil vsaj malo občutljiv, bi že zaradi tebe tako ponudbo zavrnil že na začetku. Nima kaj hodit okrog z eno, ki je zaljubljena vanj, doma pa pustit punco. Samo človek je in gotovo bi se kaj zgodilo (ne bodi tako prepričana, da ne bi nikoli spal z njo!), ni pa nujno, da bi ti za to izvedela.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

Shannon napisal/-a:... Samo človek je in gotovo bi se kaj zgodilo (ne bodi tako prepričana, da ne bi nikoli spal z njo!), ni pa nujno, da bi ti za to izvedela.

s temle se pa ne strinjam. ravno zato ker je človek in premore vsaj malo pameti (sicer bolj malo, ker je pač tip :) ), nekako ne verjamem v to teorijo, da se ne bi mogel upreti. sploh če ta teorija drži, da se poznata že eno leto, da je ona zaljubljena vanj in da se mu pod noge meče (kar je res, ker imaš prav glede ženske preračunljivosti), bi se verjetno kaj že zgodilo, zakaj bi pa čakal na to potovanje.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

jullia napisal/-a:zakaj bi pa čakal na to potovanje.

Ker so eni mnenja, da če se ne zgodi v istem omrežju, se ne kvalificira kot varanje?
:rofl:

(hec, hec, ne me linčat)
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a anna_k »

Zvoncica napisal/-a:Mene bi ful motilo. Prepovedala mu socer ne bi, bi bila pa izjemno nesrečna zaradi tega, pa rekla bi mu, da mi ni kul, da gre. Sej odločil bi se itak sam na koncu. Če bi se odločil, da gre, bi bila doma cel mesec vsa nesrečna, ziher bi mislila, da ga una skoz peca.

sounds like me :?
z bivšim sva tudi nekoč ob priložnosti, ko je on odšel k dolgoletni prijateljici, v katero je bil nekoč zaljubljen, na morje, imela podobno debato, ko sem ga vprašala, če sta spala v isti postelji in je odgovoril: "Ne. In kaj, če bi?" -"jaaa, ne vem... a teb bi blo kul, da bi js par dni sama na morju spala v isti postli kt en, k sm bla včasih zalublena vanga?" in on: "Ja, sej kaj je pa big deal?" Ma ja, me prav zanima, kako bi dejansko reagiral, če bi do te situacije prišlo. Meni, oprosti, so take variante NO GO! In tu ne gre za nezaupanje ali omejevanje dragega, ampak preprosto za to, v kolikšni meri je on pripravljen upoštevati čustva punce. Sicer pa ne bom preveč glasna, ker sem sama v podobnih primerih reagirala tiho in neodločno, tako da fant pravzaprav niti ni vedel, kako zelo me je kaj motilo...
I forgive you after all
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ASE!!!!!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

~NIA~ napisal/-a:že, samo jst tut njej ne prvoščim tega veselja da bi ga mela en mesc samo ZASE!!!!!

pomoje je TO tudi ta prvi in glavni "problem" v moji glavi :D

..in no ČE smo že pri varanju: če bi šel s kolegom (in ne s kolegico) v ameriko in če bi bil že tako potreben prevare, potem bi lahko tudi kakšno "more or less fat" američanko uporabil.. ali pa svojega kolega :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

be!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Js pa sploh ne razumem, kako lahko rečeš, da ga ne bi pustila? Kako to zgleda? Mu rečeš: veš dragi, ne smeš it, jz ti ne pustim? In mu skriješ potni list? Al kako? Sploh si ne predstavlam tega. Uredu, poveš svoje mnenje, rečeš, da se ti s tem ne strinjaš čist, in da ti ni vseen, če bo on en mesec z njo. Pač lepo poveš, ne pa da mu prepoveš? Če bi men kdaj tip reku da mi nečesa ne pusti... :eek: Nebi blo dobr :D Je pa res, da sm js zlo neljubosumne in svobodne narave, in nerada omejujem ljudi. Čeprav v tej situaciji tud men nebi blo čist vseen. Nikakor mu sicer tega nebi prepovedala, samo rekla bi mu, da me malo moti. Je pa čist na njemu, kok bo upošteval moja čustva. Čeprav...1 mesec Amerike? Jah, ne morš ga krivit, če želi zraven. Sicer pa...Sploh ni nujno, da če si en mesec z nekom, da bosta kaj mela. A je ona njemu kdaj bla všeč? Če mu ni, so skrbi verjetno odveč. No, js zase vem, da nikol nebi bla s prjatlom ki mi prej ni bil všeč, sploh pa ne, če bi mela fanta doma.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

To je že mene zanimalo, kako bi mu dejansko prepovedale?
A ste prepričane, da bi vas "ubogal", ali bi ga morda priklenile nekam s ketno?
če bi šel, bi končale zvezo al kako?

Moj je reku, da mu kaj takega sicer na kraj pameti ne pade, tako da lahko tu pametujem, a ne?? :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Tash
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tash »

meni ta zadeva tudi nebi prevec disala... po mojem bi se doma zrla do ljubosumja, ceprav tega nebi nekak priznala... ker ponavadi ne priznam, ce me malo ljubosumnost daje...
se posebej ce je punca zaljubljena v njega...
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Ok, jaz na srečo takih problemov nimam, ker glede na najin odnos do tega ne more prit. Lahko pa samo rečem, da ne samo da te nima rad, te tudi spoštuje ne in očitno je da mu "prijateljica" več pomeni od tebe!!!
Sorry, sam meni se to ne zdi normalno in ok, da lahko kdo v zvezi (ali fant ali punca) kaj takega sploh razmišlja...! Tako kot ste ene pisale da tip ni vaša last in da mu ne morate govort kaj lahko dela in kaj ne...ja sej imate delno prav, sam za take primere pa mi je to mal zgrešeno...sej ne da mu rečeš da ne sme it, ampak če ima on kaj v glavi, bi se moral zavedat kako lahko to tebe prizadane in kako močno lahko to "ogrozi" vajino zvezo + če bi lahko vsi vse počenjali, potem po mojem nobena resna zveza ne bi mogla trajat, sploh pa nekaj si zapomnite... PRILIKA DELA LOPOVA!!!
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pikovita »

ne wem.....jst neb pustila....kt so že druge napisale, bi se cel mesec "žrla" zarad tega, si ustvarjala neke čudne predstave kaj počneta itd... to bi sigurn negativno vplival na najino zvezo, ker itk loh pride do tega, da bi mu ob kšnem prepiru kej v zvezi s tem vrgla naprej....
če mu ne pustiš, pa je lahko obratno (on tebi ob kšni priložnosti vrže to naprej)...
odločitev je itk na tebi, ampak mislem, da lah tole kr dobr skrha zvezo...usaj pr men bi jo :?
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

~NIA~ napisal/-a:ful grdo, sam pač nebi ga pustila no! :D
sva govorila to, pa je reku da bi najraj vidu da še v Rim nebi šla nasledn mesc.. sam pač morm jit kr sm prjavlena.. pa sm 100% da ga nam prevarala, sej nism neumna.. sam vrjamem da ma glup filing :/

Kaj ti bo pa reku, ko si ali bos imela maturanca? Js ne vem zakaj tok omejujete partnerje ali pa oni omejujejo vas.
Jaz grem tud nasledn mesec v Rim in mojmu se na kraj pameti ni padl, da bi reku, da bi najrajs vidu, da ne grem, kaj sele, da bi resno mislu. Pa tud, ce bi on sel kam z sluzbo mu jaz takih ne bi govorila, ker bi sam on mel slabo vest vrjetn ane.

Pa zakaj morte vsi takoj pomislt, ce kater od partnerjev kam gre, da bo pa zdej praval/a svojega partnerja/ico. Tud na domacem terenu vas lahko, pa vsak dan hlini prijaznost in hodi k tebi domov, pa tega sploh ne ves. Torej najbolj, da jih imamo na vrvici? :D
Zadnjič spremenil Josephina, dne 26. Mar. 2007 16:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori