Kontracepcijske tabletke
-
GoldenSoul
- Sramežljivka

- Kraj: lj
GoldenSoul napisal/-a:Men so tut Yasminelle drgač ful fajn, sam se mi zdi, da sm čustveno ful labilna in me ful vse hitr sprav s tira. Ne vem, no! Pa glivične okužbe mam na vsake tok cajta --> posledica suhe nožnice.
fine so že... sam mene oprsje tok boli pa povečale so se mi za celo številko! kar mi pa ni všeč, ker že prej nisem bila ravno ploh. so se še kateri punci pri prvi škatlci yasminelle povečale in potem (upam!) kaj zmanjšale nazaj na 'orginalno' prvotno velikost prsi?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
anoyel napisal/-a:GoldenSoul napisal/-a:Men so tut Yasminelle drgač ful fajn, sam se mi zdi, da sm čustveno ful labilna in me ful vse hitr sprav s tira. Ne vem, no! Pa glivične okužbe mam na vsake tok cajta --> posledica suhe nožnice.
fine so že... sam mene oprsje tok boli pa povečale so se mi za celo številko! kar mi pa ni všeč, ker že prej nisem bila ravno ploh. so se še kateri punci pri prvi škatlci yasminelle povečale in potem (upam!) kaj zmanjšale nazaj na 'orginalno' prvotno velikost prsi?
Ja super to..men bi zelo prov pršlo da bi mi kej zrasl tm. Sam najbrž je to tud odvisn od ženske, ker na ene ful vplivajo KT, na druge pa nč.

Eno vprašanje. Sem že 100x prebrala navodila, samo nikjer ne piše o tem. Mislim, da sem že zasledila nekje, samo se ne spomnim več.
Danes morem vzeti zadnjo tabletko v 1. škatlici, potem pa imam 7 dnevni premor. A se ta 7 dnevni premor šteje od danes ali od jutri naprej?
Pa še eno vprašanje:
med tem 7 dnevmin premorom je zaščita ali ne?
Aja, jemljem Logest.
Hvala
Danes morem vzeti zadnjo tabletko v 1. škatlici, potem pa imam 7 dnevni premor. A se ta 7 dnevni premor šteje od danes ali od jutri naprej?
Pa še eno vprašanje:
med tem 7 dnevmin premorom je zaščita ali ne?
Aja, jemljem Logest.
Hvala

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Vsem dekletom, ki ste mi svetovala se najlepše zahvaljujem. Stvar pa je bila potem taka, da sem klicala G še enkrat in je bila sestra tako prijazna, da je rekla, da naj pridem zjutraj ob sedmih po recept izjemoma. Zelo prijazno od nje, ker sem ob pol osmih začela s službo, vmes ne morem leteti ven, ordinacija pa bi že nehala obratovati, ko bi jaz končala. Tako da sem zgodaj zjutraj bila tam, mi je napisala recept in sedaj tabletka že počiva v mojem želodcu.
Nisem si mislila, da mi bodo šli tako na roko, še sedaj se tepem po glavi, ker sem se tako pozno spomnila na recept, vendar bom od sedaj naprej zelo pozorna pri zadnji škatlici.
Še enkrat hvala vsem nasvetom.
Nisem si mislila, da mi bodo šli tako na roko, še sedaj se tepem po glavi, ker sem se tako pozno spomnila na recept, vendar bom od sedaj naprej zelo pozorna pri zadnji škatlici.
Še enkrat hvala vsem nasvetom.