Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

je možno ja... sam zaka si jih pa menala če do ti diane pasale?? :? :?
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

Men so tut Yasminelle drgač ful fajn, sam se mi zdi, da sm čustveno ful labilna in me ful vse hitr sprav s tira. Ne vem, no! Pa glivične okužbe mam na vsake tok cajta --> posledica suhe nožnice.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ryu napisal/-a:je možno ja... sam zaka si jih pa menala če do ti diane pasale?? :? :?

Ja zamenala mi jih je dohtarca ker sm jih že pet let jemala pa mi je rekla da so tele mau bl prijazne telesu.Pa sm rekla ok.
Uporabniški avatar
cascada11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cascada11 »

kaj nej pol , k mi yasminelle ne odgovarjajo kej preveč, zamenjam za močnejše?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

probaj Yarino, so si dost podobne :) in se mi zdi enako hormonske
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

če pozabiš zvečer tabletko in jo vzameš šele zjutraj... kolk časa morva s fantom pazit?
Uporabniški avatar
cascada11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cascada11 »

missy* napisal/-a:probaj Yarino, so si dost podobne :) in se mi zdi enako hormonske

hm..a mogoče ti ješ yarino?...pa kako se po njih počutš?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Nu$k@ napisal/-a:če pozabiš zvečer tabletko in jo vzameš šele zjutraj... kolk časa morva s fantom pazit?

Če je manj kot 12 ur umes pol je vse uredu. Drugač pa poglej v navodila, ker ti piše za vsak teden posebej.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

GoldenSoul napisal/-a:Men so tut Yasminelle drgač ful fajn, sam se mi zdi, da sm čustveno ful labilna in me ful vse hitr sprav s tira. Ne vem, no! Pa glivične okužbe mam na vsake tok cajta --> posledica suhe nožnice.

fine so že... sam mene oprsje tok boli pa povečale so se mi za celo številko! kar mi pa ni všeč, ker že prej nisem bila ravno ploh. so se še kateri punci pri prvi škatlci yasminelle povečale in potem (upam!) kaj zmanjšale nazaj na 'orginalno' prvotno velikost prsi?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

anoyel napisal/-a:
GoldenSoul napisal/-a:Men so tut Yasminelle drgač ful fajn, sam se mi zdi, da sm čustveno ful labilna in me ful vse hitr sprav s tira. Ne vem, no! Pa glivične okužbe mam na vsake tok cajta --> posledica suhe nožnice.

fine so že... sam mene oprsje tok boli pa povečale so se mi za celo številko! kar mi pa ni všeč, ker že prej nisem bila ravno ploh. so se še kateri punci pri prvi škatlci yasminelle povečale in potem (upam!) kaj zmanjšale nazaj na 'orginalno' prvotno velikost prsi?

Ja super to..men bi zelo prov pršlo da bi mi kej zrasl tm. Sam najbrž je to tud odvisn od ženske, ker na ene ful vplivajo KT, na druge pa nč. :(
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

ŽuŽa napisal/-a:Ja super to..men bi zelo prov pršlo da bi mi kej zrasl tm. Sam najbrž je to tud odvisn od ženske, ker na ene ful vplivajo KT, na druge pa nč. :(

Meni ni super, ker mi je bolj všeč moja B košara kot pa sedaj kar naenkrat polna C. :?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Eno vprašanje. Sem že 100x prebrala navodila, samo nikjer ne piše o tem. Mislim, da sem že zasledila nekje, samo se ne spomnim več.
Danes morem vzeti zadnjo tabletko v 1. škatlici, potem pa imam 7 dnevni premor. A se ta 7 dnevni premor šteje od danes ali od jutri naprej?
Pa še eno vprašanje:
med tem 7 dnevmin premorom je zaščita ali ne?
Aja, jemljem Logest.
Hvala :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

premor traja 7 dni, ne vem, kaj je tu čudnega. 7x je ne vzameš...
če vzameš zadnjo tabletko v petek, je potem premor od sobote do vključno nalednjega petka, v soboto pa jo spet vzameš.

In zaščitena si vedno, tudi med premorom.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Hvala lepa. :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Vsem dekletom, ki ste mi svetovala se najlepše zahvaljujem. Stvar pa je bila potem taka, da sem klicala G še enkrat in je bila sestra tako prijazna, da je rekla, da naj pridem zjutraj ob sedmih po recept izjemoma. Zelo prijazno od nje, ker sem ob pol osmih začela s službo, vmes ne morem leteti ven, ordinacija pa bi že nehala obratovati, ko bi jaz končala. Tako da sem zgodaj zjutraj bila tam, mi je napisala recept in sedaj tabletka že počiva v mojem želodcu. :D

Nisem si mislila, da mi bodo šli tako na roko, še sedaj se tepem po glavi, ker sem se tako pozno spomnila na recept, vendar bom od sedaj naprej zelo pozorna pri zadnji škatlici.

Še enkrat hvala vsem nasvetom.
Zaklenjeno