Fitness [Združene teme]
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
Samo jaz sem po utežeh tako zmatrana, da ne morem potem še na orbi.
Sem že parkrat probala, pa ne gre in ne gre ... No glavno, da so vidni rezultati in pa da se veliko bolje počutim odkar migam. Pa hvala za odgovor.
Bi pa še nekaj vprašala.
Npr. da se ti na trebuhu naredi malo špehca (res minimalno in samo malo pod popkom). Če se hočeš tega znebiti moraš nujno shujšati in ni dovolj samo redna vadba, več kardia, trebušnjaki? Ker imam majhen problemček, s postavo sem res zadovoljna in nočem shujšat, ker bi potem obline zgubila na vseh pravih mestih, ampak me pa ta pobožični špehec moti.
Ubistvu sploh ne znam povedt kako zgleda, ni zamaščen trebuh, ampak pod popkom samo mallo bolj izbočen kot je bil in to me res živcira. To je špeh, kajne? 

Bi pa še nekaj vprašala.

-
- Cosmopolitanka
Zdej ne vem kaj bi blo drugega pod popkom?
Verjetno je špehec, samo 100% pa ne morm rečt... bi mogl vidlt fotko.
Sicer pa; fat free trebuh se dela v kuhinji, če razumeš.
Ni treba imet deficit in znižat kcal, samo ohranjaj toliko kot rabiš pa izibiraj bolj primerne vire hrane za izgubo maščobe. Drgač pa potrpežljivo treniri naprej pa bo.
Sej to je dobro, da si po utežeh zmatrana. Kardio, ki pa temu sledi naj bo pa čsit nizkointenziven, lepo na izi tempo, pri katere se lahko še mirno zgovarjaš al pa poješ.

Sicer pa; fat free trebuh se dela v kuhinji, če razumeš.

Sej to je dobro, da si po utežeh zmatrana. Kardio, ki pa temu sledi naj bo pa čsit nizkointenziven, lepo na izi tempo, pri katere se lahko še mirno zgovarjaš al pa poješ.

polly-polly napisal/-a:Zdej ne vem kaj bi blo drugega pod popkom?Verjetno je špehec, samo 100% pa ne morm rečt... bi mogl vidlt fotko.
![]()
Sicer pa; fat free trebuh se dela v kuhinji, če razumeš.Ni treba imet deficit in znižat kcal, samo ohranjaj toliko kot rabiš pa izibiraj bolj primerne vire hrane za izgubo maščobe. Drgač pa potrpežljivo treniri naprej pa bo.
Samo potemtakem se mi bo to povsod prej poznalo kot pa na trebuhu. Ker jaz recimo res zelo hitro shujšam, že na sploh ne jem nezdrave hrane in čim se začnem malo bolj pazit, takoj izgubim kilogram ali dva in si potem taka nisem všeč... Če izgubim eno kilco se mi takoj pozna (na žalost ne na trebuhu, ampak tam kjer ni treba), pa tudi ne počutim se dobro. Kilaža se mi npr. ni spremenila, samo trebuh je malo bolj izbočen. Vem, da najbrž pretiravam, samo me res jezi ta trebuh.

Sedaj imam novo terapijo in sicer se ovijem s folijo okrog trebuha in grem na orbi.

- AniMaLisTik
- Sramežljivka
lorelaj napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Zdej ne vem kaj bi blo drugega pod popkom?Verjetno je špehec, samo 100% pa ne morm rečt... bi mogl vidlt fotko.
![]()
Sicer pa; fat free trebuh se dela v kuhinji, če razumeš.Ni treba imet deficit in znižat kcal, samo ohranjaj toliko kot rabiš pa izibiraj bolj primerne vire hrane za izgubo maščobe. Drgač pa potrpežljivo treniri naprej pa bo.
Samo potemtakem se mi bo to povsod prej poznalo kot pa na trebuhu. Ker jaz recimo res zelo hitro shujšam, že na sploh ne jem nezdrave hrane in čim se začnem malo bolj pazit, takoj izgubim kilogram ali dva in si potem taka nisem všeč... Če izgubim eno kilco se mi takoj pozna (na žalost ne na trebuhu, ampak tam kjer ni treba), pa tudi ne počutim se dobro. Kilaža se mi npr. ni spremenila, samo trebuh je malo bolj izbočen. Vem, da najbrž pretiravam, samo me res jezi ta trebuh.![]()
![]()
Sedaj imam novo terapijo in sicer se ovijem s folijo okrog trebuha in grem na orbi.In tako upam, da mi bo čudežno splahnel samo trebuh. To so najbrž samo sanje, ne?
pomoje sploh ni tok bad ko ti tu prikazuješ da je , si pomoje preveč obsedena z tem, punce majo višji % maščobe ko tipi , ne rabiš bit na 8% da se ti vidijo vse mišice pa žile

____AniMaLisTik____
-
- Cosmopolitanka
Lorelaj sej sm napisala, ne imet deficit, ampak jej toliko kot rabišš za ohranjanje mase - teže. Če se tega držiš, ne bo niti ene kg manj.
S tisto tepraijo boš mal bolj zašvicala,... mal več vode izločila. Probi potem kvečim z masažo problematičnega predela.
Sicer se ti bo pa verejtno čist uštimal, samo mal časa traja. Bod potrpežljiva pa bo.

S tisto tepraijo boš mal bolj zašvicala,... mal več vode izločila. Probi potem kvečim z masažo problematičnega predela.
Sicer se ti bo pa verejtno čist uštimal, samo mal časa traja. Bod potrpežljiva pa bo.
AniMaLisTik napisal/-a:lorelaj napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Zdej ne vem kaj bi blo drugega pod popkom?Verjetno je špehec, samo 100% pa ne morm rečt... bi mogl vidlt fotko.
![]()
Samo potemtakem se mi bo to povsod prej poznalo kot pa na trebuhu. Ker jaz recimo res zelo hitro shujšam, že na sploh ne jem nezdrave hrane in čim se začnem malo bolj pazit, takoj izgubim kilogram ali dva in si potem taka nisem všeč... Če izgubim eno kilco se mi takoj pozna (na žalost ne na trebuhu, ampak tam kjer ni treba), pa tudi ne počutim se dobro. Kilaža se mi npr. ni spremenila, samo trebuh je malo bolj izbočen. Vem, da najbrž pretiravam, samo me res jezi ta trebuh.![]()
![]()
Sedaj imam novo terapijo in sicer se ovijem s folijo okrog trebuha in grem na orbi.In tako upam, da mi bo čudežno splahnel samo trebuh. To so najbrž samo sanje, ne?
pomoje sploh ni tok bad ko ti tu prikazuješ da je , si pomoje preveč obsedena z tem, punce majo višji % maščobe ko tipi , ne rabiš bit na 8% da se ti vidijo vse mišice pa žile
Vem, da pretiravam.

Polly-polly, hvala. Ti bi mogla začet računat tvoje nasvete, ker te tukaj vsi preveč izrabljamo...

AniMaLisTik napisal/-a:pomoje sploh ni tok bad ko ti tu prikazuješ da je , si pomoje preveč obsedena z tem, punce majo višji % maščobe ko tipi , ne rabiš bit na 8% da se ti vidijo vse mišice pa žile
Za ženske je ene deset procentou "pribitka".
Ampak jst verjamem, da jo mot, mene tut nervira usako odstopanje od tistga, kar vem, da mam lahko (seveda tut od tistga, česar vem, da ne morem dosešt, ampak me prvo izžiucira dost bol).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- AniMaLisTik
- Sramežljivka
Aloha napisal/-a:AniMaLisTik napisal/-a:pomoje sploh ni tok bad ko ti tu prikazuješ da je , si pomoje preveč obsedena z tem, punce majo višji % maščobe ko tipi , ne rabiš bit na 8% da se ti vidijo vse mišice pa žile
Za ženske je ene deset procentou "pribitka".
Ampak jst verjamem, da jo mot, mene tut nervira usako odstopanje od tistga, kar vem, da mam lahko (seveda tut od tistga, česar vem, da ne morem dosešt, ampak me prvo izžiucira dost bol).
Mogoče ,ampak saj pravim da glih zato ker imajo dekleta pribitek pri njih ni ena predebela če se ji ne vidijo mišice definirane pa absi pa žile pa nevem kaj še vse, saj po eni strani prav da nekdo skrbi za zdravje pa fitness in to je zlo zlo dobra kvaliteta v mojih očeh ampak eni pa radi pretiravajo zato pa malo opozarjam na to.
____AniMaLisTik____
-
- Cosmopolitanka