pa mi jih je dau na novo.. dobra stvar je da nebom rabila več plačevati (yasminelle) jupi

ženska napisal/-a:Y tabletke bodo brezplačne od 11.12. naprej. Jaz sem že dobila zelen recept, ampak moram počakati do tega datuma. Samo ne vem, ali bo v redu, čeprav je na njem datum 6.12.? Ve katera? Kolegici je zdravnica naročila, naj po 11. pride z receptom, da nanj natisnejo tisti datum ...
renatka_ napisal/-a:ženska napisal/-a:Y tabletke bodo brezplačne od 11.12. naprej. Jaz sem že dobila zelen recept, ampak moram počakati do tega datuma. Samo ne vem, ali bo v redu, čeprav je na njem datum 6.12.? Ve katera? Kolegici je zdravnica naročila, naj po 11. pride z receptom, da nanj natisnejo tisti datum ...
Jst sem dobila bel recept prejšnji mesec (za 3 škatlice) in mi je sestra rekla naj vzamem samo eno škatlico in sem jo tako, da mi zdej ta beli recept velja še za dve škatlici-bodo pa vseeno zastonj. Naročila mi je, da ga shranim in pol to v lekarni povem.
Recept ti bo pa po mojem veljal, ker boš ti itak dvignila tabletke po 11.12.
motorola napisal/-a:renatka_ napisal/-a:ženska napisal/-a:Y tabletke bodo brezplačne od 11.12. naprej. Jaz sem že dobila zelen recept, ampak moram počakati do tega datuma. Samo ne vem, ali bo v redu, čeprav je na njem datum 6.12.? Ve katera? Kolegici je zdravnica naročila, naj po 11. pride z receptom, da nanj natisnejo tisti datum ...
Jst sem dobila bel recept prejšnji mesec (za 3 škatlice) in mi je sestra rekla naj vzamem samo eno škatlico in sem jo tako, da mi zdej ta beli recept velja še za dve škatlici-bodo pa vseeno zastonj. Naročila mi je, da ga shranim in pol to v lekarni povem.
Recept ti bo pa po mojem veljal, ker boš ti itak dvignila tabletke po 11.12.
mene nekaj zanima glede yasminelle. recept sem dobla sicer že 20.09., ampak sem do zdaj odlašala z njimi, zdaj pa me zanima, kak naj zrihtam s tem? ima recept "rok trajanja"? bodo kakšne komplikacije, glede na to, da je recept bel, tabletke pa so od ju3 neplačljive?