Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

js sm bla uceri pri ginekologu ker sm koncala s tabletami..
pa mi jih je dau na novo.. dobra stvar je da nebom rabila več plačevati (yasminelle) jupi :tanz:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

A so Yassminelle zdaj že zastonj? Naj sporoči tista, ki bo šla zdej kdaj po novo škatlico. Jst grem čez kak teden ali pa 14dni.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

renatka_ napisal/-a:A so Yassminelle zdaj že zastonj? Naj sporoči tista, ki bo šla zdej kdaj po novo škatlico. Jst grem čez kak teden ali pa 14dni.

v lekarni mi je rekla da so zastonj od 13.12. :)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Tabletko sm vzela ob osmih zvečer, bruhala okol dveh, mislte da se je prebavla v tem cajtu heh? :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

dveh ponoči ali popoldne?

v vsakem primeru je sicer več kot 4 ure razlike, ampak verjetno je važno tudi koliko in kaj si jedla.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

hehe verjetno ponoč, glede na to da je bla sobota :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

jah no, eni smo takrat ravno v top formi, pa je potem zjutraj kriza :D
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a L°AbeiLLe »

KittyKiss - v tem času se je že absorbirala (za to so potrebne 3-4 ure ;)).
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Ok super :D dveh ponoči drgač ja hehe..
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Y tabletke bodo brezplačne od 11.12. naprej. Jaz sem že dobila zelen recept, ampak moram počakati do tega datuma. Samo ne vem, ali bo v redu, čeprav je na njem datum 6.12.? Ve katera? Kolegici je zdravnica naročila, naj po 11. pride z receptom, da nanj natisnejo tisti datum ...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

ženska napisal/-a:Y tabletke bodo brezplačne od 11.12. naprej. Jaz sem že dobila zelen recept, ampak moram počakati do tega datuma. Samo ne vem, ali bo v redu, čeprav je na njem datum 6.12.? Ve katera? Kolegici je zdravnica naročila, naj po 11. pride z receptom, da nanj natisnejo tisti datum ...

Jst sem dobila bel recept prejšnji mesec (za 3 škatlice) in mi je sestra rekla naj vzamem samo eno škatlico in sem jo tako, da mi zdej ta beli recept velja še za dve škatlici-bodo pa vseeno zastonj. Naročila mi je, da ga shranim in pol to v lekarni povem.

Recept ti bo pa po mojem veljal, ker boš ti itak dvignila tabletke po 11.12.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

renatka_ napisal/-a:
ženska napisal/-a:Y tabletke bodo brezplačne od 11.12. naprej. Jaz sem že dobila zelen recept, ampak moram počakati do tega datuma. Samo ne vem, ali bo v redu, čeprav je na njem datum 6.12.? Ve katera? Kolegici je zdravnica naročila, naj po 11. pride z receptom, da nanj natisnejo tisti datum ...

Jst sem dobila bel recept prejšnji mesec (za 3 škatlice) in mi je sestra rekla naj vzamem samo eno škatlico in sem jo tako, da mi zdej ta beli recept velja še za dve škatlici-bodo pa vseeno zastonj. Naročila mi je, da ga shranim in pol to v lekarni povem.

mene nekaj zanima glede yasminelle. recept sem dobla sicer že 20.09., ampak sem do zdaj odlašala z njimi, zdaj pa me zanima, kak naj zrihtam s tem? ima recept "rok trajanja"? bodo kakšne komplikacije, glede na to, da je recept bel, tabletke pa so od ju3 neplačljive?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Najboljš, da greš v lekarno pa vprašaš, kk je s tem, drugač pa h ginekologinji po nov zelen recept.
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: wonderland

Neprebrana objava Napisal/-a la rožica »

nekaj me zanima....

koliko možnosti je, da zanosim, če sm pozabla 1. in 3. tabletko (femoden)iz škatlice? torej 2, skoraj zaporedoma, v 1.tednu...
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

motorola napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:

mene nekaj zanima glede yasminelle. recept sem dobla sicer že 20.09., ampak sem do zdaj odlašala z njimi, zdaj pa me zanima, kak naj zrihtam s tem? ima recept "rok trajanja"? bodo kakšne komplikacije, glede na to, da je recept bel, tabletke pa so od ju3 neplačljive?

Meni so rekli, da recept velja en mesec.
Zaklenjeno